Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
taky mě někdy udivuje přístup lékařů.Mamka vyjukaná a Dr.si něco mumlá pod vousy a pak řekne jen doporučení a za měsíc nashle.
Luciášku-souhlas s Katy.Budeš mít svědomí čistý a malé se to určitě spraví.Sice nevím,kde jsme tu křivku měli,ale ortopedka byla mladá,což mě utěšilo.I to jednání měla dobrý a opravdu vše vysvětlila.Jinak zkus menší balení a na to peřinku.Teda nevím jak moc Ti čůrá,ale já teď dávám na doma jen čč a bambusovou vkládačku,nebo sklad na draka a čč.Nebylo by to takhle lepší?
Pami tak já myslím, že zavazovací disana a do toho čč, či prefold moc objemné není, podle mě je to téměr totožné jako sklad na draka a do toho nejaká vkládačka.
Ono přístup některých lékařů je vážně děsný, já chápu, že tam mají plnou čekárnu dalších mimin, ale i přesto by si měli najít čas a hezkx věechno vysvětlit.
Katy však to se mi stalo na chirurgii.Jedna Dr.rychle,rychle a to při tom nikoho neměla v čekárně a druhá Dr.vše vysvětlila.Strávila jsem tam asi půl hodinku a při tom měla narvnou čekárnu.Fakt tito lékaři jsou nedocenění.
Tak to u nás v porodnici dělají vše pod dohledem rodiče i UTZ kyčlí a na očka se jim primář koukal taky před náma a pupík jim taky řezali před náma.Jsem za to ráda,alespoň nevznikají žádné dohady.
Objednala jsem si megerku,tak uvidím,co to je zač.Jestli jste fakt tak dobrý a vyvinuli jste superplínu.
Koukám, že řešíte kyčle. ONo fakt záleží na přístupu doktora. S Tobíkem jsem chodila až do 18 měsíců teprve pak doktorka viděla správně jadérka. Ale široké balení doporučovala jen první tři měsíce. BYla milá, přijemná, vše vysvětlila …A vše tam šlo jak na drátku, byal jsem objednaná na 16:20 - v 16:20 jsem šla do ordinace.
Ale přestěhovali jsme se na druhý konec Prahy. Tady je ortoped děs. Uvažuji, že snad s Poli budu jezdit jinam. NIc nevysvětlí, hned lifruje pryč. A navíc tam mají děsný chaos. Byla jsem tam zrovna v pátek, objednaná na 8, na řadu jsem přišla ve čtvrt na dest. Žádné zázemí pro kočárky, přebalovák yaž v ordinaci. TAkže hodinu a čtvrt jsem se Poli snažila udržet v kočáru nebo chovat. Máme dávat na noc široké balení a cvičit. Já sama měla v dětství problémy - měla jsem nožičky dokonce ve strojku - takže se snažím dodržovat.
Luciášku - a co zkusit jiného ortopeda? (Teda pokud je ta možnost)
Ad porodnice - V Krči, kde jsem rodila Tobíka, tak vždy ho odnesli a pak mi řekli, výsledky vyšetření. V HOřovicích, kde jsem rodila POlinku, tak vše dělali za mé přítomnosti ![]()
Dnes jsem opět testovala tu kapsovku ze šijem dětem. Je super. Poli ji měla v autě a kadila. Vše zadržela ![]()
Efik Eli už je skoro dobrá, tak doufám že to vydrží.
Achdárku no u nás v porodnici taky dělají vše před maminkama, ortoped chodí až na pokoj, jen teda dělá vyšetření jen pohmatem.
Holky vkládám fotečku vlňáčku z Las Vegas, pod nimi má ELiška disanu zavazovací a čč, ony ty vlňáčky jsou fakt suprové, jako v létě budbou fakt bomba, žádné mega vlňáčky na prdeli, ale krásné tenké vlňáčky. ![]()
je,ty jsou krásný Katy.Upletla jsem malýmu vkládačku ze superwash vlny a spařilaji horkou vodou.Sice se nesrazila,ale malý ji měl na sobě hodinku a půl a buď nečůral,nebo je ta vlna zázrak.Nebyl vůbec prodojený a ani ne tak mokrý.
Luciášku, taky bych zkusila jiného ortopeda. Malýmu taky doporučil peřinku, měl jí na sobě jednou. Nám jí naordinoval kvůli nevyvinutému jadérku
Nakonec jsem to konzultovala s jiným ortopedem. Jadýrka dorostla i bez peřinky. Záleží samozřejmě na tom, proč jí dr. naordinoval, ale jestli nic nevysvětlil, tak to je teda strašný
![]()
Katy, ty vlňáky jsou super, jsou tak krásně tenký
ty chci!!!!! ![]()
Hele pastelko to jsou vel. M, tak že určitě s nich brzy vyrosteme, tak pokud budeš chtít tak ti je pak pustím na druhé mimi. ![]()
NEno - dnes dorazily vlńáčky. Čekala jsem samozřejmně zázrak. Ale to co přišlo předčilo mé očekávaní. Jsou božííí.
![]()
Vůbec nevím - v porodnici mi ji odnesli a pak zase přinesli