Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ta vkládačka se nelanoble.. A dá se prát i v pračce na 40. Aspoň ta Cuddle teda jo. Ale je vhodné ji prát v přípravku s obsahem lanolinu.
Baba píše:
Ta vkládačka se nelanoble.. A dá se prát i v pračce na 40. Aspoň ta Cuddle teda jo. Ale je vhodné ji prát v přípravku s obsahem lanolinu.
jakože strčím jednu vkládaačku do pračky aq budu prát v přípravku s obsahem lanolinu… ![]()
Jestli sem Tě pochopila správně, tak seš jouda. A já to možná ani chápat nechci, podezřele to zavání nějakou invektivou ![]()
Přeloženo z finštiny ![]()
Může se to prát normálně v pračce na 40 a občas je vhodné přeprat vkládačku v přípravku s obsahem lanolinu. (ale finsky umím blbě
)
tak ještě jeden blbej dotaz (přísahám, že poslední): když se to nelano…, tak co tam zajistí tu antibakteriálnost, když se to po počurání jen větrá? já myslela, že to se dá pávě kvulu tomu lanolinu.
![]()
Dobrej dotaz.
Nevím.
Ale ten lanolín se po jednom praní nevypere úplně, ne?
Tak jsem nakoukla a zase řešíte nákupy.
Odkud to je a nakolik to vyjde?
Tak já tu svou objednávku vlněnejch vkládaček ruším
. Proč já jsem tak děsně nerozhodná
.
halucinka píše:
Tak jsem nakoukla a zase řešíte nákupy.Odkud to je a nakolik to vyjde?
Vkládačky dělá jedna paní z Fleru a vyjde na asi 130
leňula2 píše:
Tak já tu svou objednávku vlněnejch vkládaček ruším![]()
![]()
.
VELKÁ CHYBA ![]()
Dělám, jako bych z toho měla provizi, co? ![]()
Baba píše:leňula2 píše:VELKÁ CHYBA
Tak já tu svou objednávku vlněnejch vkládaček ruším![]()
![]()
.
Dělám, jako bych z toho měla provizi, co?
Skoro to tak vypadá
. Nerada kupuju něco, o čem nejsem přesvědčená
. Proto si většinou nekoupím nic
.
No, jdu spat, ať na to tak nemyslím
.
Tak že bych vzala jednu na zkoušku. Bu´de brát i Katy? Co, Katy, že bys mi jednu přibrala?
Prásknu Katy, bere dvě.
Ptala sem se, jaké barvy jsou na výběr. Až to budu vědět, tak to sem plácnu. Zatím je jistá ta světle zelená a fialková.
Tak paní Flérová má světlou žlutou,lososovou,modrou a růžovou, může sehnat i jiné.
Barevná vlna je prý trochu dražší, ale definitivní cenu pošle asi až v pátek.
Ale pokud někdo nechce jít s módou, může mít vkládačku přírodní - levnější.
Vlněnou vkládačku bych zkusila. Ale ted fakt nejsou peníze ( i když tak velká investice to není) . Takže objednejte, zkoušejte , referujte a já pak si ji kdyžtak zkusím objednat později.
Jééé, úplně sem zasklila Achdárkův výběr plíny ![]()
To musí být roztomilý. ![]()
Holčička jedný paní si klepe na zadek a říká kyti. Chce nosit kopretinový Fuzzky ![]()