Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
4.6.10 19:54

Holky ještě, jak mám nastavit, abych viděla metříky, nějak mi u všech zmizely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.6.10 19:54
Katy2 píše:
Holky zrovna řeším, že chlap si stěžuje, že Eli když je počůraná že strašně smrdí ta plína, on furt tvrdí, že to smrtí ty vlňáčky, ale ty po sundání nějak močí nepáchnou, ale ta plína teda jo. Je to normální, nebo to mám řešit? Nemůže mít třeba něco v moči? Jako je to asi tak posledních 14 dní, možná dýl. :nevim: Ono po noci jde cítit, to je jasné, ale že i přes den?

ahoj, to mi včera můj chlap říkal taky, ale u nás spíš to budě těma vlňáčkama :-) zkusím je vyprat a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
4.6.10 19:55
neczuz píše:
Tom teď jede 2 dny na bobkách :dance: . Nasadila jsem banánově mrkvovo rýžovou dietu, včetně křupek a kaše. :mrgreen:

Hm tak obdobný jídelníček musíme mít skoro furt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
4.6.10 19:59
Oskárek píše:
Holky ještě, jak mám nastavit, abych viděla metříky, nějak mi u všech zmizely :nevim:

Nad diskuzí (nad číslama stránek) si klikni na Zobrazovat podpisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.6.10 21:40

Matesovi taky páchne plína, řešila jsem to taky někdy po 9.m, ale já přestala tehdy kojit, tak jsem myslela, že je to tím. Zkrátka po noci žádné ňuchňání v posteli jako rodinka, ale mažu ho přebalit, páč je to síla. Je to čpavek a když ho rozbalím, tak mi slzí oči :roll: zjistila jsem, že je to víc v jakékoli plíně z fleecem, takže hambáče leží ladem, dávám buď BE nebo vázačku s kikko bambuskama a vkládačkama. Ne že by to bylo úplně eliminované, ale aspoň už to není takový odér. A Mates měl po ránu i zarudlou kůži, takže jsem začala dávat dvě separačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.6.10 21:50

čiči ale nám to děla přes den i a fleccové separačky nedávám vůbec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.6.10 22:25

a jak dlouho je v jedné plíně? Občas to cítím, když ho nechám víc jak 2h. Myslím, že po 2h se moč začne rozkládat na různé složky, jednou z nich je amoniak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.6.10 06:59

čiči já přebaluji fakt dost často, třeba včera k večeru jsem jí přebalovala v 6 hod a jen co se do té plíny vyčůrala, tak už byla cítit, měla jí na sobě půl hodiny a už chlam remcal že je počůraná, prostě hned jak se do ní vyčůrá tak :nevim: je to cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.6.10 08:06

já měla stejný poit s jednorázovkama. Že se vyčural jsem poznala po čichu.
Jinak k těm mokrým plenám - T. nevadí být v mokré pleně třeba týden, stejně tak bhá s ho.nem u zadku bez ostychu. Ale před akcí řve a pak je klid. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
275
5.6.10 16:58

My máme taky problém s páchnoucíma plínama.Dělají to hlavně bambusky.S čč to není až tak strašné,ale u nás je i to,že teď míň pije a má rýmu,ale spíš bych to viděla ve straě a v pití.
Jinak u nás se řve před akcí i po akci.Hlavně před kaděním a při kadění.Kadí jednou za tři dny a to je smrad a hlavně ho pak bolí i bříško.Fakt chudáčk miláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.6.10 12:05

Tak my dnes zkoušeli po dopoledním spaní nočník, ELi dnes neprotestovala, dokonce se i vyčůrala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.6.10 12:06

No a tak to dopadlo, Elišku už focení přestalo bavit, tak se sebrala a lezla pryč, tzn. že sice se vyčůrala do nočníku, ale zkončilo to někde jinde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.6.10 09:03

Kde je kdo?
Holky my začali používat nočník častěji, včera čůrala do něho tři krát a dneska se mi do něho vyčůrala po svačince. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.6.10 11:25

Holky prosím vás, dělala jste si některá ty fixační pruhy na tričko? Na to teď koukám a fakt se mi za to nechce dávat 260kč, z čeho by to šlo teda udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
7.6.10 14:32

Tady je něco pro Babu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat