Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
26.5.10 12:32
Anonymni píše:
Ahojky, naší malé je teď 5 měsíců, celou dobu používáme přes den doma látkové pleny a je to naprosto v pohodě, rozhodně mi kvůli tomu ještě nenastydla! Ona je stejně nejraději jen tak bez plíny v punčoškách:-)
Nepraktické bylo žehlení, ale těch 6 týdnů se to fakt dá v klidu přežít, já je žehlila jen přeložené na půlku takže jsem měla polovinu práce:-) Teď mě sice nebaví to věšení, ale zase to ušetří dost peněz což mi vyhovuje. I kyčle jsme už poprvé měli v naprostém pořádku a já to přičítám širokému balení, i když spousta lidí říká, že to tak není!
A v neposlední řadě je to ekologičtější a já myslím že už i tak dáváme tomu živ. prostředí docela pohulit a když v tom mají naše děti žít, tak proč to vědomě zhoršovat?!
Akorát si bohužel nepamatuju tu značku, prostě je měli v Tescu v balíku po deseti a jsou v pohodě. Byly to taové jako tašky, bílé s červenám potiskem. Jo a mám jich tuším 60.
Tak bavlně zdar a hlavně hodně zdraví pro mimčo i tebe!
Kristy a Danuška z Letňátek [/ci AHOJ PROSÍM TĚ MOHLA BY JSI MI PORADIT,JSEM TEPRVA VE 4TÉM MĚSÍCI..ALE UŽ TED SCHÁNÍM INFORMACE O LÁTKOVÝCH PLENÁCH,TAKE JSEM PRO…NJN HOLD TROŠKU PRÁCE NA VÍC ALE NEVÍM O NICH VLASNĚ NIC,JAK SE MIMI MÁ SPRÁVNĚ ZABALIT??NEVÍŠ O NĚJAKÝCH SKVĚLÍCH STRÁNKÁCH??NEBO NĚJAKÉ RADY??MOC DĚKUJI..ILČA
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.5.10 21:19

Babizny, dorazila zasilka z Las Vegas!!!
Prosim vsechny zucastnene, aby se ozvay, prd si pamatuju, co kdo chtel :mrgreen: …at to muzu zacit distribuovat.

Jinak brcko se u nas nechytlo, to nase telatko furt nechape, co s tim…ale mimoradne se mu zalibila takova podivna lahvicka s usima a koncem, co je mekkej, ale samo to z toho tece…za 49Kc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.5.10 21:20

Ty jo užžžžžžžžžžžž?
No já chtěla, ale to si určitě pamatuješ. Jsou tam pro mě nějaké s dírou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.5.10 22:38

Mně se zavazovačky taky moc líbí. Polince taky - zejména ty šńůrky :mrgreen:

Hrnek - Poli moc z hrnečku s pítkem pít nechce. Mám Avent a jiný ani zkoušet nechci. Láhev ji ani nenabízím. Ať se naučí pít rovnou z hrnku. Tobíkovi to taky chvíli trvalo. Poli teda zatím nejvíc vypije z normálního hrnku, usrkává. Je sice pak mokrá, že ji musím převléknout, ale mooooc se jí to líbí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.10 09:15

Achdárku tak mi Eli nechtěla pít s ničeho, chytla se až toho hrnku s brčkem, je to takový ten že musí tahat normálně na horu, pochopila to hned a nic jiného teď nechce, teda jen UM chce s flašky, ale čaj ani náááhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.10 12:02

Čusky holky, nějak vůbec nestíhám :-?
Achdárku, jsem ráda, že plína sedí a líbí se :wink: Myslím, že se povedla, zatím ještě testujeme, ale asi 3× jí měl na sobě asi 2 hoďky a neprotekla. Dovycpala jsem jí ale ještě jednou samo domo bambus vkládačkou. Líbí se mi jak je malinká :mrgreen: :palec:
Jinak já byla včera poprvé na gyndě, tak to mám potvrzené, viděla jsem i srdíčko :srdce: , zatím jsem tomu moc nevěřila, ale vypadá to, že je vše v pohodě, tak jsem ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.10 12:24
Pastelka píše: Čusky holky, nějak vůbec nestíhám :-?
Achdárku, jsem ráda, že plína sedí a líbí se :wink: Myslím, že se povedla, zatím ještě testujeme, ale asi 3× jí měl na sobě asi 2 hoďky a neprotekla. Dovycpala jsem jí ale ještě jednou samo domo bambus vkládačkou. Líbí se mi jak je malinká :mrgreen: :palec:
Jinak já byla včera poprvé na gyndě, tak to mám potvrzené, viděla jsem i srdíčko :srdce: , zatím jsem tomu moc nevěřila, ale vypadá to, že je vše v pohodě, tak jsem ráda :-D

Pastelko superrrrrrrrrrr. :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: Ještě jednou mooooc gratuluji. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.10 13:12

Katy, díky :mrgreen: Už se s tou představou začínám sžívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.10 13:15

No a jak ti vlastně je? POciťuješ nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.10 13:28

Katy, připadám si jako šípková růžena :-D spala bych pořád…a taky pořád řvu. U reklam,u filmů a tak…a je mi trochu blivno :poblion: ale jen trošku. :wink: Jinak dobrý :palec:
Co u vás? Co Eli? Ještě pořád má tu střevní chřipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.10 13:32

Jo tak to spaní si taky moc dobře pamatuji, se mi taky chtělo furt spát.
No Eli momentálně už neblindí, ale sere, no jako nemá průjem že by kadila furt, ale když už se pokadí, tak je to fakt hoooodně řídké a vyteče to snad z jakékoliv plíny. :lol: Dnes jí krmím více méně jen mrkví, tak jsem zvědavá co s ní vyleze, jestli bude mrkev v neporušeném stavu, tak už ty plíny asi nedoperu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.10 13:36

Jo a od neděle mám kočár mimo provoz, odešel plášť na pneušce :nevim: Manža ho objednal, ale kdoví kdy bude. Tak jsem vytasila šátek a ten malej prevít se nechce vůbec nechat nosit :cert: :cert: tak jsem omezená jen na procházky kolem baráku.Včera jsem s ním šla od doktorky šla snad celý dopoledne :roll: :evil: ještě že máme aspoň zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.10 13:38

TAk snad jí to brzy opustí a bude fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.5.10 17:14

ahoj holky,
předpokládám, že používáte většinou místo aviváže ocet, můžete mi poradit, kolik ho používat? já nějak nemám odhad a někdy to prádlo prostě nevoní a je moc tvrdé :roll: .Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 17:31
Boriska píše:
ahoj holky,
předpokládám, že používáte většinou místo aviváže ocet, můžete mi poradit, kolik ho používat? já nějak nemám odhad a někdy to prádlo prostě nevoní a je moc tvrdé :roll: .Díky

Dávala jsem tak glo-glo. :mrgreen: nevím, jak to líp popsat. :nevim: Přidávala jsem trochu levandulového oleje, ale vonělo to jen mokré, pak už mi přišlo, že ne. Prý to ale žere bambus, tak už 2 dny nedávám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí