Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
NeNo no tak mi teda poraď co mám dávat na cesty do školky?
Hnusku?
Exkomunikujete mě? ![]()
Katy ja davam na dlouhy cesty vetsinou Mommys Touch kapsovku, zatim neprovlhla ani jednou. Osvedcila se mi taky Airour, s prefoldem a vlnenou vkladackou, a vlnaky navrch. Fuzzky ma vzdycky mokry kolem stehen, at delam, co delam, nejak se to tim fleecem vyvzlina ven ![]()
Hmm když já hnusky dávat nechci, kurnik ale nic jiného na cesty nemám, jen ty fuzzi a Cuddle AIO, sakra tak co s tím? Nechce se mi nic kupovat, ale taky se mi nechce tahat hromadu plen co do sebe budu muset skládat a vlňáčky se mi taky na cesty dávat nechce, musela bych tahat náhradní a to už je jedno cestovní zavazadlo navíc. ![]()
NeNo a ta vlněná vkládačka je jako teda která? Máš nějaký link? To jí dáš jako mezi vlňáky a plínu?
Katy Airhour BI je kapsovka, dvnitr strcim tu vlnenou a navrch pak prefold. Takze vkladacka je vlastne mezi plinou a vlnakama. mam tuhle http://www.latkove-pleny.cz/…/cuddle-vln/
Katy - tak ja mam fuzzy ale bez kopretin- origos jsou k ni dve vkaladacky ( asi frote ci co) a jeste mi ji nikdy meprocurala…
Dnes mi rano mala posra…itti bitti,ale total
,jsem si rikala,ze 2× po sobe kadit nebude a tak jsem ji do ni nedala separacku…jako nic neproteklo,ale ma to nejake ridsi,tak je to husty na umyvani ![]()
Holky a to jako vasim opsum tak vyvarujete? Nas je ted odmala na granulich a spokojenost nejvyssi - varime jen v pripade nemoci apod…
Katy - ti vasi hafani jsou fakt krasavci..
Oksarku- a vase lady se jako nemiluje s kockama? Nas pes je kocek milovnik
. Mame ted doma i kotata a ona se muze zblaznit jak se chce starat..pravda venku cizi kocky taky honi,ale jinak je na ne zlaticko..
a fuzzi mame tuhle
http://www.teamlollipop.co.uk/…y-674-0.html
Tady se to hemží zvířaty
. My máme doma jen šneka
. Jmenuje se Hynek.
Katy2 píše:
NeNo no tak mi teda poraď co mám dávat na cesty do školky? Jako dřív než po dvou hodinách ji přebalit fakt nestíhám, tak něco co vydrží dvě hodiny? A nebudu muset sebou tahat další zavazadlo s plínami.
A 2 prefoldy bez jinejch vkládaček?
![]()
leňula2 píše:
Tady se to hemží zvířaty. My máme doma jen šneka
. Jmenuje se Hynek.
A fotka by nebyla?
Já se naopak potřebuju šneků zbavit. Přitáhla jsem je domu s nějakou kytkou do paludária a teď mi to tam s úspěchem okousávaj.
Žádný hubiče dávat kvuli žábám nemůžu, tak je chytám na salát, ale nějak se množej rychleji, než já hubim. ![]()
neczuz píše:leňula2 píše:A fotka by nebyla?
Tady se to hemží zvířaty. My máme doma jen šneka
. Jmenuje se Hynek.
Já se naopak potřebuju šneků zbavit. Přitáhla jsem je domu s nějakou kytkou do paludária a teď mi to tam s úspěchem okousávaj.![]()
Žádný hubiče dávat kvuli žábám nemůžu, tak je chytám na salát, ale nějak se množej rychleji, než já hubim.
Fotku nemám, on není moc fotogenickej
. Je to achatina žravá. Ulitu má téměř 10 cm dlouhou - takovej drobeček
. Jinak šneci jsou v rozmnožování mrchy… Jak se dva dostanou k sobě, tak už je těžký se jich pak zbavit.
Šnek má krásný jméno ![]()
Katy, ty nepěstuješ bambus, jako my ostatní? ![]()
Baba píše: Šnek má krásný jménoKaty, ty nepěstuješ bambus, jako my ostatní?
No, já chtěla syna Hynka, ale to mi u manžela neprošlo, a tak máme aspoň šneka
.
Katy2 píše:
Neczuz a myslíš že ty prefoldy kradu?
A já kam zmiznul můj prefold… A Baba tě kryje a hází to na lichožrouta.