Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
29.6.10 19:48
NeNa píše:
Neczuz ja uz skoro zadny body nemam, teda mam dve fesny od Engela, ale ty davam jen do satku a to je pak za Supermana :mrgreen: Jinak ted uz davam jen trika sepnuty tim podvazkem, kdyz je hic, tak uz ani ten podvazek.

NO, právě taky je za supermana. :roll: A podvazek dáváš přes plínu pod vlňáky?

• Citovat
  • Upravit
4533
29.6.10 20:19

Neczuz kdyz jdem na verejnost tak jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.6.10 21:04

NeNo, kde se dají pořídit takový krásný vlňáčky? já myslela, že vlňáky jsou vesměs hand made a ty mě teda vzhledově nenadchly. ale tohle je nádhera 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.6.10 21:09

Zuza ktery myslis? Ty bledemodry jsou taky hand made, ale z merino svetru :lol: Objednavalo se hromadne z Las Vegas......kus cca 15USD. Ale uz se kupily dalsi zajemkyne, tak mozna bude jeste jedno objednavaci kolo :nevim: U nas ted jedou furt, kdyz zrovna neexperimentuju s vlnenejma vkladackama, tak je ted v hicu davam na noc, jsou krasne tenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
29.6.10 21:13

Apropos - nikoho nezajimal experiment s vkladackou :cert: Tak kdyby prece jen nahodou, tak to ta vlnenka s pomoci prefoldu v pohode ustala! Takze do veder jedno z moznych reseni.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.6.10 21:14
NeNa píše:
Apropos - nikoho nezajimal experiment s vkladackou :cert: Tak kdyby prece jen nahodou, tak to ta vlnenka s pomoci prefoldu v pohode ustala! Takze do veder jedno z moznych reseni.......

Neno ale to už jsi přeci psala, že disana byla jen vlhká a postel suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.6.10 21:15

Jo a když už se tady píše o těch krásných vlňáčcích s Las Vegas, tak dnes se mi podařilo ty L vyprat s plínama na 40 stupňů, přežily a se mi zdá že se ani nesrazily. Jinak nedala jsem je tam úmyslně, nějakým nedopatřením se mi tam připletly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.6.10 21:21

myslím ty zelený, jsem zelenomaniak :lol: no tak to teda kdyby se objednávalo, tak bych nějaký dvoje taky brala :think: a ty kopýtka se dají sehnat u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 21:29
Katy2 píše:
NeNa píše:
Neno ale to už jsi přeci psala, že disana byla jen vlhká a postel suchá.

jenže další den proběhl experiment č. 2. A na ten se nikdo nezeptal. :oops:

• Citovat
  • Upravit
51750
29.6.10 21:33

Tak že byly celkem experimenty tři? První byl přeci bezpředmětný, druhý byl s tou disanou a byl ještě třeti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 21:39
NeNa píše:
Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to bavi :lol:

Katy - nevím kolik experimentů bylo, ale toto napsala nena včera ve 23hod a od té doby se nikdo nezeptal na výsledek experimentu. :roll: Specielně jsem to vyhledala.

• Citovat
  • Upravit
51750
29.6.10 21:42
neczuz píše:
NeNa píše:
Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to bavi :lol:
Katy - nevím kolik experimentů bylo, ale toto napsala nena včera ve 23hod a od té doby se nikdo nezeptal na výsledek experimentu. :roll: Specielně jsem to vyhledala.

Jo aha, tak že teda se NENĚ moooooooooc omlouvám že jsem śe nezeptala.............tak a teď se omluvte i vy všechny ostatní. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 21:47

já už si to snad odčinila tím, že jsem to uvedla na pravou míru a usvědčila tě, že ignoruješ neniny příspěvky.
samozřejmě já už bych sse ptala dávno, ale čekala jsem až nena vědecky zpracuje a pak odborně publikuje výsledky experimentu.

• Citovat
  • Upravit
4533
29.6.10 22:02

O diky Velky Vezire :mrgreen: no aspon nekdo, kdo mne nezaskliva!!!

Zuza vodnicky vlnaky jsou BabiIdea

Jinak prdim na dalsi experimenty se zavazovackama…ta kapsova AirHour mi desne prirostla k srdci :srdce: a kdyz se ted osvedcila i jako nocni verze do veder, mam ji jeste radsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.6.10 22:11

Jsem se těšila na léto, jak nám ubude plínek a ono je to zatím čím dál tím horší.
Nějak se mi chlapec rozpil a já furt jen přebaluju, pro příklad jsem spočítala cca počet separaček a bylo jich 30 (za dva dny).
Fakt jsem s tím nepočítala, asi budu muset přikúpit :think:

Vlněná vkládačka - to je řeč o té, kterou jste si nechaly dělat na fleru? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky