Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
27.6.10 17:46
Boriska píše:
ahoj holky, zase jdu na radu
právě jsem objednala vlnu na vlňáčky a potřebuju poradit, kolik jich bude 1 dítko potřebovat v jedné velikosti, jak často se asi perou? podle pocitu? ať můžeme s mamkou začít štrikovat, opráším znalosti z let
kdy mi bylo náct :mrgreen:

a objednala jsem si 2 HD , můžu dát dovnitř na zvýšení savosti tu froté žínku z Ikea(nevím jestli skloňovat či ne :mrgreen: )

Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:36

Já začínala s 2 vlňákama - střídala jsem je po přebalení, v záloze PULky, které jsem používala při praní a sušení vlňáků. Pak jsem pořídila ještě další na noc. Nejdřív jsem při jejich pokadění dávala na noc jednorázovky, a nakonec pořídila druhé noční. Tom už ale tolik nekadí, u kojených dětí jich bude třeba o 1 víc, protože prokadění bude asi častější. Peru při pokadění, zatím se nestalo, že by to „vydrželo“ dýl jak 3 týdny. Jinak bych je nechala cca měsíc-6 týdnů. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
27.6.10 17:47

Zuzanecko - já mám holku a itti bitti jsou v pohodě. Jinak kapsovek bych se nabála. Doma nacpu a pak je nandám.
Co se týče AIO tak mám Itti bitti - super, cushies tushies - pěkný, ale jinak nic moc, a pak petit dessouse - ty jsou teda fest držáky, ale dělají velký zadeček. Kapsovky mám ovšem raději.
JInak na doma čč narovno a zavazovačky HHS :srdce:
Neno - tak to je zvíře moc šikovné. Asi budu muset taky Apolenku zkusit na nočník dát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393

aha a jakýpak máš barvičky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533

Jo, taky mam asi pet konopnejch Ella House velikost S, a dva baliky Disan original vkladacek, jsou to takovy mensi ctverce, porad v origos baleni. Kdyby naaaaaaahodou nekdo mel zajem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 17:49

BG je jedna zluta, druha takova merunkova. Na suchace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.6.10 17:50

díky neczuz :hug:
holky já bych se i podívala co nabízíte, ale mám v tom hokej, vždycky si myslím, že už mám stránky, kde je vše o čem se zmiňujete a ono kulové :mrgreen:

a ty pytlíky na použité pleny jsou opravdu co k čemu?

Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 17:51

NeNo, bumky beru, červenou itti taky (za kolik?) možná aj tu žlutou. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 17:52

Achdarek ac to vypada napsane velmi pekne, takovej sikula to neni :lol: byl :lol: to totalni nahoda, ze sem to trefila. Jinak jak je furt prtavej, tak nedosahne na zem, a jak tam sedi, tak klimba nohama ve vzduchu a hudra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 17:54

achdarku, díky za info. se mi ty couture cushie právě líbí, ale když nic moc, tak za ty prachy na ně prdím.
se čtvercema taky počítám, zatím budu mít jen 2 disany, jak se naučím motat, pořídíme další :lol:
NeNo, vkládačky se chystám šít z bambusu a z bavlněnýho froté, tak ty nevyužiju. ale tamty beru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.6.10 17:54
Boriska píše:
a ty pytlíky na použité pleny jsou opravdu co k čemu?Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:52

Pěkně vypadají, lepší, než to nkde rvát do igelitáku. Teoreticky by se to nemělo v tom tolik pařit, to nějak nedokážu posoudit. Mám ho, používám a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4533
27.6.10 17:57

Boriska myslis pytlik na skladovani a prenaseni mokrejch plen? Za mne teda rozhodne jooooooo…doma mam jeden obri vedle drezu na klice od linky, v jedna plus jedna totalni nedostatek mista a kybl byl furt v ceste. Na ven mam takovej mensi, vejdou se do nej dve pliny a uz jsem na nej tak zvykla, ze si bez nej prijdu jak bez ruky :lol:
A navic jsou nektery taaak hezkyyy… http://jabulababy.co.uk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 17:59

Zuza- tak si nasij na miru vkladacky do kapsovek, ty original jsou z nejakyho mikrovklakna ci ceho, ja ti je tam pribalim, at vidis, co je to zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 18:01

dají se ty pytle sehnat i u nás? já zrovna taky dumám, jak to budu dělat - špinavý hardy od mimi rovnou do pračky, plíny s bobkem do jednoho kýblu, plíny počurané do druhýho… a přesně, máme taky 1+1, bych se o ty kýble přerazila. takže v takovýchle pytlích máte doma plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 18:04

NeNo, ok, ještě mi prosím písni, za kolik by byla ta jedna itti bitti - jestli si vezmu jednu či dvě. díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.6.10 21:50

Neno já tě asi zastřelím! I slina mi ukápla! Pytlík na pleny jsem někde ztratila (záhada, byl velkej) a teď je přenáším provizorně v látkových taškách, aby nebyly v igelitu. Ale cestou autem od našich už jsme rádi, že se blížíme k domovu, páč je to cítit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure