Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
27.5.10 22:36

Holky, jás e musím pochlubit, že už jsem zvládla zacházení se separačkama, jak jsem tu nedávno řešila. To je úchvatnej vynález. Sice ne vždycky pobere vše, ale ušetří mi to notně práce a jsou dny kdy třeba vůbec nemusím trapně seškrabávat kakání z plenky stěrkou nad WC :dance:
Jinak ujíždíme na zavazovačkách a VV + pletený vlňáčky. Ale s tím Adélčiným přetáčením je to fakt tělocvik, jsou chvíle kdy jsem u toho zpocená jak v sauně :roll:
Zkoušela jsem jí vrazit do tlapky nějakej úplatek aby ležela, zatváří se že super, otočí se i s úplatkem a a zkoumá to v leže na břiše.
:zed:
Hoky, ty vlňáčky jsou jako kouzlo, oni opravdu nepropouští, já jsem z vlny úplně vedle, že jsem na ně nepřešla dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.5.10 06:40

honey super že se separačky zalíbily. :pankac:
Jinak já momentálně taky ujíždím na zavazovačkách. :lol:

Dnes se chystám s Eli k dr. a nevím co jí mám dát za plínu, pokud dám fuzzi a ona se rozhodně kadit, tak to máme fakt všude, no ale ono je to stejně fuk, nyní nám protéká fakt vše, ať už zavazovačka či jakákoliv jiná plína. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.5.10 10:22

Tak jste me tim nocnikem navnadily…jdu nejakou ohavnost hledat. :lol: Az to najdy, vyrazim na postu s vlnakama, tak se teste, jsou moc hezky. Katy douru tam nakonec nemas, ale udelala je trochu vyssi a v pase uzsi, jak jsem ji prosila.

A kdyby byl jeste dalsi nakup, mame 10% slevu! :lol: Takovy ksefty se mi libej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.5.10 10:37

Nena super, díru si když tak vyšiju sama, stejně jako u těch prvních. Jo a kde a kolik mám poslat? A kdy budeš vlňáčky rozesílat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.5.10 19:34

Zenske bombardaky rozeslany, teste se! Mate navic tu cest byt mezi prvnimi, kdo obdrzi obri zlatou znamku s hlavou kralovny! Prej se desne falsovaly takovy ty bily lepitka s kodem, tak se vytasili s megazlatkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.5.10 19:43

Tak dite bylo v pokoji na dece, najednou koukam…a neni tam! On si normalne odlezl do vedlejsi mistnosti…zda se, ze mam po klidu. Jeste, ze je ten byt tak malej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.5.10 19:51
NeNa píše:
Tak dite bylo v pokoji na dece, najednou koukam…a neni tam! On si normalne odlezl do vedlejsi mistnosti…zda se, ze mam po klidu. Jeste, ze je ten byt tak malej :mrgreen: :mrgreen:

Mě se takle schoval pod křeslo. On to snad udělal schválně, protože tam byl fakt zticha, ani nehlesl, když jsem ho hledala a volala. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2417
28.5.10 19:59
NeNa píše:
Tak dite bylo v pokoji na dece, najednou koukam…a neni tam! On si normalne odlezl do vedlejsi mistnosti…zda se, ze mam po klidu. Jeste, ze je ten byt tak malej :mrgreen: :mrgreen:

No holka, tak je to tady a věř, že bude hůř :mrgreen: :mrgreen:

Holky já vám ty vlňáky fakt závidím :oops: Kdyby se náhodou objednávaly znovu, tak sím sím, dejte vědět :huban:

Jo a všem ještě jednou díky za gratulačky :wink: Zrovna mi jel manža koupit ledovej salát :mrgreen: jsem na něj dostala ukrutnou chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.5.10 20:04
Pastelka píše:
Zrovna mi jel manža koupit ledovej salát :mrgreen: jsem na něj dostala ukrutnou chuť :mrgreen:

heč, já už se jím právě láduju. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
28.5.10 20:04

Pastelko je fakt co závidět protože jsou opravdu suprové, hele já když je prvně viděla, tak mě hned napadlo, todle že má něco udržet? No a fakt že jo, drží suprově, opravdu jsou strááášně tenoučké, jsem je chtěla vyfotit v porovnání s disanama a vždy na to zapomenu. :roll:

Nena tak zvíře už zdrhá? NO paráda, máš se na co těšit, ale zase nemá ti daleko kde utéct, to u nás je to horší máme tři pokoje a ještě kuchyň a dlouho chodbu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.5.10 20:17

Já se na ty vlňáčky moc těším. Neno děkuji.

Já už mám taky po klidu. Poli se plazí a kleká si na kolínka. A včera se posadila v kočárku. Ach jo.

Koukala jsem že na šijem dětem mají nově šatičky sladěné s plenou. http://www.sijemdetem.cz/…IMG_0241.JPG Asi je budu chtít pro Apolenku ke křtinám. :think: Ta firma je mi čím dál tím víc sympatičtější. Asi budu u nich častěji nakupovat, abych je podpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.5.10 20:31

No tohle!! Proc mame chlapecka??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.5.10 11:23

Achdárku, to je vážně krása. To bych nosila i sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.5.10 12:40

Katy, to fakt opravdicky závidím :-? :oops: a na kolik ty vlňáky vyšly?

Achdárku, ty vogo, fakt super!!! :palec: Asi je koupím malýmu k svátku :think: Nebo si počkám, třeba to bude holčička :mrgreen:
Todle mě fakt se.., že na kluky toho moc nemají a když, tak to není vtipný, ani s nápadem :evil: jen samé nápisy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.5.10 12:58

NO, já si přála raději kluka než holčičku. Ale teď jsem ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure