Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
19.6.10 20:25

aha. a čiči, nejsou thirsiesky na tu disanu blbý? doporučíš nějaké jiné pulky? flísáky nechci a na vlňáky dojde časem, až uštrikuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 20:34

Ja myslim, ze thirstiesky v pohode. Mozna jeste o chlup lepsi by byly haipa daipa, ale to uz je v konecnem dusledku fuk.
Ja ted pouzivam pulky HD a blueberry a ty blueberry jsou uz moc vykrojene, takze mu sem tam nejaky lem kouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.6.10 20:35

Cau holky,tak docitam po delsi dobe. Megerky uz mam doma a jsou nadherne :srdce: , mala je hned vsechnz krasne prpcurala,tak jsou ted na snure…vlnacky z las vegas nadherne drzej a nepropoustej a vubec vypadaji mooc krasne. Nejak netusim proc ma megerka tolik patentek :oops: - jako chapu proc,ale nevim jak ji spravne zmensit potom na druhe prte.
Mam takovej dotaz - v cem perete tady v CR pliny? Neco co se da koupit v normalnim obchode (lovela)..?
A kde vlastne koupim zlucove mydlo? :lol: . Ja mam fakt dotazy jako hotentot :lol: . Jinak malou ted porad balim do disan,ale prijdou mi dost volne kolem nozek,takze si rikam,ze prte tim urcite protece…mam teda koupit jeste nejake haipa daipy pastelky?
Efiku-ja jsem ted v Kromerizi .. je fakt ze u tchyne se nemusim tolik hlidat co mala dela,ale prece jen,kdyz tu jsem sama uz druhy tyden,tak je to teda vopruz..muj dojede az za 3 tydny,tak je to trochu narocny..proste nemam svuj klid..i kdzy si vic odpocinu od male,tak je to stejne naprd…zitra jedu s holkama a detma do stredy na chatu, tak vas zase doctu az kdovi kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 20:56

Žlučák v kostce mají v DM drogerii - asi za 12 korun. Mají tam i tekutý, ale ten sem nezkoušela.

Megerka se zmenší tak, že se ten přední okraj ohne a až pak se zapne. Nedá se tam pak připnout ta přední vkládačka, ale to nevadí, malé prtě ji stejně nepotřebuje a kdytak se tam dá vložit i bez připnutí. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.6.10 20:58

Takhle vypadá zmenšená

U té mojí testovací to ale bohužel nejde, protože mě švadlenka nejdřív nepochopila a dala mi tam zmenšování, které mi přijde pitomé a ještě navíc ošklivé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 20:59

Miri, peru v ulrichovi, koupit se to v kamennem obchode da leda v nejakem plenkovem, ja kupovala v mamaje cely kanistr 5l a priste vezmu rovnou 10l :mrgreen: Zlucaka muzes koupit taky tam, ale kupuju hlavne v DM zlucak v kostce, stoji asi 13,–
Disany je potreba dobre dotahnout, jak das pred pipku nejdriv tu savou vrstvu, pak vezmes ty bocni cipy a poradne je pritahnes. Jednou rukou je drzeis pritazeny na brisku a druhou rukou pritahnes tu stredovou cast se snurkama. Ja to vzdycky chytnu pod stehynkem ya lem te disany a jedu nahoru a tim utahuju kolem stehynka, pak zatahnu za stred a to same s tim lemem udelam na druhe strane, takze ta disana hezky doleha. Pak si prehmatnu a pridrzuju si ty bocni cipy na brisku pres tu stredovou cast, ten cip, kde je snurka si na jedne strane pridrzim druhou rukou a tou, co jsem drzela plinu na stredu sjedu dolu na druhy bok, tim drzim ty cipy, kde jsou snurky, hezky dotazene a apk to natahuju a zaroven jedu rukama za zada, prekrizim, pritahnu, zavazu.
Ty voe, to je roman :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.6.10 21:05

Já utahování disan vyřešila pomocí snapky a teda kolem nožiček je volné nemá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.6.10 09:25

Mirii, ty jsi v Kroměříži a ani nedáš vědět? :cert:
Jsi se mohla stavit a mohli jsme drbat plíny :lol:

Disany jdou právěže krásně utáhnout kolem nožiček, jak je ta plína pěkně pružná, tak je super poddajná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.6.10 09:27

EDIT: Vloženo dvakrát :oops:

Příspěvek upraven 20.06.10 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.6.10 14:19

Ahoj holky,za chvilu frcim na chatu,tak jeste nakukuju.
Babo - diky za instruktazni foto,snad to nezmotam az to budu potrebovat :lol:
Cici - to je teda roman,no nejaka to musim s disanama jeste vychytat :lol:
Cappy-ty ses z KM???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.6.10 18:40

Mirii, přímo z KM nejsem, ale zas až tak daleko to nemám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.6.10 12:36

tak to jsou ty vlňáčky,které jsem si objednalaod paní z MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.6.10 12:41

tak ještě jednou