Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Katy - super foto, to musela byt mala uplne nadsena…tak jedine poridit NF uz ted![]()
Ty jo jako dva NF jsou až až, na třetího fakt teď nemám čas. ![]()
Katy parada ![]()
Achdarku ptat se, jestli muzes takhle ovesena neco delat se te nebudu
, ja bych byla rada, ze lezu ![]()
My potkali vloni v lete dva chodce, co se psama prosli pul Evropy, pesourem. Meli to desne vymakany, psi meli psi botky, protoze jak bylo vedro, tak se jim palila kuze na tlapach, a meli taky svy zavazadla, takovy dva vaky, prehodilo se jim to pres zada, na kazdym boku jeden vak. Takze Mirii kdybys to poradne vyvazila, mohla bys udat obe deti najednou ![]()
Jo a i kdyby jsme pořídili hned teď třetího, tak stejně začít tahat může nejdříve až v roce a půl, dříve určitě ne, lepší je začít ještě později. ![]()
NeNa píše:
Katy parada![]()
Achdarku ptat se, jestli muzes takhle ovesena neco delat se te nebudu
My potkali vloni v lete dva chodce, co se psama prosli pul Evropy, pesourem. Meli to desne vymakany, psi meli psi botky, protoze jak bylo vedro, tak se jim palila kuze na tlapach, a meli taky svy zavazadla, takovy dva vaky, prehodilo se jim to pres zada, na kazdym boku jeden vak. Takze Mirii kdybys to poradne vyvazila, mohla bys udat obe deti najednou, ja bych byla rada, ze lezu
ze by
chudak nasa sediva -by zesedivela jeste vic nez ted ![]()
Katy - to je pravda, ale tak o to vetsi zabava,ne? Mala by mela jeste vice rozumu ..
Holky kdyby někdo chtěl, tak na Baby cafe je v sekci plenky nejen z druhé ruky inzerát, na longies a shorties vel. L
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
je to zatím poslední příspěvek.
Pomoooooooooooc, my se těch nemocí asi nezbavíme, před chvíli mi volala mamka, Týnka je u ní od čtvrtku, no a začala jí dnes v noci strašně zvracet, tak že už manžel pro ní jel, pokud je to viroza střevní, tak je jasné, že za chvíli to budu mít doma stereo a budu doufat, že mě to taky nepřepadne.
Jen doufám že je to ta viroza, že nezačaly Týnku zlobit ty jeji střeva. ![]()
Katy - uz jsem koukala,ale v eLku ted nic nechci, spis bych brala neco v S pro prte
,ale je to lakave
. Vy mate teda pech
, radeji at je to strevni viroza,nez neco horsiho…
Mirii no já doufám, protože když ona začne zvracet, tak mám hned ty nejhorší představy, ona vždy zvracela jenom když byl problém se střevy a pokaždé jsme zkončili na chíře v Motole. ![]()
Mirii píše:
chuderka mala…a uz se nasel nejakej problem?
Mirii její stav zdravotní stav je komplikovaný, ona ve třech dnech po narození prodělala těžký zánět tlustého střeva, to bylo téměř celé odstraněno, pak následovaly ještě další tři operace střev, operace srdíčka a poslední operace byla ve čtyřech letech kochleární imlantát.
No a zpět k plínám, naštěstí eli dostala na spaní zavazovací disanu, bo se tak zesrala, že pochybuji že by to jiná plína zvládla. ![]()
Holky pomoooc, ELi má zase červené stehýnka, už fakt nevím čím to je.
Přebaluji dost často, otírám při každém přebalování a stejně má ty stehna furt červené. ![]()
Katy, tak to jste si prosli vsichni peklem
, drzime pesticky at je to jen nejaka strevni chripka,nebo nejake vetsi blbost…
a s plinou nevim - nemuze to byt neco jako reakce na matros? Ale to by se spis osypala ![]()
Mirii, no já ti nevím, ona to vždy chvíli má, pak nemá, pak se jí to zase udělá a furt do kola, prostě vypadá to asi jako odřené a je to v těch místech kde má tu plenku vždy nejmokřejší, už jsem přestala prát i v prášku a stejně furt to má. ![]()
Katy, co holky, vypadá to na virozu?
Ty odreniny nevim, nerostou jí v době jejich výskytu zuby? To bývá moč agresivnější. Mates má teď pár různých flíčků kolem pindi, rostla mu dvojka, už se to zase hojí, protože už to má za sebou