Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.5.10 18:41

Neno ale i tak by to chtělo foto. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 18:58

Jo NeNo a doufám že budou bombarďáky i pro mě. :lol: Teda ne pro mě, ale pro ELi, pro mě by byly třeba hoooooodně velikánské. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 19:40

Katy, tak jen v rychlosti…já jí beru jo? Napiš mi prosím SZ z č.ú. Moc díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.5.10 19:42

Katy- já musela dneska na noc hodně improvizovat, nic neschne. Takže má HHS, do toho prefold, jedna froté bambusová vkládačka z Lucybaby Bamboo, a Kikko bambusový čč. uvidíme :nevim: Možná jsem tam měla vrazit ještě něco. :think: V rámci sledování musím po 2 hodinách budit, někdy se to neobejde bez kojení, takže asi bude i víc učuranej.

• Citovat
  • Upravit
51750
14.5.10 19:44

neczuz tak já nakonec dala hnusku, Eliška má ty stehýnka zase strašně červené, fakt nevím čím to je, tak že snad bude do rána ok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.5.10 19:59
Katy2 píše:
neczuz tak já nakonec dala hnusku, Eliška má ty stehýnka zase strašně červené, fakt nevím čím to je, tak že snad bude do rána ok. :roll:

Tomovi zas někdy červená zadek mezi půlkama. Dělalo se to i v hnuskách. má to když často kadí. Což je vždycky mimo dny, kdy má kombunaci rýžovou kaši, mrkev a na sváču banán. :roll: Takže ho mám doma mezi každým přebalením na půl hodiny jen v čč na novosklad bez svrchňáků na větrání.

• Citovat
  • Upravit
22590
14.5.10 20:03

Achdarku - to je teda pech :-(,at jste brzo fit a muzete taky dovolenkovat :cert: . A starsi dite jeste ma plinky,nebo uz je bez nich?
Neno a o kterejch se dohadujete?

Ja teda budu taky skodoliba,tady u nas uz je takove sucho,ze na zalivani odcerpavaji vodu z rybniku :lol: …ale dnes ma trochu sprchnout… a pradlo susime venku uz aspon mesic :dance:
Holky vy susite v susicce vsechno? Jako bambus, AIO apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:07
Oskárek píše:
mirii, díky, tuhle jsem v ještě tady v čr nenašla…
pálky jsou to pěkný, ale zas jsou tak úžasný!!
a máte zkušenost někdo s p´tit todou? jak bambusovými, včetně noční, tak velour?

nějak to zapadlo, tak se zeptám ještě jednou na ty p´tit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 20:11

Baby - je to objednane!!! A dostalo se na vsechny!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:20
NeNa píše:
Baby - je to objednane!!! A dostalo se na vsechny!!! :dance:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: A co moje dírka, bude? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:20

Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 20:21
NeNa píše:
Baby - je to objednane!!! A dostalo se na vsechny!!! :dance:

jeeeeee, a mam teda dvoje? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 20:29
Katy2 píše:
Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano :lol:

a neprijde ti,ze se vic nici?Ja davam pradlo klsicke do susicky sem tam,ale nejak mam pocit,ze se tim nejak vic nici :nevim: ,mozna to mam jen v hlave :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.5.10 20:32
Mirii píše:
Katy2 píše:
Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano :lol:
a neprijde ti,ze se vic nici?Ja davam pradlo klsicke do susicky sem tam,ale nejak mam pocit,ze se tim nejak vic nici :nevim: ,mozna to mam jen v hlave :-D.

Hmm, tak já ten pocit opravdu nemám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 20:35

mirii tak to mám pak v hlavě i já, trochu sráží, na nás mi to nevadí, spíš u bodýček pro malýho - automaticky objednávám o číslo větší (no a plus extra další číslo když je v látkových plínách:-) pak se mi zdá že z některých věcí rychlejš „slejzá“ barva a to co je zatrhaný, tak to ještě víc vytahá ty nitě…
no ale nehodlám se jí už vzdát :-)
obzvlášť co látkujem… máme děsně tvrdou vodu a plíny vyndavám krásně nadýchaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure