Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
18.5.10 20:36
leňula2 píše:
čičinka píše:Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.
To jsou ty zavazovací? Dívala jsem se na ně na netu. Vypadají takový maličký, že se mi ani nechce věřit, že něco udrží 8-o . Že by :think: ?

Kde na netu jsi je našla? Hoď link :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.5.10 20:37
neczuz píše:
Oskárek píše:
neczuz píše:
čičinka píše:
Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.
Jdu je objednat
neblázni, koukni ven, letos ty disany jako když najdeš :mrgreen:
OK, jdu objednat Longies. :-D Mamabless stejně nejsou.

Longies jsou super, u nás teď hodně frčí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.5.10 20:39

Neno - tak ten chlup presne odpovida :-D a co to je zac, si dala blbou fotku , ma ksichtik schovanej :-D a toho trhace ohare mame my :lol: ,ale nase slecna je kraska oproti te oblude na tve fotce :lol:
Oskarku - nj, my ji meli v PRaze - je jak nase dite…takzez ni byl takovej gaucak…jako spat na zemi? Neblazni :lol: - leda na cundru a to se ti jeste nacpe do spacaku .. vstavat driv jak v 8 8-o ?To semji driv musela tahat z postele fakt nasilim :lol: ,ale jak je nucena spat v kresle,tak je vzhuru svina uz v 5 :lol:
Oskarku a kde ji mate,doma,nebo nekde na zahrade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.5.10 20:53
Katy2 píše:
leňula2 píše:
čičinka píše:Jinak u nas nejvetsi drzaky jsou mamabless vlnaky. Mel je dneska v nositku, byl tam pres 2h, plina byla obstojne nacucana a nebyly ani zavlhle. A jsou tenounke, takze horky kandidat na leto.
To jsou ty zavazovací? Dívala jsem se na ně na netu. Vypadají takový maličký, že se mi ani nechce věřit, že něco udrží 8-o . Že by :think: ?

Tipuji na bránu, jan jsem líná hledat. Ale nemají je a asi hned tak neočekávaj, nemají ani cenu v eshopu. :-(

• Citovat
  • Upravit
4533
18.5.10 20:58

Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis? :mrgreen: To se jeden nezvdeci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.10 21:01
neczuz píše:
Katy2 píše:
leňula2 píše:
Tipuji na bránu, jan jsem líná hledat. Ale nemají je a asi hned tak neočekávaj, nemají ani cenu v eshopu. :-(

Tak tak. Tady je odkaz: http://www.branakdetem.cz/…amabless.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.5.10 21:02
NeNa píše:
Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis? :mrgreen: To se jeden nezvdeci… :mrgreen:
:-D dej foto bez vymarske obludy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.5.10 21:57
Mirii píše:
NeNa píše:
Mirii vis co mi to dalo prace najit fotku naseho psa s Vymarakem, a ty ji jeste pomluvis? :mrgreen: To se jeden nezvdeci… :mrgreen:

Tak co takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.5.10 22:17
NeNa píše:
Mirii píše:
NeNa píše:
Tak co takhle?

zvire jako zvire :lol:
to je nejakej bulik? Staford,pittbul apod?
pekna plinka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.5.10 22:27
Mirii píše:zvire jako zvire :lol:
to je nejakej bulik?

Ne, to je malej člověk 8-o Přece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.5.10 22:48
Baba píše:
Mirii píše:zvire jako zvire :lol:
to je nejakej bulik?
Ne, to je malej člověk 8-o Přece :roll:

Kteryho myslis? :lol: Ja mluvim o psovi :-),ta plinka byla mimochodem jen zminena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.5.10 22:57

To si vyprosuju, abyste o mym chlapeckovi mluvily jako o bulikovi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.5.10 23:05
NeNa píše:
To si vyprosuju, abyste o mym chlapeckovi mluvily jako o bulikovi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Toz a je to bulik? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.5.10 23:21

Tenhle joooo… :mrgreen: A nebo jsi mela na mysli myho chlapecka? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.5.10 00:30

Tak ja je tenkrat jeste stihla na Brane… Malicke nejsou, musim je Matesovi ohrnovat, jinak by to mel moc vysoke. Jen moc neprilehaji k nozickam, ale to nevidim jako problem, kdyz ma pod nima vazacky disany.

kura, podle me se pouziva na udrzbu vlnenych veci, aby se obnovil obsh lanolinu. Jako mohla bys tim i impregnovat, ale musela bys to udelat hodne silne, takze by padlo tak tretina flasky na impregnaci. Ja v tom preprala treba vlnene triko a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure