Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz, zkoušela jsi zafixovat ty boční dily hhs snapkou? Já to tak dělala a i u disan, než jsem se je naučila pořádně dotáhnout kolem stehýnka
Tý jo, to je nápad
. Já právě ty Disany ještě neumím tak dokonale uvázat, takže tahle rada se mi opravdu hodí
.
Mirii píše:
tady trocha provokace z nasich momentalnich tropu
Áááá, tak to je opravdu vydařená provokace
.
achdárku asi existuje nesnášenlicost na bambus,nebo jsestli má zrovna agresivnější moč,to fakt nevím,ale zase u čč mu to nedělá.Z bambusu toho na štěstí moc nemáme.když mám vkládačku z bambusu,tak mu ji dám pod čč,takže savost zajištěna.
Mirii-chceš vyřadit z diskuze?Takhle teda ne
,počkej až u nás bude krásně každá Ti pošle fotku z koupaliště. ![]()
Jako to,co se tu dělo včera v podvečer to už teda ne.Šílenej fučák a ani na krok vidno.síla.Na štěstí jsem to viděla z okna domova,ale být venku tak jsem strachy poto a nebo kaput.
Efík píše:
achdárku asi existuje nesnášenlicost na bambus,nebo jsestli má zrovna agresivnější moč,to fakt nevím,ale zase u čč mu to nedělá.Z bambusu toho na štěstí moc nemáme.když mám vkládačku z bambusu,tak mu ji dám pod čč,takže savost zajištěna.
Mirii-chceš vyřadit z diskuze?Takhle teda ne,počkej až u nás bude krásně každá Ti pošle fotku z koupaliště.
Jako to,co se tu dělo včera v podvečer to už teda ne.Šílenej fučák a ani na krok vidno.síla.Na štěstí jsem to viděla z okna domova,ale být venku tak jsem strachy poto a nebo kaput.
ale pro uklidnenou - dnes je sice 24 - ale bez slunka,jen pod mrakem ![]()
Efik - u nás bylo včera taky „pěkně“ A manžel v tom zrovna jel domů na kole. Nit na něm nebyla suchá. Ale Tobík byl nadšený, když pozoroval déšt a kroupy z okna ![]()
Dnes dorazila kapsovka ze šijem dětem.
Je nádherná. Apolence krásně sedí. Lepší foto nemám, furt tam strkala ty nohy.
Jééé, ta je pěkná.
Kapsovka. Holčička samozřejmě taky. ![]()
Nejvíc mi ta kapsovka připomíná tu od Hahtuvahullu. Ta je taky krásně štíhlá.
Achdárku a co tam je vlastně za vkládačku?
Škodáááááá, že mám tři prd… těch Fuzzek a nemůžu je prodat, páč to jsou plíny, které zvládá naše máti bez komentářů. Hned bych vyměnila.
Achdárku super plína.
![]()
Hoky tak už blije a sere i Eliška, teda už jen ELiška, Týna už je ok.
Jo a dnes jsem si jela pro 10 zavazovacích disan, tak že ELi může vesele kadit a momentálně mám plenek dostatek.
Při té příležitosti jsem od paní vzala jedny vlňáčky za 50kč, jsou dost velké, ale brala jsem je proto, že je vypářu a upletu zavazovaci, jen najít ještě nějaký jednoduchý postup. ![]()
Katy - ať je Eli brzo v pořádku.
Vkládačka je popsána takto.
Vkladacku jsem udelala s horni vrstvou aksamitu, kdybyste ji chtela nekdy pouzit jen na zadecek a pak tam jsou 2 vrstvy tlusteho a 2 tenkeho konopno-bambusoveho flisu.
A je tvarovaná.
Achdarku plina vypada krasne! A uz me, prosimte, nedrazdi tou desne vlasatou holcickou!
To snad neni mozny, takovy haro…Zvireti se daj ty jeho chlupy porad snad i spocitat ![]()
Katy at je Eli brzy fit..
Ja byla vcera poprve, a asi naposledy, V Brane k detem. Docela zklamani, kseft velkej, a v nem prdlajz…teda nemeli nic z toho, co jsem chtela…a navic mi tvrdili, ze Airhour od BI uz se neprodava, asi spis teda vubec nevedeli o cem mluvim, na svejch strankach ji porad maj…tak z ty hromady, co jsem chtela koupit zbyl jen twofold. I kdyz ten jsem vlastne puvodne vubec nechtela. Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH
. No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.
NeNa píše:
Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH. No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.
Já už dva dny ne
Nepotřebuju je? ![]()
Baba píše:NeNa píše:Já už dva dny ne
Ceho teda meli prehrsel, jsou bambusovy BBH. No jo, ale ty uz stejne vsichni mame.
Nepotřebuju je?
Jak to?
![]()