Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
16.5.10 14:06

Katy, je to nezvyk, ze najednou tolik cura, co? :lol: Ale tak snad bude pit dal, kdyz uz se do toho jednou pustila. Mates mel dopoledne kikko bambusku a po hodine by se dla zdimat.
A v gatich bobek, kterej mu tam vuuubec neprekazel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 14:07

čiči no nezvyk to fakt je, krunik nevím jak to budu dělat jak budeme jezdit do školky, to abych sebou vzala půl výbavičky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciášek7
16.5.10 14:08
Oskárek píše:
neno díkyještě otázka na nosnice:
ráda bych věděla, jestli máte zkušenost a co si myslíte o vaku haipa-daipa pro nás - chtěla bych ho jen na krátké poponášení, hlavně třeba k našim - bydlí 100 m, když se mi nebude chtít vytahovat kočár… syn má k 10 kg, ještě nesedí…opře to záda pořádně?
a co ty velikosti - odpovídají? podle toho co jsem naměřila, bych si měla pořídit S…mám 165 cm, vel. 40-42

Ahoj :-)
Mám nosítko haipa daipa (baby vak) - používám na malé mimi a maximální spokojenost! :palec:
Je super na poponášení (na delší dobu se nedoporučuje, protože zatěžuje jen jedno rameno) - ale malá je v něm hrozně ráda a protestuje, když ji chci vyndat - takže někdy v něm doma pobíhám celé dopoledne - na záda nic moc - záda pak trpí jen proto, že se mi z pohodlnosti nechce vázat šátek :oops:
Takže na poponášení doporučuju, hlavně pro menší mimi, dokud není moc těžké. Hlavní výhodou je okamžité nandání a vyndání :potlesk:
Co se velikosti týče - změř si vzdálenost od ramene ke kyčelnímu kloubu (volně krejčovským metrem) - podle toho se určuje velikost - více tady: http://haipa-daipa.com/…aby-vak-bio/
Velikosti fakt sedí, ze začátku jsem myslela, že tam to dítě nenarvu (bylo 2 týdenní) - ale pak se to trochu vytáhne a je to o.k. :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
22590
16.5.10 14:16

Ahoj holky,sem vas nemela ani docitat :cert:
ted mam depku :cert: :cert: :cert:
Mne mala vypije 3× denne 210 ml mlika a nekdy ani nevypije vsechno. Caj nepije vubec, vodu trochu - ale jako jestli 50 ml tak je to moc :-(… mne se treba rano vstane,ze prebalim a za 3 hodiny ma plinu suchou - proste vubec nic nevycura :cert: … chjoo .. ja ji porad davam pit,ale proste nechce .. kdyz jsem ji zkusila dat nejakej sladkej jupik ci co tobylo za hnus,tak to usrkavala furt :zed: ,jenze na to ji ucit proste nechci.. tak doufam,ze se to zlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.5.10 14:18
NeNa píše:
To je hezky, jak jsme skodoliby :mrgreen: :mrgreen: taky jsem rada, ze trpi taky nekdo jinej :mrgreen: :mrgreen:
Katy 1+1, vicemene open plan

Tak to vazne neni kam zdrhnout…v kterem meste vlastne bydlite? A neplanujete trebas vetsi bydleni? Nenus jak to mas s manzou, souhlasi s ceskou vychovou,nebo by te uz nejradeji hnal do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 14:35

Mirri mi ale Eli do teď taky vůůbec nepila, vypila ráno UM ze 180ml vody, to samé odpoledne před spaním a večer s bídou 150ml vypila, začala pít teď pěkně až z toho brčka, do té doby fakt ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
16.5.10 18:14
NeNa píše:
neczuz píše:
NeNa píše:
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.
Místo prsa na noc to nezabralo ani omylem.

No tak to jsem v p..... :lol:

Pitny rezim u nas je, myslim, vic nez v poradku, on si pinda s radosti pochlastava z toho svojeho hrnecku, pulka do nej, pulka ven, vodu pije bez problemu. Dam mu teda jeste tyden, dva na to, jestli se to neupravi, a kdyz ne, budu muset pristoupit chca nechca k nejakymu radikalnimu rezu…v nasem pidibyte neni uteku…a ty noce jsou fakt vycerpavajici.

Oskarek okoukla sis ty velikosti u tech nocnich americkejch s dlouhym jmenem? Ty XL se musi predobjednavat…

Neno, nejspíš vezmu to XL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 20:00

Holky a kde máme Babu? :think: :think: Že by se fakt pilně učila? :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.5.10 20:04

Ja bych rekla, ze se sroti, az se ji krouti to dlouhy rovny haro :mrgreen: Az dosroti, bude mit afro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.5.10 20:05

A ví někdo, kdy jde?

• Citovat
  • Upravit
16.5.10 20:15

Ahoj, prosím poradit z jaké příze/vlny mám plést vlnáky, návleky. Jestli víte kde jí primo objednat. Jestli mám splašit jen merino nebo i jiná ovčí bude dobrá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.5.10 20:22

Muzes jakoukoli vlnu, ale musi byt cista a nesmi mit upravu superwash, tim prijde o obsah lanolinu. Takze navleky by z toho mohly byt, ale vlnaky by neplnili svou funkci.

napriklad www.zlaticko.cz, ja kupovala rajvlny.cz, ale nemaji u vln napsano o tom superwash, tak mam doma nekolik klubek s tou upravou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.5.10 20:55

Baba uz asi vypada jak po trvaly, jela se vyvetrat na cerstvej vzduch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.5.10 21:32

a na co se vlastne Baba uci?