Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
19.6.10 18:38

Baba cos to zas nasla za smrtici odkaz?? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.6.10 18:39

Vyzkousela vubec Munkki LaseVeegase? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 18:45

No vyzkoušela, ale jen jako kraťasy na maskování hnusek :nevim:
Ale frajeřily jsme s nima, kde jsme mohly :mrgreen:

Ale kdybych se nešrotila, tak by to šlo s látkovýma plínama na chajdě v pohodě. To Bambino Mio fresh nebo tak ňák vypralo hadry i ve studené vodě dobře a čtvercovky schly i v tom hnusném počasí. Tak na příští rok pořídím tu valchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 19:01

Babo já si tu malou valchu koupila a fakt je super, vřele doporučuji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 19:05

No nějak sem tam prádlo oplácala o šutr :mrgreen: a šlo to. Škoda, že to nemám zdokumentovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 19:07
NeNa píše:
Baba cos to zas nasla za smrtici odkaz?? :zed: :zed:

No když pořád nejsou ty průhledný vlňáky, tak aspoň s ježkama. Mě se líbí, ale vlňáků mám dost :think: Ale zas s obrázkem žádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 19:08
Baba píše:
NeNa píše:
Baba cos to zas nasla za smrtici odkaz?? :zed: :zed:
No když pořád nejsou ty průhledný vlňáky, tak aspoň s ježkama. Mě se líbí, ale vlňáků mám dost :think: Ale zas s obrázkem žádný…

Babo no já mám vlňáku taky hafo, asi bych měla něco prodat, abych mohla koupit jiné. :lol:
Jo hele co už dělá Munkki, už se sama postaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.6.10 19:08

Tos udelala schvalne, vid? Jak si to predstavujes, ochudit nas o takovou podivanou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 19:10

Munkki? Teď nejradši straší všechny kolemjdoucí, trsá prakticky na cokoli - nejvíc na RnB :roll: , vyplazuje jazyk a s jazykem ven říká ňam ňam ňam a stoupá si. Hlavně když potřebuje dosáhnout na vypínače, dálkové ovládání nebo mobil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 19:12
Baba píše:
Munkki? Teď nejradši straší všechny kolemjdoucí, trsá prakticky na cokoli - nejvíc na RnB :roll: , vyplazuje jazyk a s jazykem ven říká ňam ňam ňam a stoupá si. Hlavně když potřebuje dosáhnout na vypínače, dálkové ovládání nebo mobil :roll:

Jo tak to ELi je jedno kde si stoupá, furt někde stojí, ach jo, jaké to bylo super když seděla jen na prdeli a sem tam někam lezla, teď je to na palici. :roll: Na hubě taky furt mele, ale ňam ňam to fakt není, to jí nic neříká, ona to jídlo moc nemusí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 19:16

A proč to vadí? :nevim: Padá? Munkki si vždycky kecne na zadek, ještě si ublížit nestihla.

A získala sem nový poznatek ohledně příkrmů. Nejíst nic, pokud je Munkki v šátku na břiše. Už se mi přikrmila zmrzlinou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 19:36

A to ja muzu bastit, Mates co mu nedam, po tom se nejak nesape :lol: Jen si muzim dat pozor, abych mu moc nedrobila na hlavu :mrgreen: Ale je fakt, ze vetsinou Matesovi taky neco strcim, nejaky rohlik, makovku, i tvarohovy kolacek :oops: On ma ten okraj a ja stred, aby se mi moc nezapatlal :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.6.10 20:08

Achdarek Polince ta plina mooooc slusi :palec: , hezka barevna kombinace.

A Zvire ma druhej klofak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.6.10 20:21

ahoj!
holky, další dotaz: snažím se teď vydražit nějaké disany. no každopádně si je prostě taky seženu. dají se dávat na novorozence s plínkou narovno (čč či vv)? si říkám, aby to nemělo mimi až pod krk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 20:23

Disana se da celkem pohodlne zahnout a tim zmensit, jak je tenka a pruzna, tak to ani nebude delat nejakej vyznamnej hrbol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure