Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Lenule tak ja bych si tu plinu asi nechala, pro strejcka prihodu, ono se vsechno nekdy hodi ![]()
Psalo LAS VEGAS, vcera v noci to chudera dosila, dneska s tema bombardakama bezi na postu! Tak se zacinejte pomalu tesit… ![]()
Achdarek nevim, jestli se zacina projevovat kase, nebo to zas byl klid pred bouri, vzbudilo se nam to v noci jen dvakrat!!! 23.00, 3.30 a 7.30. O zazracnem pusobeni ovsa s rozknahnanym bananem budu i nadale informovat. ![]()
NeNa a co ta moje díra, bude či nebude?
Momentálně má ELli na sobě bombarďáky z Las Vegas s čč na rovno a drží super. ![]()
Pes teda omluvu prijima… ![]()
Prosimte, s dirkou jsem ji prosila, ale netusim, protoze neco uz mela usiteho. A nevim, jestli to nebyly zrovna ty tvoje fialovy…a taky jsem ji prosila, jestli by je mohla strihnout o fous vyssi…uvidime asi az dorazej. Ona jen psala, ze jsou vsecky moc hezky, a ze ji je uplne lito je posilat, a ze doufa, ze budem pokojeny. ![]()
NeNa píše:
Pes teda omluvu prijima…Prosimte, s dirkou jsem ji prosila, ale netusim, protoze neco uz mela usiteho. A nevim, jestli to nebyly zrovna ty tvoje fialovy…a taky jsem ji prosila, jestli by je mohla strihnout o fous vyssi…uvidime asi az dorazej. Ona jen psala, ze jsou vsecky moc hezky, a ze ji je uplne lito je posilat, a ze doufa, ze budem pokojeny.
Jo a spokojený budeme určitě, já teda s těmi co mám doma spokojená jsem až až, zatím fakt suprové vlňáčky. ![]()
leňula2 píše:
Katy Zas vám sem lezu- já to tak nemyslela
.
Zůstala jsem u čtverců, kombinuji zavazovačky a sklad na draka. Svrchňáčky jsou už malý, tak právě chci koupit nový. Teď jsme měli PopoWrap, ale jsou hodně široký, tak hledám něco novýho…
čičinko Softy jsou teda lepší? To je dobrá zpráva, jsou levnější.
IV organic máme a jsou fajn, měkkounký, příjemný, krásně sedí, za mě ano.
Jo trochu provlhají, nám kolem nožiček, když na ně tlačí bodýčko a prcek už je dost pročůraný, ale žádná katastrofa to není. To by asi provlhly i jiný svrchňáky…
Když se koukneš na hodnocení na bráně, tak jsou na ně dobré ohlasy…
Achdárku, ty jo, ty videa jsou kouzelný
Díky, teď už se těším až tady ty dva caparty budu mít pohromadě
Je to roztomilý jak se spolu hihňaj
![]()
Sakra holky, neštvěte mě
jakto, že jsem propásla objednávku vlňáků
Bych taky ještě nějaký potřebovala
No ale kdyby se tu strhla ještě jedna taková objednávka, tak se určitě přidávám ![]()
Pastelko dorazila plína, nebo ještě ne? DOufám, že se po cestě někde neutopila. ![]()
Jinak kdyby někdo chtěl, mám tady jedny volné vlňáky SWD vel. M, nějak je fakt nestíháme unosit. ![]()
Katy, pošta chodí až trošku později, tak jsem napjatá
Jak to u vás vypadá? U nás neprší, jen už celý týden hrozně fouká, ale pořád lepší vítr, jak povodně ![]()
Pastelko já L mám, ty si nechávám na později, myslím že dvoje by mi byly zbytečně moc.
No u nás leje a leje, my jsme naštěstí na kopečku, ale situace na severní moravě fakt nic moc, navíc přehrady přestávají stíhat, tak že budou ještě více upouštět, co to udělá dole fakt nevím. ![]()
Katy Je to pletený ze 100% české ovčí vlny. Myslíš, že je můžu ozkoušet bez impregnace
.
Ještě dotaz, jak děcka na ty vlňáčky oblíkáte na doma?
Leni určitě půjdou vyzkoušet bez impregnace, klidně to zkus, no a jak oblékám? Dávám většinou jen návleky na nožky. ![]()