Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NO napsala jsem dlouhy příspěvek, ale nakonec jsem ho smazala.
Jééééé a proč? Seš taky jouda.
Taky sem měla chuť přispět, přednášku o morálce od Anavy Ivy mám v živé paměti
, ale pak sem se na to vykvajzla.
Příspěvek upraven 27.05.10 v 20:20
Babo, me se BC libi, kdyz potrebuju sehnat nejake info k prirozenym porodum, neockovani, driv i latkovkam, zkratka takovym tem alternativam se tm docela dari. Ale jinak nemam rada tu utocnou atmosferu, by si clovek vzdycky hlodal nehty, ze zalozil diskuzi a kdykoli se nekdo zepta na narok na materskou nebo jinou podporu od statu, tak tam nabehne par znamych firem, ktere cloveka rozcupujou a nakonec je zenska rada, ze nemusi ona platit statu za to, ze ma dite ![]()
Babo já chtěla reagovat tady a přesně jako čiči, mě se nelíbí jak tam furt útočí, dle mého názoru se Iva nyní ničem neprovinila, tak že nechápu proč na ní furt někdo útočí. ![]()
Aha, tak to sem Tě pochopila špatně. Iva se propaguje všude možně, na BC, tady, na koníkovi a nevím kde všude a že se to na BC trochu reguluje, mi přijde naprosto v pořádku. A reakce Ivy a řeči o vrchnosti a tak, mi přijdou dost mimo.
Ostatně nevím, jestli sem tady psala, jak dopadla moje soukromá diskuze s ivuškou. Napsala mi, že mi nevěří, že její Anavy Munkki nesedí, prý sem si to vymyslela
A to sem tu její Anavy půjčovala kde komu, takže sem si pak připadala jako naprostej debil. ![]()
No nic. Konec.
Megerky jsou hotový
Babo tady se propaguje, kde?
Hele a mě je fakt fuk zda se někde propaguje nebo ne, mě se jen prostě nelíbí, že zrovna teď, kde vlastně nějak nereagovala se to stejně přičítá jí.
Ale říkám, je mi to vlastně fuk, já plínu od ní mám, sedí nám, tak že to neřeším. ![]()
A kde jsou megerky, už na cestě? ![]()
Megerky jsou hotový
Jéééééééééééééééééééééé!!!! Já chci, já chci
![]()
Babo, to je mile, kdyz clovek vi, ze na svete existuje nekdo, kdo vi VSECHNO. Necim takovym by me nastvala neskutecne, nesnasim, kdyz me nekdo obvinuje ze lzi ![]()
Jestli ja vam ty megery nebudu zavidet
A chtela jsem dnes vzit jeste kikko bambusky a nemeli prirodni
Tak jsem vzala jednu bambusovou baby beehinds cosi jako prefold. A 3 disany
A chtela jsem jeste jedny haipa daipa pulky a nemeli nasi velikost
Zvazuju nechat si usit jednovelikostni pul katata na patentky, suchace se mi nelibi.
Jo a v bambino mio gatich je po snad ani ne 3m dira
Sezmoleny jsou neuveritelne, na jedne strane mam pocit, ze prosakuji jak kdyby tam byla jen bavlna a ne pul
Takze je asi pro velky uspech vyhodim ![]()
Babo jooooo, ty myslíš diskuzi péče o Bambusové plenky asi, co? No tam v popisu mám uvedeno Výrobce plen Anavy. ![]()
No ale když to tak vezmu, tak tu má kde kdo v podpisu odkaz na svou inzerci na MMB, tak že kdyby to mělo jít do důsledku tak by se to mělo řešit u všech. ![]()
koukám že jsem sem přišla číst v pravou chvíli, kdy zrovna se plíny dodělaly, doufám, že mám taky jednu udělanou jak jsem si přála kdysi dávno.
Novinkou u nás je chodit kakat do umyvadla ![]()
Holky prosím prosím v jakých e-shopech nakupujete plíny??
Já zatím brala jen na mamaja, na bráně, jiný nemám zkušenost, chtěla bych to trochu prošmejdit, tak prosím link na nějaký důvěryhodný…
Tady u nás žádný kamenný obchod není…
Díky ![]()
Baba píše: Megerky jsou hotový
Já teď nutně potřebuji nějakou plenu, která udrží hoooodně řííídkou stolici, čč na draka jištěna zavazovačkou u nás neprošla. ![]()
a ještě jsem se zamilovala do kapsovek
super práce venku s nima ![]()
a IT AIO nám nesedí pořád už je máme tak tak ale dneska při zkoušce nám čurání přeteklo a měli jsme u paní doktorky mokré gatě.