Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:
Je to uzavřené, pošli žádost Saxana22, já jí dám vědět, aby tě vzala. skupina se jmenuje Nosnice. Pozor, je to ale dost nakažlivé, krmě plenek začneš nakupovat i šátky.
To snad ne. U plinek taky odolávám
. Díky, Saxaně22 napíšu.
Leňo jak už psala Neczuz, ten uvaz je DH, jako povedl se mi tak uvázat na poprvé, ale od té doby už se mi nikdy tak hezky nepovedl. ![]()
Holky a když už jsme u toho, co doporučujete za úvaz na záda? Něco spíš co se dobře váže? Já jsem na to celkem levá…
No já jsem na záda vázala batoh, ale není mi pohodlný, plus mi sjíždějí ty „popruhy“ z ramen. Párkrát jsem vázala jordana, ten se mi zamlouval.Tam jdou cípy šátku místo vrchem přes ramena, tak spodem v podpaží, na zádech se překříží, vyvedou pod nohama a zavážou vepředu. Sice mi vždycky sjede skoro těsně nad zadek, ale nějak mu neva, že nemá výhled a mě je to pohodlné.
Kapsa na záda se mi nelíbila kvůli tomu uzlu na hrudníku, tlačil.
Ale já přiznávám, že na zádech zas až tak moc nenosím, protože mi přijde, že nemůžeme s Matesem komunikovat, nesednu si v mhd, takže buď je na břiše v manduce nebo na boku v klokanovi na bok.
Mne to teda na zadech taky moc nejde, batoh nepohodlnej, double hammock sice nejak uvazu, ale vetsinou jen na doma…vadi mi, ze z nej nemuzu dite vymotat, kdyz usne.
Venku nosim vlastne porad ve predu, zatim nam to vyhovuje obema ![]()
U nas uz se zase kadi petkrat denne, des, ty zuby…musela sem uz vytahnout i odlozeny konopky Ellas House, mam nejak malo plen! ![]()
No jo já bych taky radši na břiše, ale když mládě už je tak těžký ![]()
NeNo tak u nás se od včerejška ještě nekadilo, doufám že to na ní nepříjde v noci. ![]()
Díky za odpovědi ohledně vázání
!
To naše Markule kadí standartně 4× za den
. To látkování je pak docela náročný… To se to látkuje mamkám od dětí, co to na ně přijde jednou za den
.
Leni tak já bych neřekla, že se těm co děti kadí jednou za den lépe látkuje. Hele ELi když to spustí, tak to stojí fakt za to, hromada jak od, hmm ani nevím k čemu bych to přirovnala, ale je toho fakt hoooooooodněěěěě moooooooocc a je to všude.
![]()
Jenže Markétka toho má taky hódně móc
. Přemýšlím,jestli nemá ve střevech nějakou množičku ho.en
, protože tolik toho teda rozhodně nesní.
Hmm ti nevím, bych ti tu naši hromadu klidně vyfotila. Eli když kadila více krát za den, tak to bylo podstatně lepší než teď, to se ta hromádka vešla hezky na separačku a bylo to jednodušší, teď to separačka nechytne ani nááááhodou. ![]()
No co bys chtěla, když jsme na plínkách
.
Ono to někdy není tak hrozný, někdy to separačka chytne, ale často ne… Občas má už i normální bobky, to skáču radostí
.
Tom teď jede 2 dny na bobkách
. Nasadila jsem banánově mrkvovo rýžovou dietu, včetně křupek a kaše. ![]()
leňula2 píše:
Díky za odpovědi ohledně vázání!To naše Markule kadí standartně 4× za den
. To látkování je pak docela náročný… To se to látkuje mamkám od dětí, co to na ně přijde jednou za den
.
a co teprve ty, co kadí jednou za 14 dní.