Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
21.5.10 14:41

Holky, ja kupuju novy hrnek kazdy mesic :-( Ne ze bychom zkouseli neco noveho, furt ten samej, ale vzycky se na nem nekde neco objevi, ted naposled cerne v ryze zavirani. A to ho fakt drbu jarem, horkou vodou, ted jsem koupila sterilizacni tablety :twisted: A to brcko je super, ze se nic nevylije, Mates uz si chodi sam, ma ho postaveny na prvnim schode a vetsinou vypije tak 1 a pul za den.
A vcera jsem musela jeste honem honem ven, tesne pred jeho spanim (manzel nestihal do smenarny :roll: ), tak jsem do toho udelala vecerni mliko, v manduce jsem mu to strcila bokem a zaklinila trochu mezi nas a on si sosal a sosal, az usnul. Jen se pak totalne prochcal az na manduku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.5.10 14:49

Cici - ja drhnu taky jarem a horkou vodou,ale pak jeste davam aj sterilizovat - tak 2-3× do nej napoustimjen cerstvou vodu a zhruba co treti den jej umeju a vysterilizuji jako flasky… sem tam tam nejakej bordel je,ale vetsinou se umyje… Ja zatim dala pryc jen jeden hrnek,a to protoze protekal…
Vy mate doma prutokace uchlastane :lol: … ale ja to spis zavidim - ja hlidam jako ostriz aby mala poradne pila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 16:10

Tak jsem dnes byla s Týnkou na ko na gastroenterologii, no a při té příležitosti jsem tam vylíčila dr. problémy ELišky, no a dopadlo to tak, že dr. má podezření že ELiška má zůžený jícen či zánět jícnu, chce aby jsme šli na vyšetření toho jícnu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.5.10 16:15

Katy, ach jo. Ale pokud by se ukazal zanet, tak ten by preci sel lecit a tim padem by bylo po problemu. Ale budu drzet palce, at to neni to zuzeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.5.10 16:21

Katýýýýýý, to je mi líto. :cry:
Tak budem s Munkki držet palce, ať se to brzo vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 16:24
Baba píše:
Katýýýýýý, to je mi líto. :cry:
Tak budem s Munkki držet palce, ať se to brzo vyřeší

Babo a ty o tom něco nevíš? CO takové vyšetření obnáší? Dr. říkala něco o UTZ, endoskopii, pasáži. Jen teda když si představi endoskopii jak jí tam něco rvou, tak mě hned napadne, že jí ten jícen ještě přetrhnou jak známé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.5.10 16:26

no něco vím (mám po ruce skripta :mrgreen: ), tak jestli chceš, tak ti něco napíšu do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 16:28

budeš moc hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
21.5.10 16:48

Katy To je mi moc líto :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.5.10 17:13
Katy2 píše:
Tak jsem dnes byla s Týnkou na ko na gastroenterologii, no a při té příležitosti jsem tam vylíčila dr. problémy ELišky, no a dopadlo to tak, že dr. má podezření že ELiška má zůžený jícen či zánět jícnu, chce aby jsme šli na vyšetření toho jícnu. :-(

Katy, hlavně aby se to rychle vyřešilo. Budu na vás myslet. Už víš, kdy vyšetření budou?

• Citovat
  • Upravit
4533
21.5.10 18:09

Katy tak my taky drzime palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
21.5.10 18:35

Jsem dneska objevila neco s brckem, ale zas tomu nebylo videt dovnitr…jak pak ma clovek vedet, kolik toho to dite vypije? To zas vymyslel nejakej koumak..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.5.10 18:45
NeNa píše:Achdarku Kolik to vase zvire vazi? Jinak preju, at je u Vas uz konecne lip, se Vas to teda pekne drzi.
Neno - který zvíře máš na mysli? Tobíka, Poli nebo Achdárka?
Katy - to je mi líto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 19:13

Holky díky. :wink: Já jen doufám, že to bude na konec dobrý, že to nic strašného nebude. Ale ona fakt s tím jídlem blbne, myslím že v 9ti měsících by dítě mělo zvládnout sníst piškot, či křupku a to ona fakt nezvládne, teda občas se jí podaří sníst jeden piškot, ale když třeba jí dám druhý, tak jak ho jí a polyká, tak jí s toho natáhne a začne zvracet. Posledně jedla jeden piškot a vyhodila mi celou svačinku. :cert: Nejhorší u ní je, že fakt vše musí být polotekutné, opravdu nehrozí jí dát hustou kaši, to by se mi poblila při druhé lžičce. 8-o

Neno a s tím hrníčkem no ti nevím, asi bych tam odměříla určité množství to tam nalela a až vypije tak dala další. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.10 19:14

neczuz na vyšetření ještě nevím kdy půjdeme, dr. hned volala tam na dětské a nahlásila nás s tím, že příští týden tam mám zavolat a domluvit se kdy by to vyšetření bylo, teď prý mají ale stejně plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure