Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
vlnenou vkladacku peru v ruce a pak ji jen protahnu lanolinovou kurou, nenecham ji tam nejak dlouho namocenou. Takze neodpuzuje tekutinu, ale neco malo lanolinu v ni je
Achdarek píše:
Vlněnou vkládačku bych zkusila. Ale ted fakt nejsou peníze ( i když tak velká investice to není) . Takže objednejte, zkoušejte , referujte a já pak si ji kdyžtak zkusím objednat později.
Já si taky počkám na reference.
Objednám pak s tebou.
Tak v zajmu kolektivu experimentuju…Zvire ma na noc takovou tu americkousdesnedlouhymjmenem, pres to vlnenou vkladacku, to cele obmotane Disanou vazackou. Je tu vedro jak v peci, muz se tvaril trochu nevrazive na vlnaky.....no aspon se uvidi, kolik toho ta vlna utahne ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu u vás nebyla, musím vás dočíst.
Chci se zeptat, používáte některá kikko bambusové čtverce? Já je mám nově a jsem úplně nadšená. Perete je normálna na šedesátku s bavlnou? A můžu dát ocet nebo sodu? Někde jsem onehdy zachytila info, že se tím bambus ničí.
Jo a holky, já jsem objevila vlňáčkový nebe na fler.cz, nevím jestli jsem neobjevila ameriku, třeba to tu už proběhlo. Ale myslím, že některý nádherný kousek tam odsud budu asi nutně potřebovat
![]()
http://www.fler.cz/zbozi?…
honey jj bambusové kikko čč taky používám, peru normálně na 60, sodu ani ocet nepoužívám, na bambus by se prý nemělo. ![]()
Vy vubec nejste zvedavy, jak dopadl experiment s vlnenou vkladackou?
A ja se pro kolektiv tak obetovala
No nebudu napinat, bylo takovy vedro, ze vubec neprocural ani tu prvni plinu, vkladacka tudiz zcela bezpredmetna…budu muset zopakovat.
Vy vubec nejste zvedavy, jak dopadl experiment s vlnenou vkladackou?
A ja se pro kolektiv tak obetovala
No nebudu napinat, bylo takovy vedro, ze vubec neprocural ani tu prvni plinu, vkladacka tudiz zcela bezpredmetna…budu muset zopakovat.
Híneystar-od desconhecidy z fleru,který jsi uvedla mám ty tyrkysovo hnědé dlouhé vlňáčky.Nádhera,ale lanolinovat naruby,protože se odbarvují.Paní má na to pletací stroj,takže jsou nádherně utažené a fakt sedí.Jsou krásný,co?
A ja nahodou zvedava byla, ale vzpomnela jsem si na experiment az ted, tak se jdu podivat a uz je tu vysledek
Tak to u nas situace uplne opacna, Matesovi se povedlo totalne prochcat krz ropuchy, bohuzel vecer nemohl usnout, tak jeste radil s nocni plinou na prdeli a ja jsem nepoucitelna, mela jsem mu dat tesne pred spanim dalsi ![]()
kikko ctverce bambus, jsou uzasne, pouzivame velmi radi. Ale opravdu na ten bambus nesmi prijit kysele, takze ocet ne a sodu nevim.
Vlnackovy raj jsem uz objevila, nicmene pozde, mame na vlnaky stop stav, ale na dalsi miminko, az bude, tak si nakoupim ![]()
Holky,moc prosím, která jste od Kyjova, nebo Hodonína, kde se vám podařilo koupit lanolín? Díky moc
Cici experiment se opakuje! Dite vytuhlo, aniz by melo nocni plinu…tudiz ma na sobe Airhour s twofoldem, pres to vlnenou nudli, ovazany Disanou. To nemuze do rana vydrzet, troufam si rict ![]()
Já už se poslední 3 týdny radovala, že budu moct dávat noční plenu bez prefoldu. Zkušebně jel týden na noc jen v samotnách BBH s jen origoš vkládačkama a OK. Ale tento týden má zas ráno kilovou plenku.
Ale tento týden jsme na dovolené s hnuskama, tak se teprve uvidí, co to udělá v látkovkách.