Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku, tak ok, objednám si jedny ty rostoucí a jedny obyč. v s. díky!
NeNa píše:
Tak ja jsem zabrousila do sekce bazaru na ND a nekdo tam prodava 25 ctvercovek, ale 36 let starych!! Takovej poklad!!!i spostovnym 150Kc. Kurnik, proc jsem na takovej inzerat nenarazila, kdyz jsem porizovala Kika, bych si usetrila nervy, stvou mne vzdycky, kdyz se na ne jen podivam. Coz je vlastne ted furt, ponevadz s nima pindovi utiram upatlanou pusu a pazoury. Takze krom toho, ze jsou tvrdy, ocuckovany a sisaty, tak jsou i flekaty
![]()
tak jsem paní o plínky napsala na základě tvého tipu a už jsou prodané ![]()
Že bych prodala ty svoje 27let staré?
Nicméně upozorňuju že než prošli sušičkou, tak byly taky tvrdé a hnusné, teď jsou alespoň měkké, ale nějaká pravoúhlost se jich moc netýkáv
Tak to si je asi nechám a dodělám je.
Babo, hurá, megerka prý už dorazila, ale nikdo nám ji nechce ukázat ![]()
Včera přebaloval večer manžel, vyslal mě ještě na úkol fň do centra večer, ještě jsem mu vysvětlovala, jak má zapnout BE a na to vlňáky a připravila mu BE a přes to vlňáky, aby věděl co dopředu a co navrch a on mu to frknul tak, jak to bylo a zapnul jen ty vlňáky
Takže byl prochcanej jak beruška, mi ho bylo úplně líto, že spal v mokrým pyžamu ![]()
A když jsem mu to ráno říkala, tak prý s hnuskama by se mu to nestalo, tak jsem mu připomněla, že to samé se stalo i s hnuskama, protože je blbě zalepil, tak prý asi není kompetentní k přebalování…
Ho asi uzpůsobím, aby byl kompetentní k odplenkování ![]()
U nás přebalování nezvládá skorotchýně.
Když má malá Fuzzku, tak ji rozbalí a zas ji zabalí, že prý plína je suchá a naposled jí dala Cuddle vlňáčky se separačkou a na to pulky. Pochopím, že by nedala svrchňáky nebo něco podobného. ale dát teňounké vlňáčky a čekat, že to něco nasaje ![]()
Au au a byly čerstvě nalano…
Chci fotku megery ![]()
Když balík přišel, tak sem Munkki vyfotila, jak se v té hromadě přehrabuje, ale nemám čtečku, tak vás fotkou neobšťastním.
Ale vypadaly parádně. Nejvíc se mi asi líbila proužkatá pro Achdárka.
Foto megerky bude, teď je v pračce, teda zatím ještě se nepere ale je pochcaná. ![]()
Jinak samozřejmě je krásná, ale pár chybiček jsem teda na té moji našla, nevím jak vy ostatní. ![]()
Megerka zezadu.
Nějak jsem jí nandala a zatím neřešila pořádné utáhnutí. Měla jí dost volně. Ale přijde mi, že sedí dobře.
Katy- jaký vidíš nedostatky? Mně přijde, že je vše OK.
Katy, tak sem s připomínkama. Jak jinak stvoříme dokonalou plínu? ![]()
Poslala sem ti vůbec s tou gumičkou vepředu?
Žirafky byly dvě a ládovala sem to do obálek dost narychlo.
Achdárku, sekne jí ![]()
Napadlo mě, že by ta zadní strana, na které špunt leží, mohla mít ten šev plochý. Nemyslím si teda, že by to do zad extra tlačilo, ale s plochým švem by to bylo ještě příjemnější.
Jinak k megerce výhrady nemám, možná bych přidala ještě vrstvu do přední vkládačky. ![]()
Babo jo jo je to ta s gumičkou.
No tak třeba u mojí plenky jsou patentky nacvaknuty na křidýlkach jinak, jako nevím zda je to tak u všech, ale moje jsou že prostě nejsou nacvaknuty symetricky, na jedné straně je patentka od kraje tak a na druhé je jinak, prostě vzdálenost každé je jiná, nevím jestli tomu rozumíte. Dále třeba vkládačka ta tvarovaná je křivá (každopádně todle bych přikládala materiálu, myslím že s něho je problé ušít, či střihnout vkládačku rovně) a vlastně i v plence blbě sedí, sice jsem to ještě neměřila, ale taky mám pocit, že ty patentky co drží tvarovanou vkládačku jsou též nacvaknuty špatně, jedna blíže k okraji, druhá dále od okraje plenky. ![]()
![]()
Aha, svoji megerku tu nemám, abych se koukla, ani sem ji vlastně takhle podrobně nezkoumala.
Sedí dobře, ušitá je pěkně a křivá mi nepřišla.
Tak mi ji kdyžtak pošli zpátky.
Myslela sem, že se Ti něco nezdá celkově na střihu.