Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Baba zas kšeftařila ![]()
Vyměnila sem je za Cuddle. Stejně mi ty BBH moc k srdci nepřirostly.
Baba píše:
Baba zas kšeftařila
Vyměnila sem je za Cuddle. Stejně mi ty BBH moc k srdci nepřirostly.
![]()
No já budu asi dávat pryč cuddle, nám fakt nesedí už téměř vůbec, včera se tak posrala, že jí to samozřejmě lezlo přes břicho ven, no a bodej by nelezlo když tam má díru jako po atomové bombě.
![]()
Hm
A které plíny teď malé sedí? Nebo kromě zavazovaček nic?
Tak to jí nebude asi sedět ani ta naše megerka
Babo no momentálně jí fakt sedí snad jen zavazovačky a nebo plíny na snapku. No a zapínat na snapku by to jít mohlo, jen že mám strach, že je tím zničím.
Vyzkouším, uvidím jak to bude držet.
Asi bych se nebála. V Americe frčí plíny s potiskem a na snapku dost.
No zkusim můžu, ale přiznám se, že mě teď více baví motat do zavazovaček a že jich mám teď dostatek a to 6 HHS a 12 disan. ![]()
Katy, to je docela sranda, jak objevujeme ty vázačky, se kterýma by člověk počítal spíš na malý mimino.
Ale mě taky baví, hodně ![]()
čičinka píše:čiči no mě se právě na malé miminko vůůůbec nelíbily, prípadala mi v tom jako balík, ale teď mám zase pocit, jako by na sobě žádnou plínu neměla, prostě zavazovačky teď u mě frčí a hlavně disany.
Katy, to je docela sranda, jak objevujeme ty vázačky, se kterýma by člověk počítal spíš na malý mimino.
Ale mě taky baví, hodně
Katy2 píše:čičinka píše:čiči no mě se právě na malé miminko vůůůbec nelíbily, prípadala mi v tom jako balík, ale teď mám zase pocit, jako by na sobě žádnou plínu neměla, prostě zavazovačky teď u mě frčí a hlavně disany.
Ale mě taky baví, hodněJen mě mrzí že nejsou nějak barevné, to by se mi líbily ještě více. CO je tak obarvit?
![]()
Proč ne? Myslím, že potravinářským barvivem by to mělo jít
. Tý jo, vidíš to, to mě vůbec nenapadlo, obarvit si je
.
Já myslím, že potravinářskou ne, ta je na vlákna živočišného původu, ale určitě to půjde, jsou bavlněné. Já mám teď objednanou barvu na šátek, tak k němu schválně přihodím i disanu, co to udělá ![]()
Jo a ponožkovač nebude, teď mi napsali, že nejsou schopni ho dodat, to miluju, když to maj vystavený, ale prodat to nemůžou ![]()
čič tak to je škoda, že ponožkovač nebude.
Jo hele a jakou barvu jsi objednala na šátek? Hoď prosím link. Potravinářksým to určitě nepůjde, to by při počůrání poustělo, navíc na bavlnu potravinářské nechytne, teda chytne ale při vyprání se vypere.
Katy2 píše: čič tak to je škoda, že ponožkovač nebude.
Jo hele a jakou barvu jsi objednala na šátek? Hoď prosím link. Potravinářksým to určitě nepůjde, to by při počůrání poustělo, navíc na bavlnu potravinářské nechytne, teda chytne ale při vyprání se vypere.
No jo, mi to nějak nedošlo
.
chtěla jsem něco, co je co nejméně závadné. Nejdřív jsem chtěla koupit ze zahraničí, hodně se prý barví barvami dharma, jenže když to na mě hodilo, že poštovné 40USD, za jednu blbou barvu, tak na to jim kašlu.