Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
28.6.10 20:48
neczuz píše:Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?

Já. :palec: Ale mám objednanou sadu na filcování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.6.10 20:50
Baba píše:
neczuz píše:Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?
Já. :palec: Ale mám objednanou sadu na filcování :mrgreen:

Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla. :cert:

• Citovat
  • Upravit
22590
28.6.10 20:56

Ahoj holky,
Zuzu - ja jsem z Itti bitti nadsena moc a mam holku, krasne drzi a neprotacou - fuzzy bunz mi uz nekolikrat protekla .Mala ma pres 9 kg a porad se krasne vleze do eMka,ale eLko sedi lip, takze priste bych uz radeji vzala hned L.
Neczuz - ja jsem taky antitalent na domaci prace - prisiju tak leda knoflik :lol: , hackovala jsem naposledy na zakladce a nikdy jsem ani nic nedohackovala :-( , ale tak kazdej jsme sikula na neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
28.6.10 20:58
neczuz píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvorem :lol: mě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu :lol:
:-D :palec:
Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?

noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.6.10 21:08
Oskárek píše:
noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu :mrgreen: :mrgreen:
šálu bych ti odpustila, ale topík už je na mě moc. :think:
  • Citovat
  • Upravit
60142
28.6.10 21:09
neczuz píše:Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla. :cert:

No jo vlastně. :mrgreen: Mokasíny v provozu furt nejsou, páč Bambulín si není schopný naříznout díry na tkaničky. :roll:
Jouda blblej, sem se teď naštvala. Prsty rozpíchaný, voči zkažený a k ničemu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.6.10 21:10
neczuz píše: :-D :palec:
Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?

:mrgreen: Teda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře, ale tam je všechno rovný (teda v mém podání křivý, ale to Tobískovi nevadí) a jde to samo. Ale víc bych nezvládla.

Zuzi - jsi moc šikovná. Mimčo určitě bude moc spokojený. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.6.10 21:11
Achdarek píše:Já :mrgreen: Teda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře

8-o 8-o 8-o To s klubem vůbec nepočítej. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
28.6.10 21:12
Baba píše:
neczuz píše:Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla. :cert:
No jo vlastně. :mrgreen: Mokasíny v provozu furt nejsou, páč Bambulín si není schopný naříznout díry na tkaničky. :roll:
Jouda blblej, sem se teď naštvala. Prsty rozpíchaný, voči zkažený a k ničemu. :cert:

A vy jste byli na kurzu spolu a Bambulína naučili řezat díry a tebe ten zbytek?

Příspěvek upraven 28.06.10 v 21:30

• Citovat
  • Upravit
10170
28.6.10 21:29
neczuz píše:
Achdarek píše:Já :mrgreen: Teda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře
8-o 8-o 8-o To s klubem vůbec nepočítej. :cert: :cert:
:cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
28.6.10 21:38
neczuz píše:
Oskárek píše:
noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu :mrgreen: :mrgreen:
šálu bych ti odpustila, ale topík už je na mě moc. :think:
čekala jsem že topík neprojde! no jo, ale víš jak jsem ho udělala :?: uháčkovala jsem dva obdelníky, přišila k sobě a akorát nechala díry tam kde maj být (krk, ruce apod. :-)
tak to by taky ještě mohlo projít ne :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.6.10 21:41

Holky,pouzivala jste nektera na prdy u prtat probioticke kapky? Chtela jsem se zeptat jak dlouho vam vydrzelo jedno baleni (5 ml)?A zabraly vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.6.10 21:51

Ach jo, tak jak to tak vidim, clenstvi v elitnim klubu je pro mne ztraceny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.6.10 21:55

Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to bavi :lol:

Zuza takova plina se urcite bude miminu libit :palec:

Miri ja nejaky kapky pouzivala, vydrzelo to myslim tri mesice…ale ja vlastne nevim, jestli ten nas potomek prdama vubec trpel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.6.10 21:58
Mirii píše:
Holky,pouzivala jste nektera na prdy u prtat probioticke kapky? Chtela jsem se zeptat jak dlouho vam vydrzelo jedno baleni (5 ml)?A zabraly vam?

Jedno balení mně vydželo cca 3 týdny. Mám pocit,že zabraly. A pak už jsem přešla na laktobacílky baby a dophilus infant plus. Ty přece jen vyjdou levněji. JInak probiotické kapky na vyjdou na Slovensku výrazně levněji. Popřípadě tady v té internetové lékarně je taky mají za poloviční cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure