Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky díky za ten haipa daipa, no pro nás se mi to zdá ideální, máme taky manducu, ale já prostě jsem asi tele - než se napasujem do tý manducy, tak to chvilku trvá, že to radši rovnou šoupnu prcka do kočáru…ale potřebovala bych ho někde zkusit nebo aspoň pořídit z druhý ruky…
Ještě mám další dotaz na fleesový separačky - mám tu takový zbytky, tak jsem myslela že bych je roztříhala - to se určo nemusí nijak entlovat nebo tak, ne? A jaká je cca ideální velikost?
fleecové separačky se nemusí nějak obšívat, jen nastříhat, rozměr si urči takový jaké se ti bude líbit.
Haipadaipa - nemám, ale ptala jsem se na něj kdysi Novire - tak napoponášení prý ideální. Velikost se prý musí vyzkoušet osobně.
Efiku - ufff, 16,5 mesicu a porad vstava tak moc? Jee,tak t
by me asi jeblo
kor kdyz je druhe na ceste..
Achdarek nepotesim, te, ani zvysene mnozstvi kase neprineslo zadnou zmenu…
Dik za reakce, Katy teda ne
, to jen zavidim az zelenam
, ale co s tim, kdyz ten nas moula nikdy nechtel dudlik a jak jsem dnes znovu ozkousela, neumi pit z flasky???
Separacka se mi taky nikdy do kulicky neschnoustala, ale je fakt, ze nekdy se mu mezi nohama posoupne a plina je pokadena. Tak to asi taky delam blbe ![]()
Mirii zitra jdu na postu, tak bych ti to poslala, at mi to tu nezavazi. Myslim, ze ty Las Vegas tu driv jak za tri tydny nebudou.
NeNo vyzkoušej hrníček s brčkem, u nás eli začala pít krásně čaj právě z brčka.
Katy2 píše:
NeNo vyzkoušej hrníček s brčkem, u nás eli začala pít krásně čaj právě z brčka.
Přidávám se. Ne tedy klasické brčko ale od NUby sportovní láhev s brčkem. Spíš si jen cucne. Jen při jídle. Takže 2 lžičky a cucnout. Takto mi vypije za den 150ml.
NeNa píše:
a jak jsem dnes znovu ozkousela, neumi pit z flasky???
Vsadím se, že umí, ale nechce.
Tomíno taky úspěšně předstírá, že pít z flašky neumí. Ale při bojkotu kojení jsem mu dávala flašku ve spánku a to vycucnul 180 jedním dechem, větší flašku nemáme. Jakmile se probudil, zase předstíral, že z flašky neumí. ![]()
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.
Hele u nás fakt brčko zabralo, no a nyní spíš řeším jak snížit příjem tekutin, od rána už vyzunkla 300ml čaje. ![]()
Katy2 píše:
Hele u nás fakt brčko zabralo, no a nyní spíš řeším jak snížit příjem tekutin, od rána už vyzunkla 300ml čaje.
Bych neřešila. Mě třeba doktorka řekla, že má vypít 1,3l za den. Tedy i s mlíkem.
NeNa píše:
Tak brcko vyzkousim, z hrnecku uz trochu umi, ale misto prsa to nezabira. Ted jsme znovu zkusili flasku a on to zvejka jakoby stolickama a predem mu to tece ven.
Místo prsa na noc to nezabralo ani omylem.