Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo NeNo a doufám že budou bombarďáky i pro mě.
Teda ne pro mě, ale pro ELi, pro mě by byly třeba hoooooodně velikánské. ![]()
Katy, tak jen v rychlosti…já jí beru jo? Napiš mi prosím SZ z č.ú. Moc díky ![]()
Katy- já musela dneska na noc hodně improvizovat, nic neschne. Takže má HHS, do toho prefold, jedna froté bambusová vkládačka z Lucybaby Bamboo, a Kikko bambusový čč. uvidíme
Možná jsem tam měla vrazit ještě něco.
V rámci sledování musím po 2 hodinách budit, někdy se to neobejde bez kojení, takže asi bude i víc učuranej.
neczuz tak já nakonec dala hnusku, Eliška má ty stehýnka zase strašně červené, fakt nevím čím to je, tak že snad bude do rána ok. ![]()
Katy2 píše:
neczuz tak já nakonec dala hnusku, Eliška má ty stehýnka zase strašně červené, fakt nevím čím to je, tak že snad bude do rána ok.
Tomovi zas někdy červená zadek mezi půlkama. Dělalo se to i v hnuskách. má to když často kadí. Což je vždycky mimo dny, kdy má kombunaci rýžovou kaši, mrkev a na sváču banán.
Takže ho mám doma mezi každým přebalením na půl hodiny jen v čč na novosklad bez svrchňáků na větrání.
Achdarku - to je teda pech
,at jste brzo fit a muzete taky dovolenkovat
. A starsi dite jeste ma plinky,nebo uz je bez nich?
Neno a o kterejch se dohadujete?
Ja teda budu taky skodoliba,tady u nas uz je takove sucho,ze na zalivani odcerpavaji vodu z rybniku
…ale dnes ma trochu sprchnout… a pradlo susime venku uz aspon mesic ![]()
Holky vy susite v susicce vsechno? Jako bambus, AIO apod?
Oskárek píše:
mirii, díky, tuhle jsem v ještě tady v čr nenašla…
pálky jsou to pěkný, ale zas jsou tak úžasný!!
a máte zkušenost někdo s p´tit todou? jak bambusovými, včetně noční, tak velour?
nějak to zapadlo, tak se zeptám ještě jednou na ty p´tit
NeNa píše:
Baby - je to objednane!!! A dostalo se na vsechny!!!
Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano ![]()
NeNa píše:
Baby - je to objednane!!! A dostalo se na vsechny!!!
jeeeeee, a mam teda dvoje? ![]()
Katy2 píše:
Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano
a neprijde ti,ze se vic nici?Ja davam pradlo klsicke do susicky sem tam,ale nejak mam pocit,ze se tim nejak vic nici
,mozna to mam jen v hlave
.
Mirii píše:Katy2 píše:a neprijde ti,ze se vic nici?Ja davam pradlo klsicke do susicky sem tam,ale nejak mam pocit,ze se tim nejak vic nici
Mirii dávám do sušičky vše krom AIO, teda ty kalhotky nedávám, vnitřky ano,mozna to mam jen v hlave
.
Hmm, tak já ten pocit opravdu nemám. ![]()
mirii tak to mám pak v hlavě i já, trochu sráží, na nás mi to nevadí, spíš u bodýček pro malýho - automaticky objednávám o číslo větší (no a plus extra další číslo když je v látkových plínách:-) pak se mi zdá že z některých věcí rychlejš „slejzá“ barva a to co je zatrhaný, tak to ještě víc vytahá ty nitě…
no ale nehodlám se jí už vzdát ![]()
obzvlášť co látkujem… máme děsně tvrdou vodu a plíny vyndavám krásně nadýchaný…