Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
15.5.10 20:31

Oskarku - ja mam taky manducu,takze nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.5.10 20:33
Mirii píše:
nejak to zaniklo…holky mate je nektera?
http://www.branakdetem.cz/…oveybums.htm#

Tak abych se přiznala, nevím co teď myslíš Mirii. :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.5.10 20:44

tak hazu odkaz,pac se to nechce zobrazit
http://www.branakdetem.cz/…oveybums.htm#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.5.10 20:48

Joooooooooo už vím, vlňáčky.........no tak takové nemám a neměla jsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.5.10 20:49

Mirii nemam, nevidela, neznam

Oskarek ja mam jen satek, tak to taky neporadim, ale nebyl by treba nejakej RingSling lepsi? Asi by to chtelo ozkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.10 22:24

Tak dnes na dovolenou odjel manžel s Tobikem sám. Já jsem s Poli zůstala doma. ALe dnes už je ok a tak za nimi odjedu v pondělí vlakem.

NeNa píše:
Ja jsem teda dneska vymekla a koupila ovesnou kasi, to neni mozny, abych v noci furt kojila co dve hodiny. Snazim se ukonejsit predstavou, ze to treba pomuze :lol:

Neno - pomohla ta kaše? U nás teda ani náhodou. ona si chce v noci prostě žužlat prso. Ale už to budu muset nějak řešit, začínám být unavená.

Mirii píše:
Achdarku - to je teda pech :-(,at jste brzo fit a muzete taky dovolenkovat :cert: . A starsi dite jeste ma plinky,nebo uz je bez nich?

Mirii - Tobik má naštěstí pleny jen na noc. Ale teprve od ledna. Právě to, že měli pleny obě děti, mně vedlo k používání látkovek. Tobík je nechtěl a tak raději začal chodit na nočník. :-) Na noc je asi ještě chvíli mít bude, on spí hrozně tvrdě.

Oskárku - na noc dávám HHS s prefoldem. Nám to stačí. A co se týče nošení na krátké vzdálenosti, tak mně se osvědčil ringsling. Měla jsem nešitý, koupila jsem jen kroužky a šátek půjčený od kamarádky.

Žehlení - já žehlím jenom kapesníky a jedny svoje letní šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.5.10 22:34

Oskárku Haipa Daipa vak jsem viděla u Novire a přišel mi suprovej. Rychlý nandání a vyndání, vypadal pohodlně. Na sobě jsem nezkoušela. Ringsling taky dobrý, ale ten vak mi přišel možná i lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.5.10 22:44

Acdarek promin, ale hreje mne predstava, ze nezdecham jenom ja! Kase nevim, vcera zbodnul cvicnou malou porci, zmena zadna. Dneska zbodnul ctyri polivkovy lzice, tak se uvidi. Ale zacinam toho mit taky plny brejle…Hele, spi ti Poli na brise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.10 22:49

Neno - spí na zádech a navíc vyžaduje zavinutí, jinak neusne. :nevim: . Já si myslím, že kdyby se naučila spát na břiše, tak by ji v noci nebolelo bříško a spala by lépe. Já už totiž kolikrát nevím, zda se budí hlady nebo jí trápí prdíky.

S Tobíkem tohle vůbce neznám,od šesti týdnů spal celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.5.10 23:09

Achdarek je to veda,co? Ja uz taky nevim co zkusit, on ma prcek navic desne lehky spani a taky blbe usina, driv se sice v noci budil na kojeni, ale jak odpad, tak zustal, ted kdyz ho dam zpatky do postylky, tak se vetsinou probere a ryci a nemuze zabrat. Spat s nama v posteli taky nemuze, to zas nedela nic jinyho, nez smejdi za prsem, nevyspi se ani on, ani my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.5.10 23:17

Ahoj holky, můžu vás poprosit o radu? Dávám vícevrstvé plenky a pul nebo flísový kalhotky a vždycky mě štvalo z plenky pak stěrkou na záchodem seškrabávat to kakání, mísa zapatlaná, stěrka zapatlaná, na plínce je to furt, jen víc rozmazaný. Tak jsem zkusila separačky. Ale já je asi neumím pořádně vložit. Mám imse vimse, dnes jsem je Aduš dala a jí se to v tý plínce zmuchlalo do takový malý separační kuličky a svojí funkci to vůbec nesplnilo, takže opět se přistihnu se škrabkou nad mísou jak nadávám jako špaček.
Pomoc holky, co je špatně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.5.10 00:26

Neno - ja zkousela nekdy od 7.mesice na noc davat UM z flasky - Aptamil pro hladove deti…210ml na 7 odmerek… a mala se pak tak nejak postupne naucila na kojeni jen nad ranem kolem 5…a od 8.mesice jsem plne presla na UM a to uz se ani mala totiz prsa nedozadovala… Ona vstavala treba v noci a plakala, tak jsem ji dala dudlik,ale nedala jsem ji uz prso - dostala ho az nad ranem..a slo to celkem v klidu. Horsi bylo potom az tak do 1 roku vstavani v noci treba 10× jen podat dudlik…rekla bych ze az kolem 12 mesice nam spinka vicemene celou noc az na vyjimky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.5.10 00:27

Achdarku - tak si uzijte dovcu!!! A at uz vas neprepadne zadnej travici obtiz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.5.10 07:39

Dobré ránko!!!

Honey nějak si neumím představit jak se to malé se separačkou podařilo, nám se to teda nestalo nikdy. Jinak nevím jak vypadají imse vimse separačky, já dávam popoliny, no a ty jsou tak pěkně široké, že je prostě vložím na plínu, zapnu vše co potřebuji a pak separačku jen tak zastrčím aby moc nečouhala ven, ale i když čouhá tak to vůůbec nevadí, tak že zkus tak nějak to udělat. :nevim:

Achdárku tak snad se za manžou a Tobíkem brzy vydáš taky..........no a co malá už lepší?

Spaní - no já nevím zda to tady vůůbec psát, ale ELiška už tak 14 dní spí celou noc, usíná okolo půl osmé, někdy dříve a budí se na mlíko okolo páté, pak ještě chvíli pospí (tak teď doufám, že jsem to nezakřikla) :roll:

Jinak holky, test se fleccovými separačkami zabral, ELiška má stenýnka už úúplně čisté, tak že nám fakt vadí to mokro kolem nožiček, budu to teda v případě nouze řešit tou fleecovou separačkou na šířku. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.5.10 08:24

Holky asi Vás moc neuklidním,ale málý 16,5měs mi vstává od dvou měsíců co dvě hodinky.Začínala jsem to řešit,že k němu vstával manža,ale pak jsme to pekazili,protože jsme jeli k naši a tak,aby tam moc dlouhoneplakal,tak jsem mu dala prso.Podle mého názoru by bylo nejjednodušší odstavovat a přestat kojit tak do devíti měs.My dnes prvních 24hod bez kojení.Manža spí s malým v ložnici a já v obýváku.Odstříkala jsem mu mlíko do lahve a prý si jen tak 4× potáhlm,ale pak nemohl hodinku usnout.Tím jak mě necítil,tak se vzbudil jen 2×.Ještě to takhle zkusíme pár dní a snad už přestaneme.Jsem taky dost unavená.Ještě mě teď navíc bolí prsa.
Pastelko velká gratulace :kytka: :huban: a na víc taky jsme druhé neplánovali.Byla jsem z toho dost rozhozená,ale pak přišlo ohromný štěstí a prek je to nejúžasnější dítě.Je to sluníčko.Všem rozdává radost a má takový optimistický výraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure