Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Julie, též disany natahovací, pozor, barevné mají tendence se srážet.
My teď používáme na noc od BI na druky s obrázkem na zadku, přijdou mi docela vzdušné, přeci jen ty disany jsou dvouvrstvé. Nicméně dneska konečně upadnul jeden patentek, co už byl hodně dlouho povytařenej, zůstala po něm ďoura, takže drukáče asi ne
Jinak materiál mi moc vyhovuje a i schnou rychleji než klasické pletené.
Halu, tenké vlňáky jsou swaddlebees (doufám, že to píšu správně), ale nejsou to u nás kdovíjaké držáky). tenounké jsou vázačky mamabless, jsou to držáky, ale moc dlouho nevydrží nalanolinované, takže je potřeba mnohem častěji impregnovat, řekla bych tak po 2 týdnech, ale když jsou nai., tak jsou moc fajn, nicméně pro netrpělivé batole možná moc šmodrchání.
Další tenounké jsou od Bundle of joy, teď jsem je očmatávala v Bavlnce a jsou fakt tenounké, ale spíš se uvádějí jako trénovací, takže přes nějakou větší kalhotkovku je člověk nepřetáhne, nicméně pro dítě, které si na kakání říká, musí být moc fajn, nevím, jak jste na tom teď s kakáním.
shorties jsou jak longies, jen krátké (to bys neřekla, viď
), takže pokud ti vyhovují, tak klidně vem ty na léto.
holky moc díky,tak to risknu,pokud teda nebude mít nějaké komplikace jako Pája.Dostala pak zánět středouší a nemůže se z toho dostat.Prcek zatím vypadá,že to snáší líp,ale není všem dnům konec.Jinak my teď jedeme v sama doma pletených vlňácích a nemají chybu.Objednávala jsem si u paní na MMB dlouhý a ona je plete na stroji,takže jsou krásně utáhlý.Nejdřív jsem z nich byla sklamaná,že je nebude moct mít teď,ale dal ajsem mu je a vůbec nebyl nijak přehřátej a očividně jsou mu příjemný.Vůbec bych se nestyděla mu je dát do města.Má krásný barvy a prý není problém je uplíst v rukách,aby nebyly tak utažený a na léto tam má normálně na zapínání,ale nevím jestli by držely na chodícm dítku.Jinak Anavy jsou dost štíhlý,ale nedrží moc lanolin a jsem spokojená i se SWB
ahoj holky, tak mám konečně koupené snapky a nachystaný úvaz na novorozence s klasickou plínou-čč je prý zkratka
, nanečisto si zkouším zapnout tu snapku a vůbec mi to nejde
poradíte? díky
zase to zkouším s bavlněnými
Příspěvek upraven 17.06.10 v 21:45
Boriska píše:
ahoj holky, tak mám konečně koupené snapky a nachystaný úvaz na novorozence s klasickou plínou-čč je prý zkratka, nanečisto si zkouším zapnout tu snapku a vůbec mi to nejde
poradíte? díky
zase to zkouším s bavlněnými, měla jsem to v úmyslu, ale nakrkla mě tchýně, že jsme neschopní, že nezvládáme dvojčata, když mají jendorázovky![]()
položíš dítě na novosklad, dáš spodní část mezi nohy směrem k pupíku, postranní cípy přes boky. pak vemeš snapku, nasměruješ tak aby nejkratší drápek směřoval dolu. jedny postranní drápky zasekneš na jedné straně pak to natáhneš na druhou stranu a chytneš na straně druhé a nakonec zase napneš ten dolní drápek a chytneš tím tu plínu dole. nanečisto to moc nepůjde, protože když to nebude na pevném podkladu a snapku nenapneš, tak se snapka nezasekne.
neczuz píše:Boriska píše:položíš dítě na novosklad, dáš spodní část mezi nohy směrem k pupíku, postranní cípy přes boky. pak vemeš snapku, nasměruješ tak aby nejkratší drápek směřoval dolu. jedny postranní drápky zasekneš na jedné straně pak to natáhneš na druhou stranu a chytneš na straně druhé a nakonec zase napneš ten dolní drápek a chytneš tím tu plínu dole. nanečisto to moc nepůjde, protože když to nebude na pevném podkladu a snapku nenapneš, tak se snapka nezasekne.
ahoj holky, tak mám konečně koupené snapky a nachystaný úvaz na novorozence s klasickou plínou-čč je prý zkratka, nanečisto si zkouším zapnout tu snapku a vůbec mi to nejde
poradíte? díky
zase to zkouším s bavlněnými, měla jsem to v úmyslu, ale nakrkla mě tchýně, že jsme neschopní, že nezvládáme dvojčata, když mají jendorázovky![]()
díky jsi zlatá
jdu zkusit ![]()
jsem nějaká divná, nebo mám tak nekvalitní plínky?
jsem malou málem drápkem poškrábala přes tu vrstvičku na boku, když zaberu méně, tak to zase nedrží, ach jo…
používali jste taky někdo na čč nebo na froté plínky nebo na co vlastně jestli se mohu ptáti? díky
Borisko tohle se podařilo i mému manželovi, více tou snapkou zatlačil a taky malou málem škárbnul. Nevím jak to popsat jak to udělat. Odkud jsi? Nemáž možnost zajít do nějakého obchodu s látkovkama? Tam by ti to určitě ukázali. Vím že třeba v OV v Bavlnce je to naprosto normální, že mamince ukážou jak s čím pracovat.
Ne, tomu se nedá věřit, to je totiž medley
Ne, vážně, nerada haním značku, kterou jsem ozkoušela jen u šátku, ale nebrala bych, radši méně kvalitních plenek než hodně tohoto
Snapku zasekávám tak, že si na boku ty dvě vrstvy přeložím ještě napůl, pak je tam dostatečně tlustí vrstva plíny, aby to neškráblo. Ono stejně, když ji budeš chtít mít dotaženou, aby z toho kakání neutíkalo, tak si to tam budeš muset jakoby podložit, nevím jak to přesně napsat.
holky díky, v bavlnce jsem já blbá dnes snapky koupila
jsem si myslela,že to bude jednodušší, v nejhorším uděláme zase výlet zítra ![]()
já si myslela,že se tomu nedá věřit, vypadá to podezřele
a levně
kdyby se náhodou někoho mě zželelelo a měl to na fotce,tak budu vděčná - malá hned po přebalení a najedení vypustila do plíny, co nasbírala za 1,5 dne (je na UM a odstříkaném)
a naštěstí lízla pulku jen na boku, manžel jak viděl tu zkázu, tak říkal,že to neuklízí,zlatá jednorázovka ![]()
Díky za rady, Čiči.
Pastelko, psala mi Katy, že budeš objednávat kalhotky z Las Vegas, ráda bych se přidala.
Borisko tak to je škoda, že jsi je tam nepoprosila o předvedení. Ty jsi z ostravy?
Katy2 píše:
Borisko tak to je škoda, že jsi je tam nepoprosila o předvedení. Ty jsi z ostravy?
jj jsem - ty též ![]()
Ja se priznam, jsem strevo, snapka mi tu lezi, taky mi to s ni nikdy moc neslo. ![]()