Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Baba píše:Katy2 píše:Babo teeeeda, takové kráááááááásnééééééééé, Munkki bude kočka.Katy, no nevím. Možná je zas prodám. Pirát v růžových vlňácích bude působit dost trapně![]()
Ale di ty, tak nemusí být pořád jako pirát ne? Sem tam s ní udělej i normální holku. ![]()
Baba píše:čičinka píše:Počůráš to?
Ted testuju, jestli bude mit vubec nejake save schopnosti.
No to by mohlo být také řešení
Nicméně jsem ji konvenčně nacpala testerovi do plíny a čekám, až se pořádně počurá ![]()
A jak je teda možné, že se to nesrazilo
Jako myslím, že funkci to plnit bude, ale vrtá mi to hlavou. Tam bude nějaké výrobní tajemství, proto je ta cuddle vkládačka tak drahá ![]()
Když já piráty nejradši…
ALe tady má na sobě aspoń kytičkované gaťata. Ty asi u pirátů nefrčí.
Katy2 píše: čiči já už upletla dvě vlněné vkládačky, no a udělala jsem to jako ty, první dala do teplejší vody, nic se nestalo, nalila vodu vroucí z konvice, tak se nic nestalo, teda maličko se to možná zcvrko, no tak jsem se nasrala a hodila jsem to vyprat s plenami na 60 a teda jako nic moc sraženo.
Ha, takže vlňáky v ruce možná šudláme všechny zbytečně.
![]()
Čiči, už si teda tu Cuddle vkládačku nemůžu prohlídnout, ale nebyl to normální filc? Ten jde taky vyrobit doma, ne?
No ja myslím, že neni, protože jsou tam vidět normálně řádky pleteniny, jako hladce obrace, filc je netkaná látka, ne?
čiči no já fakt nevím, já to vlastně pletla z vypáraných halucinek, tak že ono už to asi trochu zfilcovatěné byly, jako ta vlna, ale po upletení se fakt s tím nic moc nestalo. ![]()
Babo - tak je trochu zohyzdi a oni budou piratsky hned
- sem tam vyparej oko
,sem tam dirku ![]()
jeste ze ja nejsem tak zrucna jako vy a nemusim se trapit s tim proc se neco nezcvrklo
, ja kdyz potrebuju neco,aby se neszcvrklo,tak se to vzdycky srazi ![]()
Mirii píše:
nezcvrklo - boze to je slovo
Pěkný
. Šest souhlásek vedle sebe
.
HOlky já začínám mít pocit, že ELi vadí vlna
......snad není po mě, já vlnu na sobě fakt nesnesu.
No a u ní se mi zdá, že prostě je ta reakce na té kůži tam kde je ta plenka mokrá a přiléhají no a kůže se pak dotýká vlna. ![]()
No tak to pujde jednoduse overit, davej jen pulky a uvidis, co to udela. No ale jestli jo, tak je to fakt skoda. V tom pripade by to chtelo vytvorit vlnacky s fleecovym lemovanim ![]()
a vlnena vlozka teda nifmof, i kdyz musim uznat, ze Mates zrovna dneska za cca 4h vyzbrundal to, co jindy za cely den, takze asi nemela sanci ![]()
čiči hmm a kdy ty PULky vzít.
No mám doma flipky a myslím, že tam někde ještě leží záložní kikko, tak že asi fakt vyzkouším. ALe nerada bych se vzdávala vlny. ![]()