Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Reknu Vam, zlaty casy michanejch vajec…ta pevna strava jde z tech plen podstatne hur ![]()
Tak já taky ještě přihodím.
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC_0656.JPG
NeNa píše:
Reknu Vam, zlaty casy michanejch vajec…ta pevna strava jde z tech plen podstatne hur
Neno my tyď máme hezké tuhoše, tak že jen setřepu a je to. ![]()
Katy ty vasi psi jsou fakt krasavci, teda krasavice…to by se nam asi ale do postele uz neveslo ![]()
Tuhose? U nas je to ve stadiu lepidla
, ale obcas to ta separacka zachrani…
Je Katy tys mi tou fotkou připomněla…jednou jsme byli na škole v přírodě a měli tam novofundlanďáka a měli jsme slíbeno, že se na něm můžeme svést ![]()
Ale jen ten, kdo měl do 30 kg a já se do toho limitu nevešla
![]()
Oskárek píše:
Je Katy tys mi tou fotkou připomněla…jednou jsme byli na škole v přírodě a měli tam novofundlanďáka a měli jsme slíbeno, že se na něm můžeme svést
Ale jen ten, kdo měl do 30 kg a já se do toho limitu nevešla![]()
No naše by to taky snad uvezly, Lenuša ta starší ta váží 65kg, mladá vaáží jen 55kg ![]()
Krásní psíci
všichni
a věřím že i Baba bude mít krasavce
![]()
Neno, někdy má Norbík taky takový lepidlo hnusný
a někdy to jde krásně sklepnout ![]()
Jo chtěla jsem se zeptat, jaký máte fígl na praní zavazovaček? Mám na mysli ty šňůrky…Zavazujete je nějak? ![]()
Pastelko já šnůrkách udělam uzlík, jako by smyčku a drží to pěkně, nemotají se.
Katy díky, tak to taky dělám na HHS
jen jsem se ubezpečila, že to dělám dobře ![]()
Holky, vy máte krásný pejsky, závidím. Katy, to je nádhera. Kolik takovej mazlík váží?
My máme jen dvě kočky, pejsek je v plánu, ale necháváme to, až si o něj malá řekne a zabijeme tak dvě mouchy jednou ranou. Splníme si svůj sen a Adélce uděláme radost.
Jinak na zavazovačkách dělám takovou smyčku taky.
A s tou kúrou na vlnu, jsem to teda vymňoukla
. Koupím ten lékárnový, bezvodý lanolin je to? A kolik to asi tak stojí?
Hony lanolin v lékárně stojí pár kaček, 100g okolo 80kč.
No a naši pesaní váží, teda jsou to fenky starší má 65kg, mladší 55kg.........sežerou toho hodně málo, teda sežraly by více, ale pak by se neunesly. Jejich denní krmná dávka je cca 500g třeba kuřecích skeletů a k tomu příloha, když dávám šisté maso, tak dostanou tak 250g masa a přílohu a i tak jsou jak koule. ![]()
Katy fakt toho sežerou tak málo???
To náš boxoš dostává denně 500-1000g masa a přílohu a je pořád jak přeloženej vítr
![]()
Pastelka píše:
Katy fakt toho sežerou tak málo???To náš boxoš dostává denně 500-1000g masa a přílohu a je pořád jak přeloženej vítr
![]()
NO fundláci si fakt vystačí s malým množstvím, vždyť původně se používali na vytahování sítí s rybama a tak žrali fakt dost dietně, asi to mají zakodovano v genech, že si vystačí s málem.
![]()
Kolik to je, tech 500g v prepoctu na kureci kridla, nebo nohy? Nebo kolik tech koster? Ja tu nasi taky musim drzet dost zkratka, je hapr na kolena, tak nesmi pribrat…Katy to s novofundlandanama jsem taky nevedela, to je zajimavy, jak ma kazdy plemeno nejakej figl ![]()