Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:NeNa píše:Achdarku Kolik to vase zvire vazi? Jinak preju, at je u Vas uz konecne lip, se Vas to teda pekne drzi.Neno - který zvíře máš na mysli? Tobíka, Poli nebo Achdárka?
Katy - to je mi líto.
Tak pokud Achdarkem nemyslis manzela
tak jo, tohle zvire ![]()
Katy2 píše:
Neno a s tím hrníčkem no ti nevím, asi bych tam odměříla určité množství to tam nalela a až vypije tak dala další.
To u nás nejde, protože když je tam málo a kluk si to nakloní, tak brčko není ve vodě. Takže musím průběžně dolévat.
Ja obsah hrnku doplnuju, kdyz dite zacne vztekle mlatit hrnkem o schod nebo jiny tvrdy objekt, to se neda prehlednout, ze ma prazdno
Myslim, ze je to tim, jak se obsluhuje zcela sam, tak pak si i sam rekne.
Ha! Prtavec vycurana.....zamichala jsem mu umely mliko s trochou ovesny kase a z hrnicku vytahl padesatku jen to frklo…a ja se tady durdim kvuli brcku, ktery nemuzu sehnat.
NeNa píše:
Ha! Prtavec vycurana.....zamichala jsem mu umely mliko s trochou ovesny kase a z hrnicku vytahl padesatku jen to frklo…a ja se tady durdim kvuli brcku, ktery nemuzu sehnat.
Z toho si nic nedělej. Já mám taky vyčuránka. Pije ze sklenice jen v hospodě. To jen proto, že to tam dělaj všichni. Doma pro něj nepředstavuji dostatečný vzor. ![]()
neczuz píše:NeNa píše:Z toho si nic nedělej. Já mám taky vyčuránka. Pije ze sklenice jen v hospodě. To jen proto, že to tam dělaj všichni. Doma pro něj nepředstavuji dostatečný vzor.
NeNeNo, cos provedla? Možná se tu nesmí říkat vychcandírové ![]()
Nemate se vubec odhlasovat. Kdyz to mate prihlasene furt, tak se vam to nemuze stat ![]()
Kdyby to nejakou dobu trval, tak napiste, pisnem nekdo adminovi.
Za vychcandiry se omlouvam!!!! ![]()
Cici ja se neodhlasovala, to ono samo, z notasu i mobilu
a nejde to zpatky.
Ses zbláznila? Myslíš že se dobrovolně odhlašuju?
To samooooooo. ![]()