Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, ja kupuju novy hrnek kazdy mesic
Ne ze bychom zkouseli neco noveho, furt ten samej, ale vzycky se na nem nekde neco objevi, ted naposled cerne v ryze zavirani. A to ho fakt drbu jarem, horkou vodou, ted jsem koupila sterilizacni tablety
A to brcko je super, ze se nic nevylije, Mates uz si chodi sam, ma ho postaveny na prvnim schode a vetsinou vypije tak 1 a pul za den.
A vcera jsem musela jeste honem honem ven, tesne pred jeho spanim (manzel nestihal do smenarny
), tak jsem do toho udelala vecerni mliko, v manduce jsem mu to strcila bokem a zaklinila trochu mezi nas a on si sosal a sosal, az usnul. Jen se pak totalne prochcal az na manduku ![]()
Cici - ja drhnu taky jarem a horkou vodou,ale pak jeste davam aj sterilizovat - tak 2-3× do nej napoustimjen cerstvou vodu a zhruba co treti den jej umeju a vysterilizuji jako flasky… sem tam tam nejakej bordel je,ale vetsinou se umyje… Ja zatim dala pryc jen jeden hrnek,a to protoze protekal…
Vy mate doma prutokace uchlastane
… ale ja to spis zavidim - ja hlidam jako ostriz aby mala poradne pila..
Tak jsem dnes byla s Týnkou na ko na gastroenterologii, no a při té příležitosti jsem tam vylíčila dr. problémy ELišky, no a dopadlo to tak, že dr. má podezření že ELiška má zůžený jícen či zánět jícnu, chce aby jsme šli na vyšetření toho jícnu. ![]()
Katy, ach jo. Ale pokud by se ukazal zanet, tak ten by preci sel lecit a tim padem by bylo po problemu. Ale budu drzet palce, at to neni to zuzeni ![]()
Katýýýýýý, to je mi líto. ![]()
Tak budem s Munkki držet palce, ať se to brzo vyřeší
Baba píše:
Katýýýýýý, to je mi líto.
Tak budem s Munkki držet palce, ať se to brzo vyřeší
Babo a ty o tom něco nevíš? CO takové vyšetření obnáší? Dr. říkala něco o UTZ, endoskopii, pasáži. Jen teda když si představi endoskopii jak jí tam něco rvou, tak mě hned napadne, že jí ten jícen ještě přetrhnou jak známé. ![]()
no něco vím (mám po ruce skripta
), tak jestli chceš, tak ti něco napíšu do SZ
Katy2 píše:
Tak jsem dnes byla s Týnkou na ko na gastroenterologii, no a při té příležitosti jsem tam vylíčila dr. problémy ELišky, no a dopadlo to tak, že dr. má podezření že ELiška má zůžený jícen či zánět jícnu, chce aby jsme šli na vyšetření toho jícnu.
Katy, hlavně aby se to rychle vyřešilo. Budu na vás myslet. Už víš, kdy vyšetření budou?
Jsem dneska objevila neco s brckem, ale zas tomu nebylo videt dovnitr…jak pak ma clovek vedet, kolik toho to dite vypije? To zas vymyslel nejakej koumak..... ![]()
NeNa píše:Achdarku Kolik to vase zvire vazi? Jinak preju, at je u Vas uz konecne lip, se Vas to teda pekne drzi.Neno - který zvíře máš na mysli? Tobíka, Poli nebo Achdárka?
Holky díky.
Já jen doufám, že to bude na konec dobrý, že to nic strašného nebude. Ale ona fakt s tím jídlem blbne, myslím že v 9ti měsících by dítě mělo zvládnout sníst piškot, či křupku a to ona fakt nezvládne, teda občas se jí podaří sníst jeden piškot, ale když třeba jí dám druhý, tak jak ho jí a polyká, tak jí s toho natáhne a začne zvracet. Posledně jedla jeden piškot a vyhodila mi celou svačinku.
Nejhorší u ní je, že fakt vše musí být polotekutné, opravdu nehrozí jí dát hustou kaši, to by se mi poblila při druhé lžičce. ![]()
Neno a s tím hrníčkem no ti nevím, asi bych tam odměříla určité množství to tam nalela a až vypije tak dala další. ![]()
neczuz na vyšetření ještě nevím kdy půjdeme, dr. hned volala tam na dětské a nahlásila nás s tím, že příští týden tam mám zavolat a domluvit se kdy by to vyšetření bylo, teď prý mají ale stejně plno.