Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNo no myslím, že těch 500g skeletů je asi tak 350g křídel? Na těch křídlech toho taky moc není.
No a noha, tam už to bude asi jiné, tam je přeci jen masa více, to bych tak odhalda 200g v přepočtu. ![]()
Katy myslela jsem na kusy
Ta nase ma treba k veceri ctyri kureci palicky, nebo tri ovci srdce…ja to prave nikdy nevazila, proto se ptam.
No jo, to ale budu muset prekonat lenost a vytahnout vahu
ale jsem desne zvedava, kolik toho ty vase velky psiska sezerou, tak ji vecer vyhrabu ![]()
Neno, já mu hodím občas skelet jen tak do huby k sváče
Pak dostává čistý hovězí, ryby, kuřátka a tak. Včera sežral kilo ryb, ale dneska bude mít 3/4 kila hovězího. Když mu vařím kuře, tak ho má obraný na dva dny.
Pastelka a zere ti vsechny ryby? Ta nase jenom cerstvy sardinky…
Tu origoš vkládačku a když jdem ven, tak prefold. A ráno přidávám k té původní vkládačce bambusovou nudli. Ale přebaluju celkem často.
Zrovna včera Fuzzku s tou původní vkládačkou pročůrala. Ale měla ji na krku máti a kecala a kecala se sousedkou a nechala Munkki v tý plíně 3 hoďky ![]()
Už ji kontroluju ![]()
Hmm no já jí dávám jen na cesty a nevydrží mi v ní ani dvě hodiny a to dávám origoš vkládačku, plus samo doma bambusovo konopnou hoooodně dlouhou, tak že poskládanou dost. Zkoušela jsem dávat i prefold a bylo to uplně stejné. ![]()
Neno, on žere všechno co mu dám do misky, nebo hodím do huby
není vybíravej
Sardinky taky rááád ![]()
Holky tak my máme taky zvířátko.Jedno krásný,chlupatý a byrevný morče.Chtěla ho Pája.Miluje zvířátka,tak jsme ji tím obdarovali.Je nadšenec.Se děsím toho až domů donese nějakou žábu a taka.
Sice jsme to taky dělávali,ale to jsme měli barák.
Normálně jsme byli na kontrole s tím naším gajdošem kvůli tomu zúženýmu konečníku.Dnes tam byla,díky Bohu,jiná Dr,která ho fakt vyšetřila do podrobna a ještě u toho povídala,co dělá a na konec ho ještě poslala na UTZ bříška a víte,co?Nemá zůžený konečník,pač jí tam zajel ukazováček jak do vjezdu pro náklaďák.Sice nic nenašla,ale máme dělat klizma mlékem a to měsíc a pak kdyby se nic nezměnilo,tak mu vpraví nějakou látku do těla a podívají se mu na střeva.Takže jsme ho dilatací trápili úplně zbytečně.Strašný,strašný.Ta úroveň každého doktora je fakt někde jinde.Jeden zaslouží metál a ten druhý sejmutí.Byla jsem tak sprostá jak nikdy před tím.
Tak si nechávám nakonec přešít plínku z šijem dětem,pač ji máme krátkou.Jsem ji krpet víc vycpala na noc a sotva jsem ji dopla,takže chci delší a nechala jsem si ještě přiobjednat superplínku,tak jsem zvědavá,co jste vymysleli megerky jedny. ![]()
HA!!!! No nebudu skodoliba
ale konecne nejsem sama, komu kopretiny protejkaj!!! Ja uz to s nima ven neriskuju…
Katy já dávám na cestu kapsovku s KIKO bymbuskama a vkládačku origoš a stačí a pokud jedem na delší vycházku,tak ještě jednu malou bymbusajdu.
NeNa píše:
HA!!!! No nebudu skodolibaale konecne nejsem sama, komu kopretiny protejkaj!!! Ja uz to s nima ven neriskuju…
Hmm no já bych neřekla že protékají, jen prostě ELi asi více čůrá a pak už to plína nepobere? ![]()
NeNo no tak mi teda poraď co mám dávat na cesty do školky? Jako dřív než po dvou hodinách ji přebalit fakt nestíhám, tak něco co vydrží dvě hodiny? A nebudu muset sebou tahat další zavazadlo s plínami. ![]()