Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zuzanecko - já mám holku a itti bitti jsou v pohodě. Jinak kapsovek bych se nabála. Doma nacpu a pak je nandám.
Co se týče AIO tak mám Itti bitti - super, cushies tushies - pěkný, ale jinak nic moc, a pak petit dessouse - ty jsou teda fest držáky, ale dělají velký zadeček. Kapsovky mám ovšem raději.
JInak na doma čč narovno a zavazovačky HHS ![]()
Neno - tak to je zvíře moc šikovné. Asi budu muset taky Apolenku zkusit na nočník dát. ![]()
Jo, taky mam asi pet konopnejch Ella House velikost S, a dva baliky Disan original vkladacek, jsou to takovy mensi ctverce, porad v origos baleni. Kdyby naaaaaaahodou nekdo mel zajem. ![]()
díky neczuz ![]()
holky já bych se i podívala co nabízíte, ale mám v tom hokej, vždycky si myslím, že už mám stránky, kde je vše o čem se zmiňujete a ono kulové ![]()
a ty pytlíky na použité pleny jsou opravdu co k čemu?
Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:52
NeNo, bumky beru, červenou itti taky (za kolik?) možná aj tu žlutou. díky
Achdarek ac to vypada napsane velmi pekne, takovej sikula to neni
byl
to totalni nahoda, ze sem to trefila. Jinak jak je furt prtavej, tak nedosahne na zem, a jak tam sedi, tak klimba nohama ve vzduchu a hudra ![]()
achdarku, díky za info. se mi ty couture cushie právě líbí, ale když nic moc, tak za ty prachy na ně prdím.
se čtvercema taky počítám, zatím budu mít jen 2 disany, jak se naučím motat, pořídíme další ![]()
NeNo, vkládačky se chystám šít z bambusu a z bavlněnýho froté, tak ty nevyužiju. ale tamty beru ![]()
Boriska píše:
a ty pytlíky na použité pleny jsou opravdu co k čemu?Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:52
Pěkně vypadají, lepší, než to nkde rvát do igelitáku. Teoreticky by se to nemělo v tom tolik pařit, to nějak nedokážu posoudit. Mám ho, používám a jsem spokojená.
Boriska myslis pytlik na skladovani a prenaseni mokrejch plen? Za mne teda rozhodne jooooooo…doma mam jeden obri vedle drezu na klice od linky, v jedna plus jedna totalni nedostatek mista a kybl byl furt v ceste. Na ven mam takovej mensi, vejdou se do nej dve pliny a uz jsem na nej tak zvykla, ze si bez nej prijdu jak bez ruky ![]()
A navic jsou nektery taaak hezkyyy… http://jabulababy.co.uk/index.php?…
Zuza- tak si nasij na miru vkladacky do kapsovek, ty original jsou z nejakyho mikrovklakna ci ceho, ja ti je tam pribalim, at vidis, co je to zac.
dají se ty pytle sehnat i u nás? já zrovna taky dumám, jak to budu dělat - špinavý hardy od mimi rovnou do pračky, plíny s bobkem do jednoho kýblu, plíny počurané do druhýho… a přesně, máme taky 1+1, bych se o ty kýble přerazila. takže v takovýchle pytlích máte doma plíny?
NeNo, ok, ještě mi prosím písni, za kolik by byla ta jedna itti bitti - jestli si vezmu jednu či dvě. díky! ![]()
Neno já tě asi zastřelím! I slina mi ukápla! Pytlík na pleny jsem někde ztratila (záhada, byl velkej) a teď je přenáším provizorně v látkových taškách, aby nebyly v igelitu. Ale cestou autem od našich už jsme rádi, že se blížíme k domovu, páč je to cítit ![]()
Já začínala s 2 vlňákama - střídala jsem je po přebalení, v záloze PULky, které jsem používala při praní a sušení vlňáků. Pak jsem pořídila ještě další na noc. Nejdřív jsem při jejich pokadění dávala na noc jednorázovky, a nakonec pořídila druhé noční. Tom už ale tolik nekadí, u kojených dětí jich bude třeba o 1 víc, protože prokadění bude asi častější. Peru při pokadění, zatím se nestalo, že by to „vydrželo“ dýl jak 3 týdny. Jinak bych je nechala cca měsíc-6 týdnů.