Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
19.6.10 12:12

Máme poslat k plíně připomínky, tak to švadlence napíšu. Ještě počkám, co zbytek bandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.6.10 12:19

ahoj holky, kdo prodá staré dobré balvněné plínky, sem s tím! :pankac:
mám další praktické dotazy - nevadí,když dávám dítko se snapkou na břicho? mám utkvělou představu, že si ho dodře a poškrábe :oops:
a ještě k praní plín - obyč. čč - když je namáčím do kýble s vodou a dám tám savo perex, vadí to něčemu, nepoškodím je? vyprány jsou totiž nádherně…
díky moc
a ta vaše plína je nádherná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.6.10 12:21

Střih je super, plenka krásně pruží, takže krásně sedne. :palec: já jsem antipůntíčkář a nepravidelností se nevšímám. jen moje dlouhá vkládačka je tip ťop ddlouhá. ještě pár milimetrů a přečuhuje ven. plochý šev vzadu je pro Tomína zbytečný, protože na zádech zásadně neni.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
19.6.10 12:24

Borisko Tom je jedině na břiše, se snapkou se i plazí a poškrábaný byl jen jednou, když zdrhal při zasekávání a nějak mi to sjelo.

• Citovat
  • Upravit
51750
19.6.10 12:28

Ach, tak že mám nepovedený kus jen já? No schválně až vyperu a uschne tak nafotím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 12:36

Borisko, já bych se bála toho sava, bay jim to nepodráždilo kůži :-? Přeci jen je to chemie, já původně prala v prášcích sensitive, Mates se mi nikdy neosypal, ale i tak, vadilo mi to, takže jsem skončila u naprosto neparfemovanýho ulricha.
Nevím, co v tom perexu je, ale pokud je tam jako složka savo, tak bude určitě oslabovat vlákno plín a snižovat jejich životnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 12:37

Megerky sem bohužel neměla čas důkladně prozkoumat, jen sem si zevnitř prohlídla jednu, očumla rozdíly proti té mé testovací a nacpala do obálek :think:

A nemám u sebe ani jednu plíííííííííínu. Au au au. Na chajdě jsme hnuskovali :-? a Plíny přiveze Bambulín až v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.6.10 13:59

holky já je dala do savaperex, pak vyprala v persilu sensitiv - já bych šla i do ulrycha, ale nějak ho nemůžu doma prosadit, chlap do toho furt kecá :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 14:03

Když kecá, tak ať pere. :-P U nás, když se snaží kecat do něčeho, co dělám výhradně já, tak mu naprosto vážně věc podám a řeknu, že od teď je to jeho povinnost a ať s to dělá po svém. Věř nebo ne, ale najednou to není tak důležité :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.6.10 14:08
čičinka píše:
Když kecá, tak ať pere. :-P U nás, když se snaží kecat do něčeho, co dělám výhradně já, tak mu naprosto vážně věc podám a řeknu, že od teď je to jeho povinnost a ať s to dělá po svém. Věř nebo ne, ale najednou to není tak důležité :mrgreen:
:palec: :palec: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
60142
19.6.10 16:24

Čiči, nechtěla si vyrábět něco takového? :think:
http://www.merinostar.cz/…n-one-MERINO

A mají tam hezký plenky…

Třeba vlňáky s potiskem ještě nemám… :think:
http://www.merinostar.cz/…_jezkove.jpg

Hledá se dobrovolník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 16:49

HOlky tak teda čumím, před chvíli jsem přijela z výcviku vodního, byla jsem s Baffy. No a víte co mi řekl chlap? Že prý disany zavazovací má na přebalování nejradší, že se mu nejlépe balí a že prý tu plínu co jsem jí dala já ((cuddle) co měla na zadku než jí přebaloval on, tak teda ta je prý strašný, chudák ELiška měla s ní červené stehýnka a bla bla bla, prý ty jí on teda dávat nebude, jedině ty disany.......no je ten můj chlap normální? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.6.10 16:57

Babo - co je to zas za odkaz :cert: :cert: :cert: Mají tam zelenou plenku s potiskem ještěrek. To by Apolenka ladila k Achdárkovi. A ty vlňáčky jsou taky pěkný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 16:57

Babo, zajímavé, nicméně pro nás nevhodné, dnes se zase prosral až na svrchňáky a to měl čtvercovku ve skladu na draka :roll: a viděla jsem, že kadí a hned jsem ho šla přebalit :nevim: Takže plína by se mi líbila, nicméně až tehdy, kdy bude ochoten hlásit bobek na nočník :twisted:
A já mám do výroby poslaný ten svůj zázrak, takže mé tužby se teď soustředí tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 17:16

Babo kde jsi to zase našla? :cert:
No nic u nás stejně kalhotkovky už nehrozí, když manžel není ochoten do nich balit, spíš budu muset přikoupit disany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure