Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
19.5.10 20:51

PRvní první :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 20:52
Baba píše:
PRvní první :dance: :dance:
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 20:53
leňula2 píše:
Tak mi manžel donesl lanolin z lékárny. Poradíte, prosím, jak si udělat lázeň na jedny vlňáčky?

Lžičku lanolinu zalít horkou vodou např. do skleničky od přesnídávky, přidat trochu šamponu na vlnu a třepat. mělo by to zbělat. pak vzít nějakou nádobu (používám takové ty platové misky na potraviny), do ní dát roztok, dolít vodou tak, aby se do toho dali vlňáky ponořit.

• Citovat
  • Upravit
8297
19.5.10 20:54

Ona je ta vkladacka vysrazena. Amatersky navod je uplest dvojnasobek a hodit do pracky na teplejsi program, srazi se, tim zhoustne a lip saje, Ale zere :mrgreen:

Leni, priprav si horkou vodu, nejlepe varici a 2l, ja vzdycky kdyz to redim v trose varici a pak prilevam horkou, tak se mi to srazi :roll: Davam tak lzicku, dve lzicky uz vrchovate udelaji poradne mastnaky. Az se bude lanolin rozpoustet, pricmrndni trochu samponu na vlnu. Pomuze ho to rozpustit, davam od oka, dokud to nezmeni konzistenci na bilou vodu, bez cuciku. Nechat zchladnout, neprileat studenou! A az bude mit voda maximalne 30 stupnu, ale i mene, tak ponorit vlnaky a nechat cca 4h pusobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 20:56

tak jsem aspon předběhla čičinku. :dance:
proč nepřilévat studenou? koukám, že to jinak ostatní dělaj… já taky

• Citovat
  • Upravit
51750
19.5.10 21:02

hmm vždycky přilévám studenou a nikdy se mi nic nesrazilo 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 21:26

A co se srazí? lanolin? nebo vlňáky? jako lanolin mi dělal pucky, jakoby se srazil, ale to bylo tim vadnym lanolinem, jiný už to nedělal.

• Citovat
  • Upravit
4633
19.5.10 21:26

Katy, čiči: psaly jsme si v rámci diskuze (Chci zkusit látkovky - poradíte jaké?). Děkuji za tip na zavazovací disany…včera mi přišly, jsou moc příjemné !
Ještě jsem koupila od Kikka bambusový plínky. Nicméně jedna je asi málo. Co do těch disan dáváte ? Resp. co byste mi doporučily ? Dát dvě plínky (to už bude asi moc objemný) nebo něco jinýho ?

Moc děkuji za radu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 21:34

Lolinko já do disan dávám jednu kikko bambusovou, nic jiného tam nedávám. Ony ty bambusové plenky začnou lépe sát až po několika vyprání. Taky záleží jak máš učůrané dítě a jak často přebaluješ. Ale samo o sobě jsou Kikko bambusové myslím dost objemné, pokud dítko čůrá fakt hodně, tak bych třeba přihodila nějakou froté vkládačku, žíňku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.5.10 21:37

Katy..přebalovala jsem po dvou hodinách…průtokový ohřívač asi Kuba není, ale v podstatě tu plínku pročural v jednom místě. Kéž by se ta vlhkost nějak nasákla i dál, ale byto vždycky kolečko o průměru deset cm.
Zkusím tu Kikko bambusku poskládat nějak, aby ve předu bylo víc místa.
A co ta vrstevná Kikko plínka ? Myslíš, že by byla lepší ?
Jojo o těch vkládačkách jsem uvažovala…našla jsem nějaké Pop in bambusové ubrousky…ty by tam snad šly :)

Příspěvek upraven 19.05.10 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 21:39

Já bych si s jednou Kikko taky nevystačila. Pokud přebaluji často, tak jo. Většinou dávám jeden normoč čč na novorozence a do toho Kikko bambus. Ono přeci jen ten čč na novorozence alespoň trochu pojme.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
19.5.10 21:43
Lolinka79 píše:
Katy..přebalovala jsem po dvou hodinách…průtokový ohřívač asi Kuba není, ale v podstatě tu plínku pročural v jednom místě. Kéž by se ta vlhkost nějak nasákla i dál, ale byto vždycky kolečko o průměru deset cm.
Zkusím tu Kikko bambusku poskládat nějak, aby ve předu bylo víc místa.
A co ta vrstevná Kikko plínka ? Myslíš, že by byla lepší ?
Jojo o těch vkládačkách jsem uvažovala…našla jsem nějaké Pop in bambusové ubrousky…ty by tam snad šly :)Příspěvek upraven 19.05.10 v 21:40

Mě ráno 2 hodiny nevydrží skoro v ničem. Když jedem na plavání tak balim po sedmé, vybaluji před devátou. Vycpu ho kde čím a stejně je to na ždímání.

• Citovat
  • Upravit
8297
19.5.10 21:46

lanolin, vzdycky mi zcuckovatel, kdyz jsem prilila studenou, i jen kdyz horkou z kohoutku. :nevim: Ale je mozne, ze nemam ten bezvody :nevim:

Loli, davam na doma jednu kikko bambus, saje dobre, ja teda uz ji mam minimalne 10× opranou a susenou v susicce, chvili trva, nez dosahne maximalni savosti. Kdyz vic pije, davam jeste od BI tu kratkou tlustou z bambus fleecu. Ale neco jineho je dite, ktere je plne na tekute strave, to curaji ty pulrocaci vic jak rocni. Nechces zkusit tu pletenou vlnenou vkladacku? Saje hodne, pritom neni objemna. A muzes ji vyrobit samodoma, staci vlna jako na vlnaky, bez upravy superwash.

Jo jsem pomala, takovy snecek bez tvaruzku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 21:53

Taky se mi kupodivu jeste nic nesrazilo, ani lanolin, ani vlnaky :mrgreen:

Mirii vidis, ceho jsem te usetrila? Poslala jsem ti je uz nalano… :lol:

Snek Hynek je pratelskej? Kde takovy stvoreni bydli, krom svy boudy?

Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 21:57
NeNa píše:
Taky jsem zaznamenala zvysenou ucuranost, zacinam premejslet o dalsich prefoldech…

Ty v těch krádežích nejedeš s Katy?
Hlavně nekupuj na radu Katy hrneček s brčkem, jinak budeš objednávat náklaďák prefoldů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí