Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
25.6.10 22:00

No zrovna sem se s paní domluvila, že mi pošle v pondělí dvě zkušební. Viděla ty Cuddle a říkala, že by radši, abysme je nejdřív otestovaly. Čiči, Ty máš s nima nejvíc zkušeností, můžu Ti hned jednu přeposlat na testování?

Cappy, nic si nezazdila, můžeš se přidat. Můžou být i barevné. A koukej, co ještě v obchůdku mají.
http://img.fler.cz/…bbac4d-b.jpg
 http://img.fler.cz/…045174-m.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.6.10 22:03

Kuš babo :cert:
Nad hřebenama jsem už slintala, no, ještě že je před výplatou :oops: (u nás je výplata na začátku měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.6.10 22:06

Babo, ze vahas, preposli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.6.10 22:12

Jasně čiči :palec:
A Cappy, že váháš, objednej :mrgreen: :-D
No uznej, že takovýho klapacího koníka hned tak někdo nemá
 http://img.fler.cz/…/o_002-b.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.6.10 22:24
Baba píše:A Cappy, že váháš, objednej :mrgreen: :-D
No uznej, že takovýho klapacího koníka hned tak někdo nemá
http://img.fler.cz/…/o_002-b.jpg?…

No, ještě mě v tom podporuj :cert:
A myslela jsem to tak, že je před výplatou, zásoby na účtu vysychají… :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
26.6.10 06:38

ahoj holky!
pardon, že otravuju znovu, poradíte mi prosím některá s těmi materiály? a obchody? :kytka:

jo a ještě jsem se chtěla zeptat, zda se nechystáte prodávat zavazovačky disany - stačilo by v průběhu září,října. chtěla jsem si pořídit na vyzkoušení nějaké z druhé ruky, a zatím nemůžu sehnat. kdo prodává, tak prodává jen 1kus a kdo prodává víc, tak to jsou nové a já se bojím jich rovnou koupit 10nových, když nevím, jak mi půjdou motat :nevim:

díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.6.10 07:07

Zuzi, ja jsem kupovala nejaky material na sijemdetem, frote mam tech ikea rucniku za 39,–, u nich si nejdem jista, zda tech 50cm na sirku by stacilo na celou sirku pliny.
Vazacky ja urcite prodavat nebudu, jsou v plne permanenci, nicmene bych to udelala tak, ze bych koupila treba 2ks a pak uvidis, jak ti sednou, dokoupit se da vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
26.6.10 09:18

čiči, díky, tak jsem si na sijemdetem objednala bambusové froté :palec:
jo a teď se mi podařilo splašit na mimibazaru 2 disany za 100kč :dance:
a ještě dotaz trochu mimo: holky, jak se vůbec vyhledává na mimibazaru? já se tam vždycky prostě hrabu těma kategoriema a doufám, že na něco narazím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
26.6.10 16:01

Ahoj,lanolín koupený,přes noc se impregnovalo,dnes možná uschne,docela tu fouká.Prosím,nesmí se sušit na prudkém slunci,nebo na slunci vůbec?A proč vlastně?Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.6.10 16:30

Zuzi, na mmb, vlevo, kdyz se ti otevre ta hlavni strank jsou 3 polozky: Nove zbozi, Pouzite zbozi, Nove i pouzite zbozi. Tak kliknu na pouzite a naskoci mi vyhledavaci formular. Pozor, je tam prednastaveno vyhledavani od hvezd, tak dej od o vsech, to tam uz uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
26.6.10 19:00

čičinko, díky moc, konečně se tam můžu v klidu prohrabat. díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
26.6.10 21:22

ahoj holky
opět jsem objevila ameriku :lol: našla jsem plenky itti bitti snap in one. máte s nimi některá zkušenosti?
aio plenky se mi líbí, jenže jsem je automaticky zavrhla kvůli dlouhému sušení - nemám sušičku, můžu sušit jen doma :-? tyhle se mi ale moc líbí, když se dají rozebrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.6.10 21:36

zuzi, ja s nimi zkusenost nemam, nejak na ne nedoslo, ale hodne si je chvali.
Se susickou bys to s aio moc nevyhrala, ja uz takto jedny pulky a jedny aio prohanela susickou a docela rychle sli do haje, ted se mi nejak zacinaji delat bublinky v tom zateru i na haipa daipa svrchnacich.
Hodne doporucuji koupit si ty itti hned velikost L, ze ty S a M jsou hodne pidi, no asi zalezi, jestli budes mit spis burtika nebo vyzlatko, coz ti nikdo nerekne, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.6.10 23:32

Zuza IttiBitti mam a jsou fajn! Muzu doporucit…ja jsem kupovala M, kdyz prckovi byly myslim tri mesice, zezacatku mu ale nejak nesedely a pokazdy protekly, pak do nich dorostl a nadhera. Zatim mu porad jsou…prej ale lip sedej klukum, nez holkam, jsou to dost bokovky. Schnou akceptovatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 06:43

NeNa, aha, tak to je blbé, u nás to totiž vypadá na holku :nevim: nemůžeš poradit nějaké obdobné? nejlépe bambus a aby byly aio a rozebíratelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure