Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.5.10 20:55

Hmm tak já ten problém nemám, ELi se nikde nic neposouvá, ale ona už teda jen leze, už se neplazí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.5.10 21:00

tady trocha provokace z nasich momentalnich tropu :lol:
 http://lh4.ggpht.com/…P1010946.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.5.10 21:02

a tohle je muj favorit z 5 kotat co ted mame :-)
 http://lh5.ggpht.com/…P1010963.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 21:03

Mirii, :cert: si děláš prdel normálně :evil: Já ci takýýýý :cry:

neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.5.10 21:05
čičinka píše:
neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka

DObrý nápad. :palec: Zítra to tak udělám.

• Citovat
  • Upravit
22590
24.5.10 21:11
čičinka píše:
Mirii, :cert: si děláš prdel normálně :evil: Já ci takýýýý :cry:neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka

To je provokace,vid? :lol: u nas dnes bylo pres 30 - vedro jako hrom, mala ma ted v loznici jeste 26 :-(, taky chudak usinala pres hodinu :-( … a ja ted z techto tropu odjizdim do hnusne zamraceneho Ceska :-( a vsadim se,ze az se sem v cervenci vratim,tak uz bude zase jen prset a prset…tak vas ted musim trochu provokovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 21:13

Mirii teeeda, to je fakt provokace. :cert: :cert: :cert: čiči a jak to myslíš zafixovat snapkou? Tomu nějak nerozumím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.5.10 21:25
Katy2 píše:
Mirii teeeda, to je fakt provokace. :cert: :cert: :cert: čiči a jak to myslíš zafixovat snapkou? Tomu nějak nerozumím. :think:

Předpokládám, že myslí ty ucha ze zadu, co se dávaj kolem boků dopředu k sobě sepnout snapkou. :nevim:

Miri: A kde vlastně jsi?

• Citovat
  • Upravit
51750
24.5.10 21:29

jo jo, to jsem pochopila, ale to se tam ta snapka potom nechá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.5.10 21:42

Neczuz - na ostrove Jersey (mezi Anglii a Francii) - klasicky se tu podoba pocasi spis Anglii - ale jaro tu byva nejkrasnejsi, ted nam tu poradne nezaprselo uz pomalu 2 mesice,tak jsem za to stastna..ale zase tu dost pofukuje - teda az na tech par dni ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.5.10 21:50
Katy2 píše:
jo jo, to jsem pochopila, ale to se tam ta snapka potom nechá? :think:

Ještě jsem to nezkoušela, ale čemu by to vadilo?

• Citovat
  • Upravit
4533
24.5.10 22:00

Hola, nezbyva mi nez reagovat na stranu 711 Babo CHA! CHA! CHAAAA! ruzovy bombardaky!!! :mrgreen:
Ale hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 23:57

Presne tak, ucha snapkou a klidne tim prostredni drapkem chytit tu savou vrstvu uprostred. A necha se tam, pres to se preklopi ten predni dil a zavaze jako obvykle. Nicemu to tam nevadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.10 07:32

ok ok, už rozumím, já jen myslela, zda to čiči nemyslí jen zajistit než se zaváže, tak jsem právě přemýšlela jak pak tu snapku dostat ven. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.10 07:33
NeNa píše:
Hola, nezbyva mi nez reagovat na stranu 711 Babo CHA! CHA! CHAAAA! ruzovy bombardaky!!! :mrgreen:
Ale hezky…

Proč se jí jako směješ? :cert: :cert: Hele kdyby jsi ty ukíázala růžové bombarďáky, tak by důůůvod ke smíchu byl. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure