Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?
Já.
Ale mám objednanou sadu na filcování ![]()
Baba píše:neczuz píše:Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?Já.Ale mám objednanou sadu na filcování
Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla. ![]()
Ahoj holky,
Zuzu - ja jsem z Itti bitti nadsena moc a mam holku, krasne drzi a neprotacou - fuzzy bunz mi uz nekolikrat protekla .Mala ma pres 9 kg a porad se krasne vleze do eMka,ale eLko sedi lip, takze priste bych uz radeji vzala hned L.
Neczuz - ja jsem taky antitalent na domaci prace - prisiju tak leda knoflik
, hackovala jsem naposledy na zakladce a nikdy jsem ani nic nedohackovala
, ale tak kazdej jsme sikula na neco jineho.
neczuz píše:zuzanecka81 píše:
ahoj!
se jdu pochlubit s mým výtvoremmě se ta plína vcelku líbí, ještě, aby se líbila miminu
![]()
Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?
noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu
![]()
Oskárek píše:šálu bych ti odpustila, ale topík už je na mě moc.
noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu![]()
neczuz píše:Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla.
No jo vlastně.
Mokasíny v provozu furt nejsou, páč Bambulín si není schopný naříznout díry na tkaničky. ![]()
Jouda blblej, sem se teď naštvala. Prsty rozpíchaný, voči zkažený a k ničemu. ![]()
neczuz píše:![]()
Holky, je tu prosím ještě nějaké další nemehlo, co nikdy nic neušilo, neuštrykovalo, neháčkuje ani nevyšívá?
Já
Teda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře, ale tam je všechno rovný (teda v mém podání křivý, ale to Tobískovi nevadí) a jde to samo. Ale víc bych nezvládla.
Zuzi - jsi moc šikovná. Mimčo určitě bude moc spokojený. ![]()
Achdarek píše:JáTeda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře
To s klubem vůbec nepočítej.
![]()
Baba píše:neczuz píše:Nelži, máš mokasínovej kurz. někde jsem to tu četla.No jo vlastně.Mokasíny v provozu furt nejsou, páč Bambulín si není schopný naříznout díry na tkaničky.
Jouda blblej, sem se teď naštvala. Prsty rozpíchaný, voči zkažený a k ničemu.
A vy jste byli na kurzu spolu a Bambulína naučili řezat díry a tebe ten zbytek?
Příspěvek upraven 28.06.10 v 21:30
neczuz píše:Achdarek píše:JáTeda zvládla jsem ušít vkládačky. A ještě Tobíkovi povlaky na polštáře
![]()
![]()
To s klubem vůbec nepočítej.
![]()
neczuz píše:čekala jsem že topík neprojde! no jo, ale víš jak jsem ho udělalaOskárek píše:šálu bych ti odpustila, ale topík už je na mě moc.
noo jestli se nebude počítat, že jsem upletla šálu na barbínu a uháčkovala jí topík, tak se hlásím do klubu![]()
Holky,pouzivala jste nektera na prdy u prtat probioticke kapky? Chtela jsem se zeptat jak dlouho vam vydrzelo jedno baleni (5 ml)?A zabraly vam?
Ach jo, tak jak to tak vidim, clenstvi v elitnim klubu je pro mne ztraceny ![]()
Vzhledem k tomu, ze vlna veder pokracuje, probiha dalsi experiment…na noc BI Airhour, prefold a vlnena vkladacka, bez vlnaku navrch. Sem teda zvedava…ale prijde mi, ze jak je to vedro, tak nejak min cura. Chlasta ale dost, naucil se ucucavat z petflasky a desne ho to bavi ![]()
Zuza takova plina se urcite bude miminu libit ![]()
Miri ja nejaky kapky pouzivala, vydrzelo to myslim tri mesice…ale ja vlastne nevim, jestli ten nas potomek prdama vubec trpel.
Mirii píše:
Holky,pouzivala jste nektera na prdy u prtat probioticke kapky? Chtela jsem se zeptat jak dlouho vam vydrzelo jedno baleni (5 ml)?A zabraly vam?
Jedno balení mně vydželo cca 3 týdny. Mám pocit,že zabraly. A pak už jsem přešla na laktobacílky baby a dophilus infant plus. Ty přece jen vyjdou levněji. JInak probiotické kapky na vyjdou na Slovensku výrazně levněji. Popřípadě tady v té internetové lékarně je taky mají za poloviční cenu.