Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
13.5.10 22:43

Zenske, objednavka odeslana, cekam na odpoved. Vysplhalo se to celkem na sedum bombardaku :mrgreen:

A jsme na strane 666!!! A Baba to zmeska.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 22:44

Prosím o radu jak na trojhránky.. furt se s nima peru nevim jak to tam zabalit. Na obr. http://www.detskybioshop.cz/…a-tmavemodra jsem myslela ze chapu jak to tam je slozeny ale nechapu. :nevim: Ani nemaji stejny uhel vsude, takze jestli je to tím ze si to dam spatne nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.5.10 22:46

to je DABLOVO ZNAMENI :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.5.10 22:46

Veru - ja neporadim :-( jsem hroznej amater :-( sama ted male skladam plinky jak hotentot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 22:47
verunkamandarinka píše:
NeNa píše:Efik pliny pekny! Ja mam z tech kosmonautu od Babu podlozku, se zlutym aksamitem :palec: A prcek supr basti! Tak jsem rada, ze s tim jidlem nejsme s Babou streleny samy,…tu debatu, co se kolem toho rozvedla uz jsem ani nedocitala…kdyz nekdo nepouizva rozum a hned vsechno zene do extremu, to je pak tezka rec. Neni prece tezky kombinovat od kazdyho neco :nevim:
kdo co hnal do extremu??

Neno odpovis prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
13.5.10 23:03

Veru co bys chtela slyset?

Jak skladat nevim, nikdy jsem to nedelala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 23:40

jak chtela slyset ? ptám se kdo co hnal do extremu, jestli mi muzes odpovedet, zajímá mě o čem mluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.5.10 08:54

verunko, nad těmi trojhránky jsem též uvažovala a pak je zavrhla, vždyť to bude stejný jako novorozenecký sklad ze čtvercovky. Takže nejdelší strana kolem pasu, přední cíp na břicho, přes něj boční a zajistit snapkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.5.10 09:09

Miri, zatím je to v pohodě, trochu jen pobolívá břicho :wink: Ještě že jsi tu, aspoň se přiučím jak to dělat když jsou děti takhle brzy po sobě :mrgreen: Teda já si to představit moc nedovedu a to budou skoro 2 roky. :nevim:

Ad to skládání…mi připadá, že mají zahrnutý ty okraje a pak to teprve skládají do trojúhelníku, ale těžko říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 09:22

Pastelko - ja je budu mit od sebe jen 1,5 roku :-), taky jsem necekala ze bude hned tak brzo,ale tesim se asi vic nez na prvni :lol: . Me ze zacatku bolelo bricho furt…a kdy vyrazis k doktorce? Na jarnatkach mame maminku ktera ma od sebe prcky jen neco malo pres rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.5.10 09:22

Pastelko, no tedy, já zírám 8-o
Ale samozřejmě moc gratuluji :potlesk: :potlesk:

Mě tohle naštěstí nebere :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.10 09:50

Zeny - s tema bombardakama - pripletl se nam do toho casovej rozdil mezi Londynem a Las Vegas! Pani mi samo odpovedela nekdy ve dve v noci naseho casu…a tak nevim, jestli nam nekdo neco nevyfouk, protoze psala, ze se na to lidi slitly jak vosy. Tak zas budu cekat, s cim prijde, ted tam maj pulnoc :mrgreen: :mrgreen: Tak aspon to bude zajimavy, to je skoro jako stat za komancu ve fronte na banany, a nevedet, jestli nejaky budou, az clovek prijde na radu!!! :mrgreen: :mrgreen:

Verunko debatovat s nekym, kdo mi bude vysvetlovat, ze prece nenecha jist dite rukama polivku nebo tekutej jogurt skutecne nemusim…a vlastne mne nebavi mluvit s nekym, kdo nic nevyzkousel, nic si o nicem neprecetl, ale ma ke vsemu mraky pripominek, jak je to spatne. At si kazdy dela jak chce a umi nejlip......Howgh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 09:53

NeNo, já jsem napnutá jak kšandy :mrgreen: Doufám, že nám nikdo nic nevyfouk :cert:
Noo hele, ale předpokládala bych, že pro paní bude nejvýhodnější ten největší odběratel, což bysme mohly být my, no ne?? :-P :-)
Teda doufám, že nikde jinde už nejsou takový potrhlý hromadný objednávačky, který by nás mohly trumfnout :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.5.10 10:17

holky jakej je rozdíl mezi cuddlebuns original a cuddlebuns velour?
jinak je to taky pěkně diskriminující značka :cert: ty nejhezčí to je samej růžovej proužek a kdejakej plevel a pořádný chlapský motivy nikde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.5.10 10:23

Neno to teda cucim :-D, to asi pani nedela nic jineho nez sije a sije :lol: plete a plete :lol: . Snad nam nic nikdo nevyfouknul … ale moc tomu neverim jestli to ma vsechno jen po jednom kuse :nevim:
Ja uz ten prispevek o jidle taky nedocitam, myslim,ze kazdej ma svuj zdravej rozum a kdyz ho nema,tak at o tom debatuje a hada se..ale cist to nebudu :lol: . I kdyz myslim,ze vetsina tam mela takovej normalni nazor. Ona bych rekla i spousta mamin tak krmi aniz by vedela,ze to je nejaka metoda :-), ja taky nevedela,ze se to nejak nazyva :lol:
Oskarku - ty holcicky se maj,co ? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí