Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy - jen jsem zkoušela. Nosila jsem po zahradě, oběma se dost líbilo. Inspirovala mne fotka na FB Bavlnky.
Achdarek píše:
Katy - jen jsem zkoušela. Nosila jsem po zahradě, oběma se dost líbilo. Inspirovala mne fotka na FB Bavlnky.
Achdárku a dalo se i něco dělat a nebo se dá jen chodit? ![]()
Katy - a co by si jako ještě chtěla dělat
Stát u ntb a surfovat na webu - jo, to jde ![]()
Achdarek píše:
Katy - a co by si jako ještě chtěla dělatStát u ntb a surfovat na webu - jo, to jde
Achdarku a jak dlouho se to tak da vydrzet? V zime uz nebudes potrebovat ani svetr ![]()
Ja jedno nalozim na psa a druhe na sebe
,jen potrebuju vynalezt nejakou kapsu na naseho coklika ![]()
Mirii, tak na psa do satku
A nebo nejake sedlo jako na ponika ![]()
čičinka píše:
Mirii, tak na psa do satkuA nebo nejake sedlo jako na ponika
jsem si rikala,ze novorozene ji zavesim na satek pod bricho ![]()
Tak sedlo na zada, na bricho satek (v podstate jako Achdarek
) a ty si muzes vykracovat
Jeste bys ji mohla za ten satek pridelat nejaky postroj na tazeni nakupni tasky, ve ktere budes mit nahradni pliny ![]()
Cici - ja ji takhle jednou poridila na zada psi batuzek - at se taha se zradlem a vecma sama
, jenze ono to moc nedrzelo
, takze lezi kdesik v supliku
, toz nevim jak by na ni drzelo to sedlo
,ale treba nejake sane na koleckach ![]()
No já bych navrhovala psa zapřáhnout, asi tak jak je na té fotce (omlouvám se, lepší foto jsem nenašla, je to staré PF) ![]()
http://www.fundlacek.cz/…08/katka.jpg
Takto jsem vozili Týnku, teď už bohužel nebude mít kdo vozit, Lenny ta starší už má 8 let pryč, což už je na NF dost a tak už jí nechci zatěžovat taháním, no a da mladá Baffy má v háji tu nohu, tak že tu si netroufám zapřahát aby se jí nepřitížilo. Tak že u nás se jen tak brzy vozit nebude, možná časem se pořídí další novofundlanďanka, ale to už budou zase holky na vození velké. ![]()
Katy - super foto, to musela byt mala uplne nadsena…tak jedine poridit NF uz ted
![]()