Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, no jo, to jsou ty „vlněné“ domácnosti ![]()
Přemýšlím, jak vymyslet nějaký bazmek, aby to měla chráněné.
Další možnost jsou vázací vlňáky a pod ně disany, vlňáky nemá vůbec na těle, ty disany mu přečuhují přes ně. A ani při kadění to neva, takovou tu stolici ani bobek, ani prujem to udrží.
čiči no s vázacími disanami by to šlo, jen teda mám jen dvě, no vyzkouším ty pulky a uvidím. ![]()
Katy to nic,to je jen odřený.Tohle jsem řešila s prckem po dobu lezení a plazení.Měl popolinky a čč na rovno.Neustále na stehýnkách rudé čáry jako odřeniiny a teď,když už chodí,tak tam nic nemá.PUL bych nezkoušela to bylo ještě horší.Jen promazávej,aby to neměla tak suchý.Fakt to nic není.
Prcek nesnese bambus.Jak měl popol,tak měl prdelku puntikatou teda spíš v okolí pindi,přestávala jsem mu dávat ke kůži bambus a je to dobrý.Te´d jsem použila naši kráásnou novou PUl kapsovku s bambusovým aksamitem a bříško má v jednom ohni
.Katy dnes konečně jdu na poštu,tak snad zítra dorazí.Nějak nestíhám.Na víkend jsme byli u našich na horách.Fakt nádhera,ale bydlet bych tam nemohla.Je to strašná díra.Jsem si nějak odvykla,ale pro děti zase supr.
Efik Týnka dobrý a ELi zatím nic, tak uvidíme zda to taky chytla.
No a asi máš pravdu, fakt to vypadá odřené, no uvidíme........ale štve mě to, ve středu jdu do poradny, tak abych tam nevypadala jako matka co nechá dítěti odřít stehýnka. ![]()
Jo a prosím tě a čím promazáváš?
Babo - vlňáčky jsou krásný. Já si myslím, že i pirát může být občas něžný:-)
Katy - tak at je Týnka brzo OK. Zkus Eli ty stehýka mazat bambuckým máslem. U nás funguje jako všelék.
Efík - to fakt eXIStuje nesnášenlivost bambusu? To je docela blbý. Kdyby to Api měla, tak by musela většina plínkek pryč.
čičinka píše:
No tak to pujde jednoduse overit, davej jen pulky a uvidis, co to udela. No ale jestli jo, tak je to fakt skoda. V tom pripade by to chtelo vytvorit vlnacky s fleecovym lemovanim
kdyz bude davat gatky,tak to asi moc poznat nepujde,ne? Kdyz to ma na stehynkach
, nebo to ma jako primo v miste „gumicek“?
Achdárku díky, kouknu v DM
Mirii no ona to má v místech kde prostě na stehna doléhá plenka, no a vlastně tam doléhají i vlňáčky, zkusím pak nafotit.
KAty, my máme doma tohle bambucký máslo, mají ho určo v DM:
http://www.saloos.cz/bio-karite
No, tak večer koukám a kluk je opruzenej taky. Mě furt zabírá Bepanthen. Na zadku a v tříslech
Že by zas přenos přes emimino? Nebo fakt ty zuby- zase je laxní ke kojení, kadí 5× denně. Ale nijak zvlášť protivný neni. Nebo se mi to jen zdá, protože jsme byli týden u našich, tak jsem si od něj hodně odpočinula.
Začala jsem dávat na nočník. Teda ne já, ale moje máma. Původně jsem byla proti. Ale nakonec jsem to přehodnotila - když ho dám po spaní a po jídle, tak je do 3 minut téměř 100% úspěšnost a navíc je na nočníku děsně šťastnej.
Má mezi nohama příšerně hnusnou hlavu tuleně, do tý celou dobu mlátí a houká u toho.
Katy - aha …to by teda byl pech aby to bylo na vlnu ![]()
Neczuz - tak to je super!!! Mne treba mala strasne rvaka na nocniku,takze sem ji nedavala…a ted tam uz sedi rada - ale musim ji cist apod…kdyz bylo skarede,tak se vycurala treba i 6× za den…ale co ted beha furt naha po zahrade,tak cura zasadne vsude jen ne na nocnik
![]()
No já doufám že to tím nebude, celé odpoledne byla v zavazovačkách a už je to zase dobré, podle mě jí to asi dělají ty kalhotkové plenky, tak že se přeorientuji více na zavazovačky a uvidíme. ![]()
Já se dneska chtěla kochat pohledem na HHS, tak jsem nedávala svrchňáky. Ale při plazení se to furt nějak poposouvalo a nedrželo to, musela jsem po 10 min. převazovat. Tak nevím, jestli to zavazuji blbě, nebo je to nrmální.