Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hmm tak já ten problém nemám, ELi se nikde nic neposouvá, ale ona už teda jen leze, už se neplazí.
![]()
tady trocha provokace z nasich momentalnich tropu ![]()
http://lh4.ggpht.com/…P1010946.jpg
a tohle je muj favorit z 5 kotat co ted mame ![]()
http://lh5.ggpht.com/…P1010963.JPG
Mirii,
si děláš prdel normálně
Já ci takýýýý ![]()
neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka
čičinka píše:
neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka
DObrý nápad.
Zítra to tak udělám.
čičinka píše:
Mirii,si děláš prdel normálně
Já ci takýýýý
To je provokace,vid?
u nas dnes bylo pres 30 - vedro jako hrom, mala ma ted v loznici jeste 26
, taky chudak usinala pres hodinu
… a ja ted z techto tropu odjizdim do hnusne zamraceneho Ceska
a vsadim se,ze az se sem v cervenci vratim,tak uz bude zase jen prset a prset…tak vas ted musim trochu provokovat ![]()
Mirii teeeda, to je fakt provokace.
čiči a jak to myslíš zafixovat snapkou? Tomu nějak nerozumím. ![]()
Katy2 píše:
Mirii teeeda, to je fakt provokace.![]()
![]()
čiči a jak to myslíš zafixovat snapkou? Tomu nějak nerozumím.
Předpokládám, že myslí ty ucha ze zadu, co se dávaj kolem boků dopředu k sobě sepnout snapkou. ![]()
Miri: A kde vlastně jsi?
jo jo, to jsem pochopila, ale to se tam ta snapka potom nechá? ![]()
Neczuz - na ostrove Jersey (mezi Anglii a Francii) - klasicky se tu podoba pocasi spis Anglii - ale jaro tu byva nejkrasnejsi, ted nam tu poradne nezaprselo uz pomalu 2 mesice,tak jsem za to stastna..ale zase tu dost pofukuje - teda az na tech par dni ted..
Katy2 píše:
jo jo, to jsem pochopila, ale to se tam ta snapka potom nechá?
Ještě jsem to nezkoušela, ale čemu by to vadilo?
Hola, nezbyva mi nez reagovat na stranu 711 Babo CHA! CHA! CHAAAA! ruzovy bombardaky!!! ![]()
Ale hezky…
Presne tak, ucha snapkou a klidne tim prostredni drapkem chytit tu savou vrstvu uprostred. A necha se tam, pres to se preklopi ten predni dil a zavaze jako obvykle. Nicemu to tam nevadi ![]()
ok ok, už rozumím, já jen myslela, zda to čiči nemyslí jen zajistit než se zaváže, tak jsem právě přemýšlela jak pak tu snapku dostat ven. ![]()
NeNa píše:
Hola, nezbyva mi nez reagovat na stranu 711 Babo CHA! CHA! CHAAAA! ruzovy bombardaky!!!
Ale hezky…
Proč se jí jako směješ?
Hele kdyby jsi ty ukíázala růžové bombarďáky, tak by důůůvod ke smíchu byl.
![]()