Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čiči no roste jí dole druhá jednička, že by to bylo od toho? Ale ona to má fakt jen kolem stehýnek, nikde jinde a to jí teď nedávám ani separačku, protože jsem měla pocit že to má právě s té separačky. ![]()
No a jinak u Týny to vypadá fakt na virozu, protože už je blbě i mojí mamce, tak že to od ní chytla když tam Týnka u ní byla. ELi je zatím v pohodě a já taky nic nepociťuji.
Katy Teď střevní virozy řádí, takže snad to bude jen tohle!
Já právě testuju vlňáčky
.
Katy2 píše:
A co říkáš a vlňáčky?
Už se řadím k těm, kteří věří, že vlňáčky neprovlhnou
. Právě jsem Markuli přebalila po 3(!) hodinách a venku jsou úplně suchý
. Ve vnitř lehce navlhlý. A to na sobě měla Markule jen draka a čtverec na obdélník…
leňula2 píše:Katy2 píše:Už se řadím k těm, kteří věří, že vlňáčky neprovlhnou
A co říkáš a vlňáčky?. Právě jsem Markuli přebalila po 3(!) hodinách a venku jsou úplně suchý
. Ve vnitř lehce navlhlý. A to na sobě měla Markule jen draka a čtverec na obdélník…
Katy, ty máš starostí
To by chtělo nějakou vzpruhu. Třeba plínu? ![]()
Jojo, vlňáčky jsou numero uno. Včera sem jedny ulovila na MMB. Dám sem obrázek a doufám, že NeNa nebude dočítat, jinak se našemu drsnému pirátovi vychechtá ![]()
neczuz píše:
KATY A NEPOMOHLA BY ZASE ta fleesová separačka na příč?
Jsem to zkoušela i s tou separačkou a dělalo to taky, tak fakt nevím čím to je. ![]()
Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka. ![]()
Katy Mates mmt taky odřen/opruzen (já furt nevím co to je spíš) kolem stehnisek, ale tak nějak jsem se smířila s tím, že na to nikdy nepřijdu z čeho to je, ono to pak časem zas odezní…
suvi tak to jsme na tom stejně, už fakt nevím co s tím dělat, jako nikde jinde porblém nemá jen na stehnech.
Čím mažeš?
Katy, Mates to má zase tak nahodile rozhozené, tu flek, jasně ohraničený, onde další ![]()
A úplnějsem zapomněla, včera jsem sekla s háčkováním, že když se to zcvrkne moc, tak že si kus doháčkuju, vrzla jsem to nejdřív do vody tak cca 45 stupnu, nic se nestalo! Tak jsem se nakrkla, nalila jsem si z konvice vodu cca 90 stupnu a srazena minimalne
Jako po lanolinu smrdi, takze superwash to neni, ted premyslim, jestli to neni tim hackovanim
Ale fakt nechapu. Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.
čiči já už upletla dvě vlněné vkládačky, no a udělala jsem to jako ty, první dala do teplejší vody, nic se nestalo, nalila vodu vroucí z konvice, tak se nic nestalo, teda maličko se to možná zcvrko, no tak jsem se nasrala a hodila jsem to vyprat s plenami na 60 a teda jako nic moc sraženo. ![]()
čičinka píše:
Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.
Počůráš to? ![]()
Katy2 píše:Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka.
Katy, no nevím. Možná je zas prodám. Pirát v růžových vlňácích bude působit dost trapně