Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka píše:
Katy jasněJsem ho na plavání schválně nechala lítat v plamenech
![]()
a nikdo si ani nevšiml
asi si myslely, že to jsou plavky
no ale vydržela a neprotekla
Neprijde Vam ten nezajem okoli sokujici??? ![]()
NeNa píše:
Neprijde Vam ten nezajem okoli sokujici???
Lepší nezájem, než aby si o mně okolí povídalo, že jsem socka, protože používám HADROVÉ plínky a HADROVÉ vložky (samozřejmě, abych ušetřila, jak jinak taky, že?
)
u nás zájem okolí je,ale takový,že jsem úplně prdlá v dnešní době dávat látkový plínky a ségra si do mě nejednou rýpla slovy no jo ty ekoložko.Ale ona je trošku primitivní.Kdyby existovaly v očích dolarovky,jak měl skrblík,tak je tam má taky,ale u Skrblíka to bylo trošku v opačném případě.Jinak reakce jsou,že to zabere přece spoooustu času.Bavili jste se tu o žehlení,tak já žehlím skoro vše a ségra z lícu a pak z rubu ![]()
Pastel,tak pak poreferuj a chci vědět,co případně změnit.Než si ji objednám,tak abych věděla.Díííky ![]()
Efíku, jako já na okolí prdím.
Nejlepší jsou rodinné oslavy, to máš vidět, jak se do mě každý obouvá.
Ale já nereaguji, nemá to cenu a už vůbec nemám sílu někoho přesvědčovat.
V momentě, kdy už narážky začínají být neúnosné, důrazně upozorním, že je to moje dítě a moje domácnost a rozhodovat si o všem můžu tedy sama.
Na závěr dodám, že to by stejně nepochopili, na to musí člověk přijít sám a hlavně dozrát - a je klid ![]()
Cappy píše:
Efíku, jako já na okolí prdím.
Nejlepší jsou rodinné oslavy, to máš vidět, jak se do mě každý obouvá.
Ale já nereaguji, nemá to cenu a už vůbec nemám sílu někoho přesvědčovat.
V momentě, kdy už narážky začínají být neúnosné, důrazně upozorním, že je to moje dítě a moje domácnost a rozhodovat si o všem můžu tedy sama.
Na závěr dodám, že to by stejně nepochopili, na to musí člověk přijít sám a hlavně dozrát - a je klid
No mě teda teď na rodiný oslavě docela právě udivil i zájem ze strany všech tetiček o plíny
protože to prý ukazovali v televizy
Dokonce věděly, že jsou i nějaký bambusový
Tak jsem jim je všechny ukázala a chlubila se
ovšem do chvíle, kdy se zeptaly na cenu
No ale nakonec jsme udělaly přepočet na hnusky a byl klid ![]()
Efíku jasně, ozkoušíme a dám vědět ![]()
Neno, tak to jsem na tu savost zvědavá, ale na sušáku schly docela dlouho, tak to asi bude sát fakt dost ![]()
mamka to bere taky v pohodě.Taky si z otho nic nedělám a nekomentuju.Pája byla taky na hnuskách,ale u Míši jsem si přečetla leták a začla jsem se pídit a sbírat informace a přesvědčilo mě zdravotní riziko a představa o počtu odhozených plín na skládkách.Zatím je kam dávat odpad,ale co se bude dít pak?To nikomu nedochází.Jo,holt kdo chce kam,pomozme mu tam.
U nasich taky dobry - mati chodi po sousedech a siri osvetu, jak je nezdravy zaparovat chlapeckum kulky v hnuskach
Zato s tchyni to bylo horsi…nez se prcek narodil, tak nam chteli koupit zasobu hnusek na rok dopredu, abychom jako usetrili…ale ukecali jsme je a misto plen zainvestovali zavesnou houpaci postel
Nastesti ji nikdy nevideli, to by nam taky neproslo… ![]()
znova jsem přišla na chuť kikinám bambusovým.Se mi strašně zdrcly a tak jsem je po vyprání natahovala a natahovala do všech stran a jsou zase neodolatelný a neuvěřitelně savý.Dávám na noc k bambuskám od Popolini a super.
Huráááá,přestali jsme kojit.Já si včera dala s chutí Frisco a chipsy.Boží,jsem uspokojená.
Tak u nás je to naopak, tchýně je ráda, že látkuju. Když malýho hlídala tak jsem jí přichystala to i to a ona si vybrala látkovky
dokonce je i přeprala, než jsme přijeli. Zato naši…prej proč nepoužívám ty „normální“ plíny???
Že tu ekologii jako sama nestrhnu a stejně do práce manža jezdí autem atd…bláááá ![]()
No jen že ti lidi nějak nechápu, že to člověk nedělá jen kvůli ekologii, ale kvůli zdraví našich děti.
![]()