Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9265
25.5.10 08:16
neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka

Tý jo, to je nápad :dance: . Já právě ty Disany ještě neumím tak dokonale uvázat, takže tahle rada se mi opravdu hodí :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
25.5.10 08:17
Mirii píše:
tady trocha provokace z nasich momentalnich tropu :lol:

Áááá, tak to je opravdu vydařená provokace :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.5.10 13:19

achdárku asi existuje nesnášenlicost na bambus,nebo jsestli má zrovna agresivnější moč,to fakt nevím,ale zase u čč mu to nedělá.Z bambusu toho na štěstí moc nemáme.když mám vkládačku z bambusu,tak mu ji dám pod čč,takže savost zajištěna.
Mirii-chceš vyřadit z diskuze?Takhle teda ne :pocitac: ,počkej až u nás bude krásně každá Ti pošle fotku z koupaliště. :pankac:
Jako to,co se tu dělo včera v podvečer to už teda ne.Šílenej fučák a ani na krok vidno.síla.Na štěstí jsem to viděla z okna domova,ale být venku tak jsem strachy poto a nebo kaput.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.5.10 15:07
Efík píše:
achdárku asi existuje nesnášenlicost na bambus,nebo jsestli má zrovna agresivnější moč,to fakt nevím,ale zase u čč mu to nedělá.Z bambusu toho na štěstí moc nemáme.když mám vkládačku z bambusu,tak mu ji dám pod čč,takže savost zajištěna.
Mirii-chceš vyřadit z diskuze?Takhle teda ne :pocitac: ,počkej až u nás bude krásně každá Ti pošle fotku z koupaliště. :pankac:
Jako to,co se tu dělo včera v podvečer to už teda ne.Šílenej fučák a ani na krok vidno.síla.Na štěstí jsem to viděla z okna domova,ale být venku tak jsem strachy poto a nebo kaput.
:-P :jazyk: :pankac: :lol:

ale pro uklidnenou - dnes je sice 24 - ale bez slunka,jen pod mrakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.5.10 15:08

Efik - u nás bylo včera taky „pěkně“ A manžel v tom zrovna jel domů na kole. Nit na něm nebyla suchá. Ale Tobík byl nadšený, když pozoroval déšt a kroupy z okna :mrgreen:

Dnes dorazila kapsovka ze šijem dětem. :dance: Je nádherná. Apolence krásně sedí. Lepší foto nemám, furt tam strkala ty nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.5.10 15:14

Jééé, ta je pěkná. :palec: Kapsovka. Holčička samozřejmě taky. :huban:

Nejvíc mi ta kapsovka připomíná tu od Hahtuvahullu. Ta je taky krásně štíhlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.5.10 15:16

JO, Pastelka to dobře vymyslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.5.10 15:31

Achdárku a co tam je vlastně za vkládačku?

Škodáááááá, že mám tři prd… těch Fuzzek a nemůžu je prodat, páč to jsou plíny, které zvládá naše máti bez komentářů. Hned bych vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.5.10 17:25

Achdarku moc pekna plina i mimco :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.10 17:37

Achdárku super plína. :pankac: :pankac: :pankac:

Hoky tak už blije a sere i Eliška, teda už jen ELiška, Týna už je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.10 17:56

Jo a dnes jsem si jela pro 10 zavazovacích disan, tak že ELi může vesele kadit a momentálně mám plenek dostatek. :lol: Při té příležitosti jsem od paní vzala jedny vlňáčky za 50kč, jsou dost velké, ale brala jsem je proto, že je vypářu a upletu zavazovaci, jen najít ještě nějaký jednoduchý postup. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.5.10 21:21

Katy - ať je Eli brzo v pořádku.

Vkládačka je popsána takto.
Vkladacku jsem udelala s horni vrstvou aksamitu, kdybyste ji chtela nekdy pouzit jen na zadecek a pak tam jsou 2 vrstvy tlusteho a 2 tenkeho konopno-bambusoveho flisu.
A je tvarovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.5.10 07:51

Achdarku plina vypada krasne! A uz me, prosimte, nedrazdi tou desne vlasatou holcickou! :mrgreen: To snad neni mozny, takovy haro…Zvireti se daj ty jeho chlupy porad snad i spocitat :lol:

Katy at je Eli brzy fit..

Ja byla vcera poprve, a asi naposledy, V Brane k detem. Docela zklamani, kseft velkej, a v nem prdlajz…teda nemeli nic z toho, co jsem chtela…a navic mi tvrdili, ze Airhour od BI uz se neprodava, asi spis teda vubec nevedeli o cem mluvim, na svejch strankach ji porad maj…tak z ty hromady, co jsem chtela koupit zbyl jen twofold. I kdyz ten jsem vlastne puvodne vubec nechtela. Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH :lol: . No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.5.10 08:06
NeNa píše:
Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH :lol: . No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.

Já už dva dny ne :mrgreen: Nepotřebuju je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.5.10 08:11
Baba píše:
NeNa píše:
Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH :lol: . No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.
Já už dva dny ne :mrgreen: Nepotřebuju je? :think:

Jak to? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky