Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNo, kde se dají pořídit takový krásný vlňáčky? já myslela, že vlňáky jsou vesměs hand made a ty mě teda vzhledově nenadchly. ale tohle je nádhera ![]()
Zuza ktery myslis? Ty bledemodry jsou taky hand made, ale z merino svetru
Objednavalo se hromadne z Las Vegas......kus cca 15USD. Ale uz se kupily dalsi zajemkyne, tak mozna bude jeste jedno objednavaci kolo
U nas ted jedou furt, kdyz zrovna neexperimentuju s vlnenejma vkladackama, tak je ted v hicu davam na noc, jsou krasne tenky.
Apropos - nikoho nezajimal experiment s vkladackou
Tak kdyby prece jen nahodou, tak to ta vlnenka s pomoci prefoldu v pohode ustala! Takze do veder jedno z moznych reseni.......
NeNa píše:
Apropos - nikoho nezajimal experiment s vkladackouTak kdyby prece jen nahodou, tak to ta vlnenka s pomoci prefoldu v pohode ustala! Takze do veder jedno z moznych reseni.......
Neno ale to už jsi přeci psala, že disana byla jen vlhká a postel suchá.
Jo a když už se tady píše o těch krásných vlňáčcích s Las Vegas, tak dnes se mi podařilo ty L vyprat s plínama na 40 stupňů, přežily a se mi zdá že se ani nesrazily. Jinak nedala jsem je tam úmyslně, nějakým nedopatřením se mi tam připletly. ![]()
myslím ty zelený, jsem zelenomaniak
no tak to teda kdyby se objednávalo, tak bych nějaký dvoje taky brala
a ty kopýtka se dají sehnat u nás?
Katy2 píše:NeNa píše:Neno ale to už jsi přeci psala, že disana byla jen vlhká a postel suchá.
Apropos - nikoho nezajimal experiment s vkladackouTak kdyby prece jen nahodou, tak to ta vlnenka s pomoci prefoldu v pohode ustala! Takze do veder jedno z moznych reseni.......
jenže další den proběhl experiment č. 2. A na ten se nikdo nezeptal. ![]()
Tak že byly celkem experimenty tři? První byl přeci bezpředmětný, druhý byl s tou disanou a byl ještě třeti? ![]()
NeNa píše:
Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to bavi
Katy - nevím kolik experimentů bylo, ale toto napsala nena včera ve 23hod a od té doby se nikdo nezeptal na výsledek experimentu.
Specielně jsem to vyhledala.
neczuz píše:NeNa píše:Katy - nevím kolik experimentů bylo, ale toto napsala nena včera ve 23hod a od té doby se nikdo nezeptal na výsledek experimentu.
Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to baviSpecielně jsem to vyhledala.
Jo aha, tak že teda se NENĚ moooooooooc omlouvám že jsem śe nezeptala.............tak a teď se omluvte i vy všechny ostatní.
![]()
já už si to snad odčinila tím, že jsem to uvedla na pravou míru a usvědčila tě, že ignoruješ neniny příspěvky.
samozřejmě já už bych sse ptala dávno, ale čekala jsem až nena vědecky zpracuje a pak odborně publikuje výsledky experimentu.
O diky Velky Vezire
no aspon nekdo, kdo mne nezaskliva!!!
Zuza vodnicky vlnaky jsou BabiIdea
Jinak prdim na dalsi experimenty se zavazovackama…ta kapsova AirHour mi desne prirostla k srdci
a kdyz se ted osvedcila i jako nocni verze do veder, mam ji jeste radsi ![]()
Jsem se těšila na léto, jak nám ubude plínek a ono je to zatím čím dál tím horší.
Nějak se mi chlapec rozpil a já furt jen přebaluju, pro příklad jsem spočítala cca počet separaček a bylo jich 30 (za dva dny).
Fakt jsem s tím nepočítala, asi budu muset přikúpit ![]()
Vlněná vkládačka - to je řeč o té, kterou jste si nechaly dělat na fleru? ![]()
NO, právě taky je za supermana.
A podvazek dáváš přes plínu pod vlňáky?