Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ja nevim, skoro bych rekla, ze ne, jsou uvnitr uelohmotny, zkousela jsem to zatim jen na latce a zatahnout a dobry. To uz mi pak ty podvazkace prijdou obdobny, jen tam se ta latka jeste vymackne v miste, kde je to pripevnene. No kdybys preci jen chtela radsi ty podvazkove, tak ti je klidne poslu na ozkouseni a pripadne na obslehnuti ![]()
Cappy a co mas za depku,ze chces skoncit s plinama? Jakoze prejdes na hnusky?
Ja zacala ted pouzivat zavazovaci disany s jednou bambuskou a na ne vlnacky a super…takze diky Katy za rady
. Si pohravam s myslenku,ze jeste koupim ty BBH na snapku
,ale tak jako jestli uz to neni rozezranost,kdyz mam disan 12ks ![]()
Prave jsem namocila vlnacky do lazne a lazen se mi povedla hned napoprve - krasne biloucka,toz se musim pochvalit a maaam velkou radost,jsem se toho bala ![]()
mirii já ted v tom horku dávám jen zavazovačky s kikko bambus a na to už nic, samo že jen doma. ![]()
Mirii jsem se chtěla zeptat, co ti řekla Deniska na změnu plenek? Jako že místo hnusek si začala dávat látku, registrovala to nějak, nebo jí je to šumák?
Katy2 píše:
Mirii jsem se chtěla zeptat, co ti řekla Deniska na změnu plenek? Jako že místo hnusek si začala dávat látku, registrovala to nějak, nebo jí je to šumák?
mne prijde,ze hnsuky ma radsi ![]()
mam pocit,ze kdyz dam latkovou tak ze se o ni zajima mnohem vic - aspon o kapsovky..ale jak ted davam disany,tak mi zase prijde spokojenejsi
…toz nevim jestli to nemam v hlave ja ![]()
Mirii píše:Katy2 píše:mne prijde,ze hnsuky ma radsi
mam pocit,ze kdyz dam latkovou tak ze se o ni zajima mnohem vic - aspon o kapsovky..ale jak ted davam disany,tak mi zase prijde spokojenejsi…toz nevim jestli to nemam v hlave ja
NO jako jak zajímá? Prostě jí zajímá co to má na sobě? A nebo jí vadí že cítí mokro? Jako ELi právě se zajímá když jí dávám hnusku, tak na to čučí co jí to jako dává. ![]()
Tomovi je to fuk. teda ne fuk, ale řve při pr´řebalování do hnusek i látky. po čurání je mu to taky fuk.
Ahoj,
já tento týden používám hnusky. Záda furt bolí a snažím se minimalizovat práci v domácnosti. Právě věšení prádla pro mně tedˇ není ideální činností.
Apolenka je ale šikovná, jí vadí pročůrané i pokakané plenky - je jedno jestli látkové nebo papírové. Stačí přebalit a je spokojená:-) Doufám, že jí to vydrží.
O víkendu jsme byli pryč a vzala jsem sebou látkovky. Apolenka se ovšem rozhodla kadit po každém jídle. Měla jsem strach, že mně plenky nevystačí. Ale naštětí to přesně vyšlo:-) Ovšem manžel mně pro jistotu donutil koupit jednorázovky. Nechápal, že jsem sebou žádné nevzala
Aspoň je teď spotřebuji. Ale je to děsný, já si na látkovky tak zvykla a moc mně to baví. Hlavně to množství odpadu ![]()
Jak jsem nedávno psala, že u jedné fuzzi se odlepuje PUL vrstva. Tak jsem zjistila, že i další. Ach jo. ![]()
Tak já hlásím,že si jdu hodit mašli.Malá neštovky zvládla perfektně,ale zase má zánět ouška a zarudlý krk a malý se nemůže nějak vyhrabaat z rýmy a kašel se ho taky drží a takovej ten hnusnej.Jsem z toho fakt už unavená.Chudáčci moji ak trpí.
Taky jsem teď používala hnusky.Nesnáší mokro,tak jsem mu to při té nemoci chtěla trošku zpříjemnit.Je to pohodlný,ale neskutečně mi smrdí.
Katy - prijde mi ze je ji jedno co ma v pline, ale ze se zajima spis o ten material na sobe..
Efik - teda to je pech, at jste brzo fit ![]()
Teda babizny, clovek si na par dni odskoci a tady to skomira na souchote ![]()
Efik at je brzo lip! Vas ty chorby tedy koli…
Katy gratuluju k nocniku a zavidim!
Zvire ted taky bylo par dni v hnuskach, meli jsme pani na hlidani, byla jsem rada, ze to vsecko probehlo hladce. Vlastne vic nez hladce, prtavec po mne ani nevzdechl, dokonce, kdyz mi ho privezla na kojeni, tak se skoro ani neobtezoval.....a zere jak nezavrenej, vicemene vsechno, co mu clovek naserviruje. Bobky jsou skoro na dennim poradku, za coz jsem nesmirne vdecna, zlucak uz sem nevytahla, ani nepamatuju. Ale smrdi teda jako starej tchor!! A taky se pridavam k tem, kterejm hnusky neskutecne pachnou, ani v nich nemusi bejt nakadino.
Já nemám co do plenek psát. Jsme teď na chalupě bez plenek. Bezplenková nekomunikační metoda. Jsme furt venku na zahradě, čurá si kde to zrovna vyjde. Plenky jen na noc. Ráno kadí na nočníku, po každém spaní tam čurá.
jO jo, u nás je to taky tak. Plíny má jen na spaní, jinak je od rána na zahradě jen tak. S tím rozdílem, že teda do nočníku nekaká, ale prostě to hodí kam ho zrovna napadne a pak chodí a ukazuje, že je tam jekési bleeeeee
a kouká, že neví, kde se to tam vzalo. Já jen doufám, že mu pak bude vadit to mokro natolik, že bude brzy bez plen. Jenže člověk míní a příroda mění, že
![]()
Dala jsem na záchod na kachličky obrázek z pěny a on tam začal rád chodit a tak jsme mu postavili vedle záchoda nočník a občas jde na záchod a občas na nočňajz a taky většinou to pustí na zem.Chci taky zahradu,kde je stín a bazén.Jejda mě už to uzavření doma leze na mozek.Dneska jsem vzteklá jak nikdy.Chci klid a ticho aaby mi nikdo neříkal mě bolí tohle a mě bolí tohle.Už ať to máme za sebou.Manžel,když mě dnes viděl v tomhle stavu,tak mě poslal na koupák,ale zase ho tu v tom nechci nechat.No,ucidím ještě.
jo,ještě přemýěšleli jste o tom,co budete dávat místo plín.Nebudem pak ujíždět na slipečkách a spoďárách?