Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.5.10 09:11

čiči no roste jí dole druhá jednička, že by to bylo od toho? Ale ona to má fakt jen kolem stehýnek, nikde jinde a to jí teď nedávám ani separačku, protože jsem měla pocit že to má právě s té separačky. :nevim:
No a jinak u Týny to vypadá fakt na virozu, protože už je blbě i mojí mamce, tak že to od ní chytla když tam Týnka u ní byla. ELi je zatím v pohodě a já taky nic nepociťuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
24.5.10 09:19

Katy Teď střevní virozy řádí, takže snad to bude jen tohle!

Já právě testuju vlňáčky :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 09:30

A co říkáš a vlňáčky? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
24.5.10 09:45
Katy2 píše:

Už se řadím k těm, kteří věří, že vlňáčky neprovlhnou :-) . Právě jsem Markuli přebalila po 3(!) hodinách a venku jsou úplně suchý 8-o . Ve vnitř lehce navlhlý. A to na sobě měla Markule jen draka a čtverec na obdélník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 09:53
leňula2 píše:
Katy2 píše:
Už se řadím k těm, kteří věří, že vlňáčky neprovlhnou :-) . Právě jsem Markuli přebalila po 3(!) hodinách a venku jsou úplně suchý 8-o . Ve vnitř lehce navlhlý. A to na sobě měla Markule jen draka a čtverec na obdélník…
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.5.10 09:59

Katy, ty máš starostí :cry: :cry: To by chtělo nějakou vzpruhu. Třeba plínu? :mrgreen:

Jojo, vlňáčky jsou numero uno. Včera sem jedny ulovila na MMB. Dám sem obrázek a doufám, že NeNa nebude dočítat, jinak se našemu drsnému pirátovi vychechtá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.5.10 10:01

Achdárku, Ty seš teda nositelka :palec:
A malá se culí jak Ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.5.10 10:04

KATY A NEPOMOHLA BY ZASE ta fleesová separačka na příč?

• Citovat
  • Upravit
51750
24.5.10 10:12
neczuz píše:
KATY A NEPOMOHLA BY ZASE ta fleesová separačka na příč?

Jsem to zkoušela i s tou separačkou a dělalo to taky, tak fakt nevím čím to je. :think:

Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.5.10 10:14

Katy Mates mmt taky odřen/opruzen (já furt nevím co to je spíš) kolem stehnisek, ale tak nějak jsem se smířila s tím, že na to nikdy nepřijdu z čeho to je, ono to pak časem zas odezní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 10:19

suvi tak to jsme na tom stejně, už fakt nevím co s tím dělat, jako nikde jinde porblém nemá jen na stehnech. :nevim: Čím mažeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 10:44

Katy, Mates to má zase tak nahodile rozhozené, tu flek, jasně ohraničený, onde další :roll:

A úplnějsem zapomněla, včera jsem sekla s háčkováním, že když se to zcvrkne moc, tak že si kus doháčkuju, vrzla jsem to nejdřív do vody tak cca 45 stupnu, nic se nestalo! Tak jsem se nakrkla, nalila jsem si z konvice vodu cca 90 stupnu a srazena minimalne :roll: Jako po lanolinu smrdi, takze superwash to neni, ted premyslim, jestli to neni tim hackovanim :zed: Ale fakt nechapu. Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 10:53

čiči já už upletla dvě vlněné vkládačky, no a udělala jsem to jako ty, první dala do teplejší vody, nic se nestalo, nalila vodu vroucí z konvice, tak se nic nestalo, teda maličko se to možná zcvrko, no tak jsem se nasrala a hodila jsem to vyprat s plenami na 60 a teda jako nic moc sraženo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.5.10 10:53
čičinka píše:
Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.

Počůráš to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.5.10 10:56
Katy2 píše:Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka. :lol:

Katy, no nevím. Možná je zas prodám. Pirát v růžových vlňácích bude působit dost trapně :think: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure