Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
leňula2 píše:čičinka píše:Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.To jsou ty zavazovací? Dívala jsem se na ně na netu. Vypadají takový maličký, že se mi ani nechce věřit, že něco udrží. Že by
?
Kde na netu jsi je našla? Hoď link ![]()
neczuz píše:Oskárek píše:OK, jdu objednat Longies.neczuz píše:neblázni, koukni ven, letos ty disany jako když najdeščičinka píše:Jdu je objednat
Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.Mamabless stejně nejsou.
Longies jsou super, u nás teď hodně frčí. ![]()
Neno - tak ten chlup presne odpovida
a co to je zac, si dala blbou fotku , ma ksichtik schovanej
a toho trhace ohare mame my
,ale nase slecna je kraska oproti te oblude na tve fotce ![]()
Oskarku - nj, my ji meli v PRaze - je jak nase dite…takzez ni byl takovej gaucak…jako spat na zemi? Neblazni
- leda na cundru a to se ti jeste nacpe do spacaku .. vstavat driv jak v 8
?To semji driv musela tahat z postele fakt nasilim
,ale jak je nucena spat v kresle,tak je vzhuru svina uz v 5 ![]()
Oskarku a kde ji mate,doma,nebo nekde na zahrade?
Katy2 píše:leňula2 píše:Kde na netu jsi je našla? Hoď linkčičinka píše:Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.To jsou ty zavazovací? Dívala jsem se na ně na netu. Vypadají takový maličký, že se mi ani nechce věřit, že něco udrží. Že by
?
Tipuji na bránu, jan jsem líná hledat. Ale nemají je a asi hned tak neočekávaj, nemají ani cenu v eshopu. ![]()
Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis?
To se jeden nezvdeci… ![]()
neczuz píše:Katy2 píše:Tipuji na bránu, jan jsem líná hledat. Ale nemají je a asi hned tak neočekávaj, nemají ani cenu v eshopu.leňula2 píše:Kde na netu jsi je našla? Hoď linkčičinka píše:Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.To jsou ty zavazovací? Dívala jsem se na ně na netu. Vypadají takový maličký, že se mi ani nechce věřit, že něco udrží. Že by
?
Tak tak. Tady je odkaz: http://www.branakdetem.cz/…amabless.htm
NeNa píše:
Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis?To se jeden nezvdeci…
Mirii píše:NeNa píše:
Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis?To se jeden nezvdeci…
dej foto bez vymarske obludy
Tak co takhle?
NeNa píše:Mirii píše:Tak co takhle?NeNa píše:
dej foto bez vymarske obludy
zvire jako zvire ![]()
to je nejakej bulik? Staford,pittbul apod?
pekna plinka ![]()
Mirii píše:zvire jako zvire
to je nejakej bulik?
Ne, to je malej člověk
Přece ![]()
Baba píše:Mirii píše:zvire jako zvireNe, to je malej člověk
to je nejakej bulik?Přece
Kteryho myslis?
Ja mluvim o psovi
,ta plinka byla mimochodem jen zminena ![]()
To si vyprosuju, abyste o mym chlapeckovi mluvily jako o bulikovi!!!
![]()
NeNa píše:
To si vyprosuju, abyste o mym chlapeckovi mluvily jako o bulikovi!!!![]()
![]()
Toz a je to bulik? ![]()
Tak ja je tenkrat jeste stihla na Brane… Malicke nejsou, musim je Matesovi ohrnovat, jinak by to mel moc vysoke. Jen moc neprilehaji k nozickam, ale to nevidim jako problem, kdyz ma pod nima vazacky disany.
kura, podle me se pouziva na udrzbu vlnenych veci, aby se obnovil obsh lanolinu. Jako mohla bys tim i impregnovat, ale musela bys to udelat hodne silne, takze by padlo tak tretina flasky na impregnaci. Ja v tom preprala treba vlnene triko a tak.