Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No vyzkoušela, ale jen jako kraťasy na maskování hnusek ![]()
Ale frajeřily jsme s nima, kde jsme mohly ![]()
Ale kdybych se nešrotila, tak by to šlo s látkovýma plínama na chajdě v pohodě. To Bambino Mio fresh nebo tak ňák vypralo hadry i ve studené vodě dobře a čtvercovky schly i v tom hnusném počasí. Tak na příští rok pořídím tu valchu.
Babo já si tu malou valchu koupila a fakt je super, vřele doporučuji. ![]()
No nějak sem tam prádlo oplácala o šutr
a šlo to. Škoda, že to nemám zdokumentovaný ![]()
NeNa píše:
Baba cos to zas nasla za smrtici odkaz??![]()
No když pořád nejsou ty průhledný vlňáky, tak aspoň s ježkama. Mě se líbí, ale vlňáků mám dost
Ale zas s obrázkem žádný…
Baba píše:NeNa píše:No když pořád nejsou ty průhledný vlňáky, tak aspoň s ježkama. Mě se líbí, ale vlňáků mám dost
Baba cos to zas nasla za smrtici odkaz??![]()
Ale zas s obrázkem žádný…
Babo no já mám vlňáku taky hafo, asi bych měla něco prodat, abych mohla koupit jiné. ![]()
Jo hele co už dělá Munkki, už se sama postaví?
Tos udelala schvalne, vid? Jak si to predstavujes, ochudit nas o takovou podivanou? ![]()
Munkki? Teď nejradši straší všechny kolemjdoucí, trsá prakticky na cokoli - nejvíc na RnB
, vyplazuje jazyk a s jazykem ven říká ňam ňam ňam a stoupá si. Hlavně když potřebuje dosáhnout na vypínače, dálkové ovládání nebo mobil ![]()
Baba píše:
Munkki? Teď nejradši straší všechny kolemjdoucí, trsá prakticky na cokoli - nejvíc na RnB, vyplazuje jazyk a s jazykem ven říká ňam ňam ňam a stoupá si. Hlavně když potřebuje dosáhnout na vypínače, dálkové ovládání nebo mobil
Jo tak to ELi je jedno kde si stoupá, furt někde stojí, ach jo, jaké to bylo super když seděla jen na prdeli a sem tam někam lezla, teď je to na palici.
Na hubě taky furt mele, ale ňam ňam to fakt není, to jí nic neříká, ona to jídlo moc nemusí. ![]()
A proč to vadí?
Padá? Munkki si vždycky kecne na zadek, ještě si ublížit nestihla.
A získala sem nový poznatek ohledně příkrmů. Nejíst nic, pokud je Munkki v šátku na břiše. Už se mi přikrmila zmrzlinou ![]()
A to ja muzu bastit, Mates co mu nedam, po tom se nejak nesape
Jen si muzim dat pozor, abych mu moc nedrobila na hlavu
Ale je fakt, ze vetsinou Matesovi taky neco strcim, nejaky rohlik, makovku, i tvarohovy kolacek
On ma ten okraj a ja stred, aby se mi moc nezapatlal ![]()
Achdarek Polince ta plina mooooc slusi
, hezka barevna kombinace.
A Zvire ma druhej klofak!
ahoj!
holky, další dotaz: snažím se teď vydražit nějaké disany. no každopádně si je prostě taky seženu. dají se dávat na novorozence s plínkou narovno (čč či vv)? si říkám, aby to nemělo mimi až pod krk… ![]()
Disana se da celkem pohodlne zahnout a tim zmensit, jak je tenka a pruzna, tak to ani nebude delat nejakej vyznamnej hrbol