Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky bych rekla, ze toto je trochu malo ![]()
Teodoro, to ti ho v lekarne nechteji navazit? Ja ho zatim kupovala jen jednou a v nemocnicni lekarne nemeli problem, jen jim to den trvalo, takze bych sla do nejake lekarny pri nemocnici
Jojo, kde ty sladke casy jsou, kdy jsem mohla prebalovat mrtvolku s visicima rucickama a nozickama ![]()
Neczuz neplanovane zasadne neusina
naopak mam pocit, ze posledni dobou nespi vubec. Asi z toho byl chudak tak vyrizenej, ze odpadl u prsa…to uz se nestalo ani nepamatuju. Prebalovat ho teda nebudu, i kdyz v takovej zazrak, ze by se vzbudil uz jen na zvanec a zas odpadl, si snad ani netroufam pomyslet…
Katy bez vlnaku, misto nich jsem tam prave v ramci experimentu vrzla tu vlnenou vkladacku.
Experiment probehl az do konce, vysledek potesujici. Ta vkladacka saje jako to Zvidiva! V tom provizoriu to Zvire zvladlo az do rana, kalhotkvka prodojena, vlna vlhka a zavazovacka mirne navlhla. Postel sucha. ![]()
Nikdo z okolí,škoda.Objednám někde lanolínovou lázeň, snad to bude napoprvé stačit.Mám jedny vlňáčky na vyzkoušení.Myslela jsem,že zůstanu u pulek,ale když vidím ty vaše úžasné výbavičky,úplně taju.
Teodora no nejsem sice tam od vás, ale zkoušela jsi v nějaké větší lékarně? Já kupuji vždy na poliklinice, tam ho mají běžně. ![]()
Čičinko,přímo v nemocnici jsem nebyla,hleděli na mě, jako bych chtěla suroviny k výrobě perníku.
Katy,byla jsem líná obíhat schválně lékárny,v dosahu mám ty menší,masti tam míchají,ale z lanolínu prý ne.Jedna lékárnice mi dokonce tvrdila,že suroviny nesmí prodávat
.Tak to ještě objedu,díky moc.
Teodoro, ty lanolinové lázně pro mě byly nedostačující, slabé.
Opravdu není nad adeps lanae, určitě bych zkusila ještě jinou lékárnu.
Jak už jsem řekla, že se do látkovek zapojovat nebudu, tak asi budu ![]()
Mates blázní, je schopný mi za den oddělat troje vlňáky a já pak nemám do čeho balit, za poslední dva dny jsem prala a lanolinovala patery ![]()
I pleny budu dále nakupovat, protože dle jeho psyhického vývoje je budeme zřejmě ještě půl roku potřebovat
![]()
Teo to je blbost, pokud surovina není separandum, což adpes lanae není, tak ti ho prodat může. Pokud nikde, fakt nikde nebudou mít (v ténemocnici budou), tak se dá i objednat 250g kelímek, to je nejmenší balení, který lékárna bere. Protože když bys chtěla navážit třeba jen 100g a oni ho jinak nepoužívají, tak ti ho objednávat nebudou, protože co by dělali se zbytkem že.
Holky poraďte, známá čeká mimčo, jsem jí vychválila shorties od BI, tak si je chce koupit a chce koupit S-ka. Mi to přijde moc malý. Za prvý si myslím, že na látku přejde stejně až časem jako skoro většina tady (my až po druhým měsíci) a že by miminu pak už byly malý, že M-ka budou OK a dýl vydrží. Co myslíte?
Suvi, ja myslim, ze je to moc maly. Pro uplne pidi mimino bych kdyztak vzala nejake samodoma vyroba, nebo neco z fleru, nez se dite nauci poradne zabalit, tak se ji na to stejne prokadi, tak ji to nebude muset byt lito. A shortiesky bych vzala az od M, preci jen je to drazsi spas.
Teo, pokud budes kupovat neco primo v latkovem obchode, tak docela dobra je lanolinova IMPREGNACE od ulricha. Ale je to nekolikanasobne drazsi. Lanolinova KURA je moc slaba, ta je tak na obnoveni obsahu lanolinu ve vlnenem obleceni.
Suviku,já jsem si byla jistá,že je to blbost,možná tam paní byla jenom na brigádě.Nerada se s někým dohaduju.Odpoledne přemůžu lenost,nacpu děti do auta a objedu to,ať o víkendu vyzkouším.
Čiči dík, myslím si to stejný. Ono odhodlání je hezký, ale realita…však víme ![]()
Ted jsem na ty shorties koukala, to je kradez za bileho dne, boze, jsem myslela, ze jsou levnejsi
Ja mela jedny natahovaci vlnaky a mam je schovany na dalsi, ani jsem je nestihla naimpregnovat a uz byly maly ![]()
Já teda můžu do 15 min po usnutí i přebalit bez probuzení. A Zvíře z ničeho nic usne, aniž bys to plánovala? Tomíno neplánovaně jedině ve vezejku na kolo. V šátku zásadně neusíná, doma neusnul od vánoc. Spí jedině na balkoně v kočáře. Takže neusne pokud se nerozhodnu já a nedám ho tam.