Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
20.5.10 12:32
Pastelka píše:
Katy jasně :palec: Jsem ho na plavání schválně nechala lítat v plamenech :mrgreen: :mrgreen: a nikdo si ani nevšiml :cert: asi si myslely, že to jsou plavky :mrgreen: no ale vydržela a neprotekla :palec:

Neprijde Vam ten nezajem okoli sokujici??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.5.10 12:34
NeNa píše:
Neprijde Vam ten nezajem okoli sokujici??? :mrgreen:

Lepší nezájem, než aby si o mně okolí povídalo, že jsem socka, protože používám HADROVÉ plínky a HADROVÉ vložky (samozřejmě, abych ušetřila, jak jinak taky, že? :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.5.10 12:37

u nás zájem okolí je,ale takový,že jsem úplně prdlá v dnešní době dávat látkový plínky a ségra si do mě nejednou rýpla slovy no jo ty ekoložko.Ale ona je trošku primitivní.Kdyby existovaly v očích dolarovky,jak měl skrblík,tak je tam má taky,ale u Skrblíka to bylo trošku v opačném případě.Jinak reakce jsou,že to zabere přece spoooustu času.Bavili jste se tu o žehlení,tak já žehlím skoro vše a ségra z lícu a pak z rubu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.5.10 12:39

Pastel,tak pak poreferuj a chci vědět,co případně změnit.Než si ji objednám,tak abych věděla.Díííky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.5.10 12:40

Efíku, jako já na okolí prdím.
Nejlepší jsou rodinné oslavy, to máš vidět, jak se do mě každý obouvá.
Ale já nereaguji, nemá to cenu a už vůbec nemám sílu někoho přesvědčovat.
V momentě, kdy už narážky začínají být neúnosné, důrazně upozorním, že je to moje dítě a moje domácnost a rozhodovat si o všem můžu tedy sama.
Na závěr dodám, že to by stejně nepochopili, na to musí člověk přijít sám a hlavně dozrát - a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 12:48
Cappy píše:
Efíku, jako já na okolí prdím.
Nejlepší jsou rodinné oslavy, to máš vidět, jak se do mě každý obouvá.
Ale já nereaguji, nemá to cenu a už vůbec nemám sílu někoho přesvědčovat.
V momentě, kdy už narážky začínají být neúnosné, důrazně upozorním, že je to moje dítě a moje domácnost a rozhodovat si o všem můžu tedy sama.
Na závěr dodám, že to by stejně nepochopili, na to musí člověk přijít sám a hlavně dozrát - a je klid :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Já musím ale říct, že naše rodina je asi normální, zatím se nikdo nepodivoval, že používám „hadrové“ plenky, ba naopak, když jsem jim nějakou ukázala, tak každý jééééééééé ty jsou krásné, ono je fakt že obě švagrové své děti balily do čč, kluci už mají 21 a 18let, tak že ty to berou tak, že mám vlastně oproti nim výhodu, protože dneš už jsou ty plenky uuuplně jiné, no a i kdybych balila jen do čč tak jim to fakt divné nepříjde. Moje teta ta jak ty plíny viděla, tak jen dodala „škoda že naše Maruška dávala ANičku do jednorázovek“. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 12:52

No mě teda teď na rodiný oslavě docela právě udivil i zájem ze strany všech tetiček o plíny :mrgreen: protože to prý ukazovali v televizy 8-o Dokonce věděly, že jsou i nějaký bambusový 8-o 8-o Tak jsem jim je všechny ukázala a chlubila se 8-) ovšem do chvíle, kdy se zeptaly na cenu :lol: :lol: No ale nakonec jsme udělaly přepočet na hnusky a byl klid :wink:
Efíku jasně, ozkoušíme a dám vědět :wink:
Neno, tak to jsem na tu savost zvědavá, ale na sušáku schly docela dlouho, tak to asi bude sát fakt dost 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.5.10 12:52

mamka to bere taky v pohodě.Taky si z otho nic nedělám a nekomentuju.Pája byla taky na hnuskách,ale u Míši jsem si přečetla leták a začla jsem se pídit a sbírat informace a přesvědčilo mě zdravotní riziko a představa o počtu odhozených plín na skládkách.Zatím je kam dávat odpad,ale co se bude dít pak?To nikomu nedochází.Jo,holt kdo chce kam,pomozme mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 12:57

U nasich taky dobry - mati chodi po sousedech a siri osvetu, jak je nezdravy zaparovat chlapeckum kulky v hnuskach :mrgreen: Zato s tchyni to bylo horsi…nez se prcek narodil, tak nam chteli koupit zasobu hnusek na rok dopredu, abychom jako usetrili…ale ukecali jsme je a misto plen zainvestovali zavesnou houpaci postel :mrgreen: Nastesti ji nikdy nevideli, to by nam taky neproslo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.5.10 12:58

znova jsem přišla na chuť kikinám bambusovým.Se mi strašně zdrcly a tak jsem je po vyprání natahovala a natahovala do všech stran a jsou zase neodolatelný a neuvěřitelně savý.Dávám na noc k bambuskám od Popolini a super.
Huráááá,přestali jsme kojit.Já si včera dala s chutí Frisco a chipsy.Boží,jsem uspokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.5.10 12:59

teda mám uspokojený chuťový pohárky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 13:06

Efik jak moc se ti ty Kikko bambusové smrskly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
20.5.10 13:08

Efik jak ja ti zavidiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.5.10 13:10

Tak u nás je to naopak, tchýně je ráda, že látkuju. Když malýho hlídala tak jsem jí přichystala to i to a ona si vybrala látkovky :palec: dokonce je i přeprala, než jsme přijeli. Zato naši…prej proč nepoužívám ty „normální“ plíny??? :cert: Že tu ekologii jako sama nestrhnu a stejně do práce manža jezdí autem atd…bláááá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.5.10 13:11

No jen že ti lidi nějak nechápu, že to člověk nedělá jen kvůli ekologii, ale kvůli zdraví našich děti. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure