Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, je to nezvyk, ze najednou tolik cura, co?
Ale tak snad bude pit dal, kdyz uz se do toho jednou pustila. Mates mel dopoledne kikko bambusku a po hodine by se dla zdimat.
A v gatich bobek, kterej mu tam vuuubec neprekazel ![]()
čiči no nezvyk to fakt je, krunik nevím jak to budu dělat jak budeme jezdit do školky, to abych sebou vzala půl výbavičky. ![]()
Oskárek píše:
neno díkyještě otázka na nosnice:
ráda bych věděla, jestli máte zkušenost a co si myslíte o vaku haipa-daipa pro nás - chtěla bych ho jen na krátké poponášení, hlavně třeba k našim - bydlí 100 m, když se mi nebude chtít vytahovat kočár… syn má k 10 kg, ještě nesedí…opře to záda pořádně?
a co ty velikosti - odpovídají? podle toho co jsem naměřila, bych si měla pořídit S…mám 165 cm, vel. 40-42
Ahoj ![]()
Mám nosítko haipa daipa (baby vak) - používám na malé mimi a maximální spokojenost! ![]()
Je super na poponášení (na delší dobu se nedoporučuje, protože zatěžuje jen jedno rameno) - ale malá je v něm hrozně ráda a protestuje, když ji chci vyndat - takže někdy v něm doma pobíhám celé dopoledne - na záda nic moc - záda pak trpí jen proto, že se mi z pohodlnosti nechce vázat šátek ![]()
Takže na poponášení doporučuju, hlavně pro menší mimi, dokud není moc těžké. Hlavní výhodou je okamžité nandání a vyndání ![]()
Co se velikosti týče - změř si vzdálenost od ramene ke kyčelnímu kloubu (volně krejčovským metrem) - podle toho se určuje velikost - více tady: http://haipa-daipa.com/…aby-vak-bio/
Velikosti fakt sedí, ze začátku jsem myslela, že tam to dítě nenarvu (bylo 2 týdenní) - ale pak se to trochu vytáhne a je to o.k.
![]()
Ahoj holky,sem vas nemela ani docitat ![]()
ted mam depku
![]()
Mne mala vypije 3× denne 210 ml mlika a nekdy ani nevypije vsechno. Caj nepije vubec, vodu trochu - ale jako jestli 50 ml tak je to moc
… mne se treba rano vstane,ze prebalim a za 3 hodiny ma plinu suchou - proste vubec nic nevycura
… chjoo .. ja ji porad davam pit,ale proste nechce .. kdyz jsem ji zkusila dat nejakej sladkej jupik ci co tobylo za hnus,tak to usrkavala furt
,jenze na to ji ucit proste nechci.. tak doufam,ze se to zlepsi…
NeNa píše:
To je hezky, jak jsme skodoliby![]()
taky jsem rada, ze trpi taky nekdo jinej
![]()
Katy 1+1, vicemene open plan
Tak to vazne neni kam zdrhnout…v kterem meste vlastne bydlite? A neplanujete trebas vetsi bydleni? Nenus jak to mas s manzou, souhlasi s ceskou vychovou,nebo by te uz nejradeji hnal do prace?
Mirri mi ale Eli do teď taky vůůbec nepila, vypila ráno UM ze 180ml vody, to samé odpoledne před spaním a večer s bídou 150ml vypila, začala pít teď pěkně až z toho brčka, do té doby fakt ne. ![]()
NeNa píše:neczuz píše:NeNa píše:Místo prsa na noc to nezabralo ani omylem.
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.No tak to jsem v p.....
Pitny rezim u nas je, myslim, vic nez v poradku, on si pinda s radosti pochlastava z toho svojeho hrnecku, pulka do nej, pulka ven, vodu pije bez problemu. Dam mu teda jeste tyden, dva na to, jestli se to neupravi, a kdyz ne, budu muset pristoupit chca nechca k nejakymu radikalnimu rezu…v nasem pidibyte neni uteku…a ty noce jsou fakt vycerpavajici.
Oskarek okoukla sis ty velikosti u tech nocnich americkejch s dlouhym jmenem? Ty XL se musi predobjednavat…
Neno, nejspíš vezmu to XL
Ja bych rekla, ze se sroti, az se ji krouti to dlouhy rovny haro
Az dosroti, bude mit afro ![]()
Ahoj, prosím poradit z jaké příze/vlny mám plést vlnáky, návleky. Jestli víte kde jí primo objednat. Jestli mám splašit jen merino nebo i jiná ovčí bude dobrá. Díky
Muzes jakoukoli vlnu, ale musi byt cista a nesmi mit upravu superwash, tim prijde o obsah lanolinu. Takze navleky by z toho mohly byt, ale vlnaky by neplnili svou funkci.
napriklad www.zlaticko.cz, ja kupovala rajvlny.cz, ale nemaji u vln napsano o tom superwash, tak mam doma nekolik klubek s tou upravou ![]()
Baba uz asi vypada jak po trvaly, jela se vyvetrat na cerstvej vzduch ![]()
Mirii píše:
a na co se vlastne Baba uci?
učí, učí a snad se konečně doučí a bude to mít z krku. ![]()