Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zenske, objednavka odeslana, cekam na odpoved. Vysplhalo se to celkem na sedum bombardaku ![]()
A jsme na strane 666!!! A Baba to zmeska.....
Prosím o radu jak na trojhránky.. furt se s nima peru nevim jak to tam zabalit. Na obr. http://www.detskybioshop.cz/…a-tmavemodra jsem myslela ze chapu jak to tam je slozeny ale nechapu.
Ani nemaji stejny uhel vsude, takze jestli je to tím ze si to dam spatne nevím…
Veru - ja neporadim
jsem hroznej amater
sama ted male skladam plinky jak hotentot ![]()
verunkamandarinka píše:NeNa píše:Efik pliny pekny! Ja mam z tech kosmonautu od Babu podlozku, se zlutym aksamitemkdo co hnal do extremu??A prcek supr basti! Tak jsem rada, ze s tim jidlem nejsme s Babou streleny samy,…tu debatu, co se kolem toho rozvedla uz jsem ani nedocitala…kdyz nekdo nepouizva rozum a hned vsechno zene do extremu, to je pak tezka rec. Neni prece tezky kombinovat od kazdyho neco
Neno odpovis prosim?
Veru co bys chtela slyset?
Jak skladat nevim, nikdy jsem to nedelala. ![]()
jak chtela slyset ? ptám se kdo co hnal do extremu, jestli mi muzes odpovedet, zajímá mě o čem mluvíš.
verunko, nad těmi trojhránky jsem též uvažovala a pak je zavrhla, vždyť to bude stejný jako novorozenecký sklad ze čtvercovky. Takže nejdelší strana kolem pasu, přední cíp na břicho, přes něj boční a zajistit snapkou ![]()
Miri, zatím je to v pohodě, trochu jen pobolívá břicho
Ještě že jsi tu, aspoň se přiučím jak to dělat když jsou děti takhle brzy po sobě
Teda já si to představit moc nedovedu a to budou skoro 2 roky. ![]()
Ad to skládání…mi připadá, že mají zahrnutý ty okraje a pak to teprve skládají do trojúhelníku, ale těžko říct ![]()
Pastelko - ja je budu mit od sebe jen 1,5 roku
, taky jsem necekala ze bude hned tak brzo,ale tesim se asi vic nez na prvni
. Me ze zacatku bolelo bricho furt…a kdy vyrazis k doktorce? Na jarnatkach mame maminku ktera ma od sebe prcky jen neco malo pres rok ![]()
Pastelko, no tedy, já zírám ![]()
Ale samozřejmě moc gratuluji
![]()
Mě tohle naštěstí nebere ![]()
Zeny - s tema bombardakama - pripletl se nam do toho casovej rozdil mezi Londynem a Las Vegas! Pani mi samo odpovedela nekdy ve dve v noci naseho casu…a tak nevim, jestli nam nekdo neco nevyfouk, protoze psala, ze se na to lidi slitly jak vosy. Tak zas budu cekat, s cim prijde, ted tam maj pulnoc
Tak aspon to bude zajimavy, to je skoro jako stat za komancu ve fronte na banany, a nevedet, jestli nejaky budou, az clovek prijde na radu!!!
![]()
Verunko debatovat s nekym, kdo mi bude vysvetlovat, ze prece nenecha jist dite rukama polivku nebo tekutej jogurt skutecne nemusim…a vlastne mne nebavi mluvit s nekym, kdo nic nevyzkousel, nic si o nicem neprecetl, ale ma ke vsemu mraky pripominek, jak je to spatne. At si kazdy dela jak chce a umi nejlip......Howgh.
NeNo, já jsem napnutá jak kšandy
Doufám, že nám nikdo nic nevyfouk ![]()
Noo hele, ale předpokládala bych, že pro paní bude nejvýhodnější ten největší odběratel, což bysme mohly být my, no ne??
![]()
Teda doufám, že nikde jinde už nejsou takový potrhlý hromadný objednávačky, který by nás mohly trumfnout
![]()
holky jakej je rozdíl mezi cuddlebuns original a cuddlebuns velour?
jinak je to taky pěkně diskriminující značka
ty nejhezčí to je samej růžovej proužek a kdejakej plevel a pořádný chlapský motivy nikde ![]()
Neno to teda cucim
, to asi pani nedela nic jineho nez sije a sije
plete a plete
. Snad nam nic nikdo nevyfouknul … ale moc tomu neverim jestli to ma vsechno jen po jednom kuse ![]()
Ja uz ten prispevek o jidle taky nedocitam, myslim,ze kazdej ma svuj zdravej rozum a kdyz ho nema,tak at o tom debatuje a hada se..ale cist to nebudu
. I kdyz myslim,ze vetsina tam mela takovej normalni nazor. Ona bych rekla i spousta mamin tak krmi aniz by vedela,ze to je nejaka metoda
, ja taky nevedela,ze se to nejak nazyva ![]()
Oskarku - ty holcicky se maj,co ?
![]()