Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
23.6.10 11:09

vlnenou vkladacku peru v ruce a pak ji jen protahnu lanolinovou kurou, nenecham ji tam nejak dlouho namocenou. Takze neodpuzuje tekutinu, ale neco malo lanolinu v ni je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
23.6.10 14:15

Uz nam taky dorazila Megera! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
23.6.10 18:34
Achdarek píše:
Vlněnou vkládačku bych zkusila. Ale ted fakt nejsou peníze ( i když tak velká investice to není) . Takže objednejte, zkoušejte , referujte a já pak si ji kdyžtak zkusím objednat později.

Já si taky počkám na reference. :mrgreen: Objednám pak s tebou.

• Citovat
  • Upravit
51750
23.6.10 18:45

Hmm, tak že bych taky vzala raději zatím jen jednu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
23.6.10 21:07

Tak v zajmu kolektivu experimentuju…Zvire ma na noc takovou tu americkousdesnedlouhymjmenem, pres to vlnenou vkladacku, to cele obmotane Disanou vazackou. Je tu vedro jak v peci, muz se tvaril trochu nevrazive na vlnaky.....no aspon se uvidi, kolik toho ta vlna utahne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.6.10 22:42

Ahoj holky, dlouho jsem tu u vás nebyla, musím vás dočíst.
Chci se zeptat, používáte některá kikko bambusové čtverce? Já je mám nově a jsem úplně nadšená. Perete je normálna na šedesátku s bavlnou? A můžu dát ocet nebo sodu? Někde jsem onehdy zachytila info, že se tím bambus ničí.
Jo a holky, já jsem objevila vlňáčkový nebe na fler.cz, nevím jestli jsem neobjevila ameriku, třeba to tu už proběhlo. Ale myslím, že některý nádherný kousek tam odsud budu asi nutně potřebovat :oops: :lol:
 http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.6.10 06:17

honey jj bambusové kikko čč taky používám, peru normálně na 60, sodu ani ocet nepoužívám, na bambus by se prý nemělo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.6.10 10:51

Vy vubec nejste zvedavy, jak dopadl experiment s vlnenou vkladackou? :nevim: A ja se pro kolektiv tak obetovala :mrgreen: No nebudu napinat, bylo takovy vedro, ze vubec neprocural ani tu prvni plinu, vkladacka tudiz zcela bezpredmetna…budu muset zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.6.10 10:51

Vy vubec nejste zvedavy, jak dopadl experiment s vlnenou vkladackou? :nevim: A ja se pro kolektiv tak obetovala :mrgreen: No nebudu napinat, bylo takovy vedro, ze vubec neprocural ani tu prvni plinu, vkladacka tudiz zcela bezpredmetna…budu muset zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.6.10 10:57

Híneystar-od desconhecidy z fleru,který jsi uvedla mám ty tyrkysovo hnědé dlouhé vlňáčky.Nádhera,ale lanolinovat naruby,protože se odbarvují.Paní má na to pletací stroj,takže jsou nádherně utažené a fakt sedí.Jsou krásný,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.6.10 11:14

A ja nahodou zvedava byla, ale vzpomnela jsem si na experiment az ted, tak se jdu podivat a uz je tu vysledek :-D Tak to u nas situace uplne opacna, Matesovi se povedlo totalne prochcat krz ropuchy, bohuzel vecer nemohl usnout, tak jeste radil s nocni plinou na prdeli a ja jsem nepoucitelna, mela jsem mu dat tesne pred spanim dalsi :roll:

kikko ctverce bambus, jsou uzasne, pouzivame velmi radi. Ale opravdu na ten bambus nesmi prijit kysele, takze ocet ne a sodu nevim.
Vlnackovy raj jsem uz objevila, nicmene pozde, mame na vlnaky stop stav, ale na dalsi miminko, az bude, tak si nakoupim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
24.6.10 11:53

sos

Holky,moc prosím, která jste od Kyjova, nebo Hodonína, kde se vám podařilo koupit lanolín? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
24.6.10 19:58

Cici experiment se opakuje! Dite vytuhlo, aniz by melo nocni plinu…tudiz ma na sobe Airhour s twofoldem, pres to vlnenou nudli, ovazany Disanou. To nemuze do rana vydrzet, troufam si rict :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.6.10 20:17

Neno a to jako nemá vlňáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.6.10 20:28

Já už se poslední 3 týdny radovala, že budu moct dávat noční plenu bez prefoldu. Zkušebně jel týden na noc jen v samotnách BBH s jen origoš vkládačkama a OK. Ale tento týden má zas ráno kilovou plenku. :roll: Ale tento týden jsme na dovolené s hnuskama, tak se teprve uvidí, co to udělá v látkovkách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí