Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdárku, tak to je mi líto
škoda, takže to ani nevypadá, že byste vyrazily zítra
Hmmm, to je tak, když se člověk těší ![]()
TAk koukám, že to s tím přebalovákem je hodně individuální
Uvidím, jak to půjde. Každopádně si chci vybojovat polici na plíny
a taky si nějaký musím pořídit ![]()
Mirii, on je Norbík taky výbornej chodec a běžec, ale obvykle nabere úplně jinej směr, než potřebuju
snad ho to přejde ![]()
Pastelka píše:Mirii, on je Norbík taky výbornej chodec a běžec, ale obvykle nabere úplně jinej směr, než potřebujusnad ho to přejde
Pastelko - nechci strašit, ale Tobíka to stále ještě nepřešlo ![]()
Zítra určitě nepojedeme, snad ve středu. Kdyby to nebyl hotel plný malých dětí, tak klidně vyrazím. Ale přece jen ty střevní potvory jsou hrozně nakažlivý.
Achdarku a ty mas dvojkocar? Ted nevim jestli si psala jestli ju ci ne…nechci to cele zase docitat
.
Pastelko ja si ted chci taky vydupat polici na pliny
,ale az se vratime z CR. Zatim jich mam par,tak je to fuk,ale jak poberu ty baliky z CR,tak uz se tu nehneme ![]()
A s prebalovakem to je individualni
, ja si treba fakt dlouho stezovala,ze ho nemam..kdyz byla mala mimco,ale ted uz bych ho jako nevyuzivala vubec-ale zase nejakej sikovnej,tak v nem je spousta mista na pliny,ze?
![]()
ACHDARKU a na jak dlouho tu dovcu mate?
Mirii - nemám dvojkočár. Vzhledem k tomu, jak Tobík běhá a kolik ujde, tak je pro mně zbytečný. Ale, když se Poli narodila, tak se Tobík hodně chtěl vozit a tak jsem malou nosila v šátku.
Ale přiznávám, že občas byly chvíle, kdybych ho ocenila. Hlavně kvůli možnosti „připoutat“ dítě.
Ještě mám v živé paměti scénu, když Tobík nechtěl domů. Tobík jako pytel brambor přes rameno, přidržován jednou rukou, v druhé ruce jsem nesla kolo a kočár tlačila břichem, směr korigovala rukou s kolem. Tím vás nechci nijak strašit.
Oni jsou to fakt zlatíčka. Jestli chcete vidět, jak vypadá u nás večer, tak se koukněte sem: http://www.youtube.com/user/achdarek#… nebo http://www.youtube.com/user/achdarek#…
Achdarek píše:
Mirii - nemám dvojkočár. Vzhledem k tomu, jak Tobík běhá a kolik ujde, tak je pro mně zbytečný. Ale, když se Poli narodila, tak se Tobík hodně chtěl vozit a tak jsem malou nosila v šátku.
Ale přiznávám, že občas byly chvíle, kdybych ho ocenila. Hlavně kvůli možnosti „připoutat“ dítě.Ještě mám v živé paměti scénu, když Tobík nechtěl domů. Tobík jako pytel brambor přes rameno, přidržován jednou rukou, v druhé ruce jsem nesla kolo a kočár tlačila břichem, směr korigovala rukou s kolem. Tím vás nechci nijak strašit.
Oni jsou to fakt zlatíčka. Jestli chcete vidět, jak vypadá u nás večer, tak se koukněte sem: http://www.youtube.com/user/achdarek#… nebo http://www.youtube.com/user/achdarek#…
Achdarku a oni spinkaji spolu? Videa dobre, hlavne tukani na nos - nevim jak tomu rikal Tobik .. mi rikame beep,beep
a je to velmi oblibene ![]()
Achdárku, to je tak strašně krásný
![]()
Kde je Bambulím? Potřebuju těhotnět ![]()
Achdarku super videa.
![]()
Babo copak my víme kde máš bambulína? To by jsi měla vědět ty, ne?
![]()
Jo a co učení? Kdy máš teda ten termín a nebo už máš po?
Achdárku dotaz, děti mají společný pokoj a nebo zatím ne? Já právě teď řeším pokojíček, jak udělat aby tam holky byly spolu.
No kde se fláká Bambulín netuším, odpálily jsme se učit k našim.
Termínů je příští měsíc asi 11, první příští středu, tak doufám, že se na nějakej dostanu. Asi ten náš pošuk dostal sprdung od děkana, že ještě nemá hotovo padesát lidí z loňska
Tak prý vyzkouší všechny, co přijdou. No sem zvědavá. Ale šance, že se někam vecpu je velká, tak se učím. Akorát teda nevím, co tam budu dělat se smraďochem, Bambulín si nemůže brát pořád volno. No tak asi Munkki přivážu nějakému už vyzkoušenému chudákovi na pupek. To bude řev ![]()
Jo a kdybych měla hotovo, tak myslíš, že bych se nepochlubila? A až to zplácám, tak si vymíním vykání ![]()
Baba píše:
Jo a kdybych měla hotovo, tak myslíš, že bych se nepochlubila? A až to zplácám, tak si vymíním vykání
Ty jo to jako fakt to ti budeme muset říkat .........
![]()
Holky nejsem já debil? Dám prát plíny, už včera jsem si je házela do pračky..........zapnu pračku, vytáhnu, věším a zjistím, že těch plín je nějak málo, kouknu do kýble vedle pračky a polovina plín tam, jsem nějak zapoměla do pračky hodit ty sobotní z kýbla. ![]()