Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
12.6.10 13:42

ahojky, muzu k vam? Mam 20mesicniho simonka a asi tak ctvrt roku latkujem. Zacali se me papirovky eklovat a jeho prdylce taky vadily, vecme opruzenej. Ted mame pokoj. Jen bych potrebovala poradit. Co davate v tehle vedrech? Ja davam vicevrstvou plynku a na to ty kalhotky polyesterky. A na ven kapsovky swaddlebees s konopnou a bavlnenou vkladackou .A co davate na noc? ja furt davam ten hnus, jinak se promoci. Poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.6.10 13:55

tak já nedávám nic.vysvětlila jsem m k čemu je nočník a když se počůrá,tak se nic neděje,pač máme plovoučky a dlažbu a jinak,když mě štvalo to věčný utírání,tak jsem mu prdla jen kalhotkovku a když jsem nechtěla,aby se prodojil,tak jsem mu dala čč s vkládačkou bambusovou a na to vlňáky.nej kombinace.Na ven dávám kapsovky anebo jen 2× čč a na to vlńáky.Stejně nechodíme na dlouho ven.Je hrozný vedro,tak ho nechci týrat venku.
Na noc občas hnusku a občas co je po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.6.10 15:12

Efik hlavne abychom neulitly treba na hajzlpapiru! :mrgreen: Jste vy to ale chudaci, ty tedy korunovanej…tak drzim palce, at ti nehrabne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.6.10 16:26

Efi, já budu v látkovém oboru řádit ještě dlouho, Mates je první a rozhodně ne poslední dítko Takže předpokládám, že v horizontu tak 10let se v těch látkovkách ještě budu rochnit :lol:

Lucisko, vítej :mavam:
Přes den doma dávám disana vázačku, do ní kikko bambus na dvanáctiny. Svrchňáky ne. Nebo dám kalhotkovku.
Na noc dávám buď taky disana a kikko bambusovou plus jednu vkládačku s bambusového fleecu tlustou od babyidea, přes to vlňáky babyidea na patentky a do nich ještě vlněnou vkládačku cuddle. A nebo místo vázačky dám bamboo extra a do ní tu BI tlustou bambusovou vkládačku. do obojího separačku popoliny z krabičky.
Mám doma i bumhuggery, ale mají po celém vnitřku fleece polyesterový a ten nám přestal vyhovovat, obzvlásť v těchto vedrech se v tom zapařuje.
Ale Mates v noci ani moc nečurá, před koupáním a po něm ho nechám vyčurat na přebalováku do obyč čtvercovky, mlíko na noc už nepije, jen zapije kaši vodou, dřív jsem musela dávat tu BE, dvě vkládačky a stejně to měl ráno úplně mokré, teď to má tak napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.6.10 17:08

Já dávám na noc BE s prefoldem. Dřív jí měl echt mokrou, teď co kojím až ráno (on to povežuje v 5 za ranní kojení, já se snažím přesvědčit, že je to NOČNÍ kojení a pak se ještě spí :cert: ), je mokrý jen prefold, vkládačka vlhká, kalhotková plena skoro suchá, tak vycpání budu asi redukovat.

• Citovat
  • Upravit
4533
12.6.10 17:36

U nas je na noc BabyBeehinds bambusova s bambusovou vkladackou navic, pres to vlnaky. Na den kalhotkovky, a pres to zas vlnaky. Kdyz jdem ven na dyl tak IttiBitti.

Neczuz prosimtebe, jak casto kojis? Zvire s rostoucim apetytem pro normalni zvanec ztraci rapidne zajem o mliko…o kez bych tak mela dite, co se odstavi samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.6.10 17:53
NeNa píše:
Neczuz prosimtebe, jak casto kojis? Zvire s rostoucim apetytem pro normalni zvanec ztraci rapidne zajem o mliko…o kez bych tak mela dite, co se odstavi samo…

teď tak 4-5×, podle toho, jestli se vzbudí v noci. už mi taky připadalo, že se odstaví sám, protože žral všechno, co viděl, ale prso jsem mu musela málem nutit. Děsně ho to zdržovalo, takže párkrát potáhnul, otočil se a mizel. Posledních týden, dva jde ale po prsu jak slepice po flusu.Dudlá klidně i naprázdno a to nikdy nedělal. Nevím, jestli je to tím vedrem, ale spíš to bude nějaká separační úzkost, protože už to začalo před těmi vedry. já už se to tedy snažím trochu regulovat, aby si nezvykal, že kojení bude, kdykoli si to vyřve. Kojit budu klidně dlouho, ale nehci tahat prso všude a kdykoli.

• Citovat
  • Upravit
4533
12.6.10 20:01

Neczuz ajajaj, tos mne nepotesila. U nas to zjevne sleduje Vas vyvoj..ted je to ve fazi, ze se napije rano, ve ctyri odpoledne mu neco vnutim, ale je to tak cuc cuc a hotovo, uz se plazi pryc. Pred spanim si teda da bez remcani a v noci tak trikrat. Kdyby to tak vydrzelo, jsem spokojena, ale predstava, ze by se vratil ke svejm dvouhodinovejm intervalum se mi vubec nezamlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.6.10 20:29

Neno, já zrovna před těmi 14ti dny přemýšlela, že jestli zavedu i dopolední svačinu, tak už budu kojit jen dva a půlkrát (ráno, večer a cucnutí odpoledne). V té době začal flákat i to noční kojení. Kdyby to bylo teď na něm, tak je přicuclej možná i po hodině. Jakmile vytáhnu prso, tak za mnou metelí rychlostí blesku kdykoli. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4533
12.6.10 20:57

Ty jo, ty mne desis… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.6.10 22:01

Ahoj,

mne hnusky taky smrdí, i když nejsou pokaděné. Poli teď furt kontroluji a přebaluji. Venku na zahradě je bez plenky.

V pátek mne překvapil manžel. Běhala jsem po doktorech a na přebalovák jsme mu dala hromádku hnusek. A on sám iniciativně bali do látky :palec: Tak teď tady věší prádlo sám.

Kojení: S Tobíkem to byla pohoda. Co jsme přešli na příkrmy, tak postupně kojení začala ubývat, nijak mu to nescházelo. Zhruba od 9 měsíců jsem kojila jen ráno a večer. V noci nechtěl nikdy. Někdy po roce jsme zrušili večerní kojení - sám od sebe nechtěl. V 18 měsících jsem přestala kojit úplně, měla jsem pocit, že ho do toho nutím. S Polinkou jsem bohužel skončila teď, ještě minulý týden jsem si odsříkavala v naději, že zase začnu kojit, ale záda stále bolí. Teprve koncem června jdu na CT, takže by to bylo zbytečné trápení. Ale Sunar jí chutná, v noci se sice dvakrát vzbudí, ale vypije láhev a spí dál. Hlavně ji netrápí bříško.

Neno, už máte zuby, U nás stále nic :nevim: Slintá jak bernardýn, věčně ruce v puse , dásně nateklý a zuby nikde.

Efík - to je děs, vydrž bude líp

Lucisko - vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.6.10 22:15

Achdarek tak u nas po zubech samozrejme taky ani pamatky!!! Par dni slinta a pak zas nic, ted zrovna nic :nevim: Tak je aspon fajn, ze Poli vzala ten prechod dobre, ten nas moula by radsi asi posel nez se napil umelyho mlika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.6.10 22:19
NeNa píše:
Achdarek tak u nas po zubech samozrejme taky ani pamatky!!! Par dni slinta a pak zas nic, ted zrovna nic :nevim: Tak je aspon fajn, ze Poli vzala ten prechod dobre, ten nas moula by radsi asi posel nez se napil umelyho mlika :mrgreen:

Tom by taky raději zhebnul, než se napít z flašky. Ikdyž do ní dám MM, tak se tváří, jako vy tam byla kyselina. Tom měl první zub po 7. měsíci a při obou 3 dny bojkotoval kojení. Flašku nechtěl, prso nechtěl… ale na mrkev otvíral pusu, jak kdybych ho krmila lopatou. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10170
12.6.10 22:22

Zjevně moje mléko nebylo nic moc, když ho docela snadno vyměnila za sunar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.6.10 07:53

Tak už jsem včra nějak nevydržela a práskla jsem dveřma.Včera mě fakt hráblo.
Jinak s kojením-Malý byl kojen do 17,5měs.Byl to závislák,tak jsme uťali denní kojení a tak si to vynahrazovakl v noci.Vzal si ho do parády manža a šlo to rychle.Teď mi vyhrne triko a zakroutí hlavou a zase triko spraví a nebo,když se přissaje tak udělá blééé.Jak kdybych byla prašivá či co.
Dětem už je dobře,tak jen doléčit a dobrat ATB a hurá bude zase pršet a my budem sedět doma.
Prcek taky nechtěl flašu s UM,ale jak jsem přestala kojit.tak jsme vyzkoušeli všechny mlíka a chytnul se na BEBA,tak si vypije denně tak 200ml.
Achdárku-taky mi příjde,že Míšu bolelo víc bříško,když jsem kojila.Se alespoň vyspíš.
Můj názor na kojení po mých zkušenostech je,že po devíti měsících skončit.Dítě je více přizpůsobivé a MM na imunitu už nemá vliv,ptž Pája byla kojená jen do 3,5měs a je méně nemocná než prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure