Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
19.5.10 13:06
Katy2 píše:
NeNo no tak mi teda poraď co mám dávat na cesty do školky?

Hnusku?

Exkomunikujete mě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 13:09

Katy ja davam na dlouhy cesty vetsinou Mommys Touch kapsovku, zatim neprovlhla ani jednou. Osvedcila se mi taky Airour, s prefoldem a vlnenou vkladackou, a vlnaky navrch. Fuzzky ma vzdycky mokry kolem stehen, at delam, co delam, nejak se to tim fleecem vyvzlina ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 13:22

Hmm když já hnusky dávat nechci, kurnik ale nic jiného na cesty nemám, jen ty fuzzi a Cuddle AIO, sakra tak co s tím? Nechce se mi nic kupovat, ale taky se mi nechce tahat hromadu plen co do sebe budu muset skládat a vlňáčky se mi taky na cesty dávat nechce, musela bych tahat náhradní a to už je jedno cestovní zavazadlo navíc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 13:23

NeNo a ta vlněná vkládačka je jako teda která? Máš nějaký link? To jí dáš jako mezi vlňáky a plínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.5.10 13:46

Katy Airhour BI je kapsovka, dvnitr strcim tu vlnenou a navrch pak prefold. Takze vkladacka je vlastne mezi plinou a vlnakama. mam tuhle http://www.latkove-pleny.cz/…/cuddle-vln/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.5.10 14:32

Katy - tak ja mam fuzzy ale bez kopretin- origos jsou k ni dve vkaladacky ( asi frote ci co) a jeste mi ji nikdy meprocurala…
Dnes mi rano mala posra…itti bitti,ale total :zed: ,jsem si rikala,ze 2× po sobe kadit nebude a tak jsem ji do ni nedala separacku…jako nic neproteklo,ale ma to nejake ridsi,tak je to husty na umyvani :-(
Holky a to jako vasim opsum tak vyvarujete? Nas je ted odmala na granulich a spokojenost nejvyssi - varime jen v pripade nemoci apod…
Katy - ti vasi hafani jsou fakt krasavci..
Oksarku- a vase lady se jako nemiluje s kockama? Nas pes je kocek milovnik :-D. Mame ted doma i kotata a ona se muze zblaznit jak se chce starat..pravda venku cizi kocky taky honi,ale jinak je na ne zlaticko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.5.10 14:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
19.5.10 16:02

Tady se to hemží zvířaty :lol: . My máme doma jen šneka :dance: . Jmenuje se Hynek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 16:04
Katy2 píše:
NeNo no tak mi teda poraď co mám dávat na cesty do školky? Jako dřív než po dvou hodinách ji přebalit fakt nestíhám, tak něco co vydrží dvě hodiny? A nebudu muset sebou tahat další zavazadlo s plínami. :lol:

A 2 prefoldy bez jinejch vkládaček? :think: :?:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
19.5.10 16:07
leňula2 píše:
Tady se to hemží zvířaty :lol: . My máme doma jen šneka :dance: . Jmenuje se Hynek.

A fotka by nebyla?
Já se naopak potřebuju šneků zbavit. Přitáhla jsem je domu s nějakou kytkou do paludária a teď mi to tam s úspěchem okousávaj. :cert: :cert: Žádný hubiče dávat kvuli žábám nemůžu, tak je chytám na salát, ale nějak se množej rychleji, než já hubim. :roll:

• Citovat
  • Upravit
9265
19.5.10 16:09
Fotku boh
neczuz píše:
leňula2 píše:
Tady se to hemží zvířaty :lol: . My máme doma jen šneka :dance: . Jmenuje se Hynek.
A fotka by nebyla?
Já se naopak potřebuju šneků zbavit. Přitáhla jsem je domu s nějakou kytkou do paludária a teď mi to tam s úspěchem okousávaj. :cert: :cert: Žádný hubiče dávat kvuli žábám nemůžu, tak je chytám na salát, ale nějak se množej rychleji, než já hubim. :roll:

Fotku nemám, on není moc fotogenickej :wink: . Je to achatina žravá. Ulitu má téměř 10 cm dlouhou - takovej drobeček :lol: . Jinak šneci jsou v rozmnožování mrchy… Jak se dva dostanou k sobě, tak už je těžký se jich pak zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.5.10 16:21

Neczuz a myslíš že ty prefoldy kradu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.5.10 16:40

Šnek má krásný jméno :palec:

Katy, ty nepěstuješ bambus, jako my ostatní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
19.5.10 16:42
Baba píše: Šnek má krásný jméno :palec:Katy, ty nepěstuješ bambus, jako my ostatní? :mrgreen:

No, já chtěla syna Hynka, ale to mi u manžela neprošlo, a tak máme aspoň šneka :nevim: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 16:44
Katy2 píše:
Neczuz a myslíš že ty prefoldy kradu? 8-o

A já kam zmiznul můj prefold… A Baba tě kryje a hází to na lichožrouta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí