Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.5.10 10:57
Baba píše:
Katy2 píše:Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka. :lol:
Katy, no nevím. Možná je zas prodám. Pirát v růžových vlňácích bude působit dost trapně :think:

Ale di ty, tak nemusí být pořád jako pirát ne? Sem tam s ní udělej i normální holku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 11:00
Baba píše:
čičinka píše:
Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.
Počůráš to? :mrgreen:

No to by mohlo být také řešení :twisted: Nicméně jsem ji konvenčně nacpala testerovi do plíny a čekám, až se pořádně počurá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 11:01

A jak je teda možné, že se to nesrazilo :think: Jako myslím, že funkci to plnit bude, ale vrtá mi to hlavou. Tam bude nějaké výrobní tajemství, proto je ta cuddle vkládačka tak drahá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.5.10 11:02

Když já piráty nejradši…

ALe tady má na sobě aspoń kytičkované gaťata. Ty asi u pirátů nefrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
24.5.10 11:04
Katy2 píše: čiči já už upletla dvě vlněné vkládačky, no a udělala jsem to jako ty, první dala do teplejší vody, nic se nestalo, nalila vodu vroucí z konvice, tak se nic nestalo, teda maličko se to možná zcvrko, no tak jsem se nasrala a hodila jsem to vyprat s plenami na 60 a teda jako nic moc sraženo. :lol:

Ha, takže vlňáky v ruce možná šudláme všechny zbytečně. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60142
24.5.10 11:05

Čiči, už si teda tu Cuddle vkládačku nemůžu prohlídnout, ale nebyl to normální filc? Ten jde taky vyrobit doma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 11:10

No ja myslím, že neni, protože jsou tam vidět normálně řádky pleteniny, jako hladce obrace, filc je netkaná látka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 11:13

čiči no já fakt nevím, já to vlastně pletla z vypáraných halucinek, tak že ono už to asi trochu zfilcovatěné byly, jako ta vlna, ale po upletení se fakt s tím nic moc nestalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.5.10 11:31

Babo - tak je trochu zohyzdi a oni budou piratsky hned :pankac: - sem tam vyparej oko :lol: ,sem tam dirku :lol:
jeste ze ja nejsem tak zrucna jako vy a nemusim se trapit s tim proc se neco nezcvrklo :lol: , ja kdyz potrebuju neco,aby se neszcvrklo,tak se to vzdycky srazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.5.10 11:32

nezcvrklo - boze to je slovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
24.5.10 11:56
Mirii píše:
nezcvrklo - boze to je slovo :lol:

Pěkný :lol: . Šest souhlásek vedle sebe :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 12:59

HOlky já začínám mít pocit, že ELi vadí vlna :-? ......snad není po mě, já vlnu na sobě fakt nesnesu. :roll: No a u ní se mi zdá, že prostě je ta reakce na té kůži tam kde je ta plenka mokrá a přiléhají no a kůže se pak dotýká vlna. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 13:03

No tak to pujde jednoduse overit, davej jen pulky a uvidis, co to udela. No ale jestli jo, tak je to fakt skoda. V tom pripade by to chtelo vytvorit vlnacky s fleecovym lemovanim 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.5.10 13:04

a vlnena vlozka teda nifmof, i kdyz musim uznat, ze Mates zrovna dneska za cca 4h vyzbrundal to, co jindy za cely den, takze asi nemela sanci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.5.10 13:15

čiči hmm a kdy ty PULky vzít. :lol: No mám doma flipky a myslím, že tam někde ještě leží záložní kikko, tak že asi fakt vyzkouším. ALe nerada bych se vzdávala vlny. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure