Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
27.5.10 20:48

Moni tak už jedeš jenom v látce a nebo používáš i jednorázovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 20:54
Katy2 píše:
Já teď nutně potřebuji nějakou plenu, která udrží hoooodně řííídkou stolici, čč na draka jištěna zavazovačkou u nás neprošla. :roll:

2 čč na draka nebo na novorozence a zavazovačku. :mrgreen: Tomíno byl jako plně kojený úplný průtokáč. Kadil žlutou vodu. Látkovat jsem naštěstí začela až poslední 3 týdny plného kojení. Těď kadí konzistenci něco jako normální plně kojené děti - takže řidší kaši. A to mu kupuju jen rýžvý křupky, denně má rýžovou kaši a ob den mrkev k obědu nebo ke sváče j jabku. Tak si můžu dovolit jen jeden pskládaný čtverec. O čč narovno si můžu necha jen zdát.

• Citovat
  • Upravit
3588
27.5.10 20:54

jedu v látce… došly papírovky a nechce se mi kupovat nové :) jen když vím že třeba pojedu hodinu autem a pak někde budu, tak nechávám papír… spotřebuji max dvě za den, ale někdy zas nic., dneska jen jedna a to jen pro to že jsme měla sebou kapsovky a zapoměla jsem vzít obyč vrchní na čč.

A ještě jsem zavedla to kakání do umyvadla po každém kojení. Ona kodí po každém jídle, tak jsem měla pořád pokakané plíny a už mě to nebavilo… tak ji nosím k umyvadlu a ona z toho má srandu a připadá mi, že se ji tak i líp kadí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 20:59

mě zas kadí do nočníku. Máma ho dávala týden ráno na nočník, vždycky tam hodil bobek. Já teď pokračovala. Včera ráno k němu vstával manžel. PO půl hodině ho přinesl, že má asi hlad, protože řve. Kojila jsem hod a půl před tím, takže jsem tuto vyriantu zavrhla. Dala jsem kluka na nočník, zatlačil a pak už jen rozdával úsměvy. Myslíte, že nechce kadit do plíny? Je to možné? :nevim:

Příspěvek upraven 27.05.10 v 21:01

• Citovat
  • Upravit
60142
27.5.10 20:59

Babizny, musím si ten noťas vypínat, jinak mě fakt vyrazí a nezbyde mi, než se živit plínama :mrgreen: Furt čumím, kam nemám :roll:
Ale o megerkách budu průběžně informovat.
Zatím čao. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 21:01
Baba píše:
Babizny, musím si ten noťas vypínat, jinak mě fakt vyrazí a nezbyde mi, než se živit plínama :mrgreen: Furt čumím, kam nemám :roll:
Ale o megerkách budu průběžně informovat.
Zatím čao. :mavam:

Já myslím, že by to bylo výnosnější. :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
27.5.10 21:01

Tak my kadíme jen do plíny, heč. :lol: Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 21:03
Katy2 píše:
Tak my kadíme jen do plíny, heč. :lol: Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná. :lol:

To bylo dřív taky a teď máma zavedla tdle. místo abych mohla v klidu dospávat, tak musím vybalovat na nočník. :roll:

• Citovat
  • Upravit
51750
27.5.10 21:06
neczuz píše:
Katy2 píše:
Tak my kadíme jen do plíny, heč. :lol: Kadí obvykle ráno hned po probuzení, no a než rozlepím oči, tak už je stejně posraná. :lol:
To bylo dřív taky a teď máma zavedla tdle. místo abych mohla v klidu dospávat, tak musím vybalovat na nočník. :roll:

Hmm no já zkusila pár krát nočník a ona na něm nechce být a řve, tak že asi ještě chvíli vyčkám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
27.5.10 21:17
neczuz píše:
mě zas kadí do nočníku. Máma ho dávala týden ráno na nočník, vždycky tam hodil bobek. Já teď pokračovala. Včera ráno k němu vstával manžel. PO půl hodině ho přinesl, že má asi hlad, protože řve. Kojila jsem hod a půl před tím, takže jsem tuto vyriantu zavrhla. Dala jsem kluka na nočník, zatlačil a pak už jen rozdával úsměvy. Myslíte, že nechce kadit do plíny? Je to možné? :nevim:Příspěvek upraven 27.05.10 v 21:01

no to bych řekla, víš jak se mu musí mnohem líp tlačit když mu tam nic nepřekáží? :mrgreen: :palec:

hele co ty linky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.10 21:22

Oskárku já ti linky asi nepošlu, kupuji buď někde přes MMB a nebo v OV V Bavlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.5.10 21:23

neczuz, ja myslim, ze je spokojeny, ze se nemusi pretlacovat o prostor na h…o s plinou :lol: Takze pokud uz je to ve fazi, ze rve, kdyz chce kadit, tak bych to udrzovala (co bych za to dala, Mates na nocniku nechce sedet. Asi koupim nejaky s tim bazmekem mezi nohama, nejakou tou hlavou nebo necim, treba ho to zaujme :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.5.10 21:30
čičinka píše:
Asi koupim nejaky s tim bazmekem mezi nohama, nejakou tou hlavou nebo necim, treba ho to zaujme :roll: )

to přesně máma koupila. šílený tuleň nebo něco tomu podobného, je to hnusný, ale T. tomu mlátí do hlavy a hejká u toho štěstím.

• Citovat
  • Upravit
10170
27.5.10 22:15
Oskárek píše:
Holky prosím prosím v jakých e-shopech nakupujete plíny??
Já zatím brala jen na mamaja, na bráně, jiný nemám zkušenost, chtěla bych to trochu prošmejdit, tak prosím link na nějaký důvěryhodný…
Tady u nás žádný kamenný obchod není…
Díky :kytka:

Oskárku, mně se ještě líbí obchod www.latkovky.cz

A pak ještě jsem objednávala u Tuleníka (www.tulenik.cz) Tam se mi líbí, že mají i bio potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.5.10 22:20
Katy2 píše:

To jsme na tom stejně.

A pak velmi ráda kadí, když někam jedeme autem. A pak hned řve :nevim: Obvykle stojím někde v zácpě, takže musí holt chvíli vydržet. Vždy když má sobě Fuzzi, tak jí proteče všude - horem i okolo stehýnek. Ale dnes měla na sobě Rumparooz, a nic neproteklo. :palec: Ale tu mám jen jednu :think: Uvidíme, jak to zvládne ta nová kapsovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure