Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
já nakoupila froté na ty plenkové kalhotky a přijde mi, že toho budu mít hodně, tak jsem myslela, že našiju ze zbytků ty vkládačky.
o bambusu jsem hodně četla, nejspíš taky vyzkouším, ale až postupně, už teď mám rozpočet poněkud napnutý, musím téměř vše kupovat pro mimi…
jsem zjistila, že ten cipísek má tady u nás obchod, takže ty bambusky objednám.
necuz, co myslíš, jaké mám vzít? ![]()
zuzanecko, jeste ti tam chybi tak 10kostek zlucoveho mydla. Pro zacatek…
System vicevrstva na tretiny a to dat na rovno do gati je sice hezky, stihly, ale michana vajicka ti to neudrzi a budes muset prat cele gate. V ruce je podle me od kajdeni poradne nevyperes. Takze bude ctvercovka na draka nebo na novorozence, prichytit snapi sponkou, dovnitr cokoli, poskladanou ctvercovku, frote zinku, vkladacku. Myslim, ze vicevrstva ti bude pripadat na malick mimi hodne objemna, me tak alespon zezacatku prisla a nerada jsem ji davala.
Svrchnaky, kdyz nejsou uplne durch, tak staci nechat oschnout, pak jen cuchnu, zda nesmrdi moci.
Ja bych jeste do arzenalu pridala 3ks disana vazacek, ozkousis, uvidis, klidne kup z druhe ruky a asi jedny vlnacky. Impregnaci vyrob sama. A nebo kup klubicko vlny bez upravy superwash a pokud umis alespon malinko plist, staci hladce nebo hackovat, uplet si salicku, zkratka obdelnik, ktery se da pres plenku a staci zapnout snapkou, bude ti na to stacit pul klubicka, vyrobni cena cca 25,–, tak te pak ani nemusi mrzet, ze se to treba nejak tou snapkou zatrhne ![]()
Jo a ty kikko bambusky, cena krasna a pak 130,– za postovne
Takze bych toho fakt moc neusetrila
Ale kdybych byla z Teplic nebo Biliny ci jake tam byo jeste odberne misto, tak to bych skakala 2m do vzduchu ![]()
čiči, jj, s mýdlem se počítá ![]()
do teplic to mám 15 minut busem ![]()
Tak si tam pro ty bambusky zajed, na predchozi strance je odkaz na obchod, za 160 oproti pres 200, to je moc hezka cena.
čiči, jinak já zatím právě nic jiného kupovat nechci, páč u nás to vypadá, že mateřská budu doma já a pak na rodičák půjde muž. tak chci, abychom měli co nejméně složitostí s tím balením ![]()
Zuzi a dokud jsi? Já z Teplic, u Cipíska si to taky budu vyzvedávat osobně. Vzala jsem jedno balení bílých a jedno barevných. Kdyžtak přikoupím ![]()
Čiči, prostím Tě, Ty jsi brala vlnu merino z Vlnapu, viď? Teď mají v akci klubko za 22,– ale nevím jestli to právě není ta superwash ![]()
Pastelko, ja brala z raje vlny, bezbarva nemela SW a brevna jo, ale nebylo to tam napsno
Takze bych se asi vyslovene zeptala, zda tu upravu maji ci ne.
zuzi, ja myslim, ze zrovna vazacky urcite pochopi, kdyz nalezite vyzvetlis. Hlavne kdyz vysvetlis, ze nebude muset prepirat posrany katata, ale jen posranou plinku
On je docela opruz, ty pokadeny katata, protoze me se nadelali na gumickach i jinde pomerne dost fleky, zrovna thirstiesky maji bile gumicky a bylo to dost znat, takze je lepsi mit dite dostatecne odizolovany ![]()
Zuza nemas na seznamu separacky ![]()
Achdarek Kde jses????? Chci se vytahovat!!!!! Zub je venkuuuuuuuu! ![]()
Neno gratuluji k zubu, my máme dva heč.
Ale teda první jí vyrostl později než zvířeti, bylo už jí skoro 9 měsíců. ![]()
ženský je to mimo téma,ale potřebuju radu-Malý včera dostal neštovice a příští víkend mám eodjíždět 600km do Polska.Vůbec se mi nechce.Imunitu bude mít strašně vysílenou a honit se po Pl za nějakým Dr.se mi fakt nechce.Přece jen je to infekce,která se může dostat kamkoli v tělíčku.Ještě musím dodat,že je to za rodinou.Nechce se mi riskovat,ale manža s tchýní mě přemlouvají.Chci slyšet názor od nynějších matek.Díky
Neno velká gratulace
Tak konečně ty probdělý noci nepřišli vniveč,ale dal si na čas,že.jTo tý naší cácorce rostl zub za zubem a malýmu to trvalo,než narost první a pak za pár týdnů druhý,atd.Malá měla v 18.měs úplně všechny zuby.Míšovi chybí ještě stoličky.Jinak od Terky ještě žádná zásilka?