Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jak jsem tu plínu s autíčky vyprala,tak se ta vrchní látka mírně srazila a začly se mi krjoutit.Nic strašnýho,ale myslím,že před výrobou by se měla tato látka předeprat,aby k tomuto nedocházelo,ptž plína je ušitá opravdu super a dobře sedí,jen mi tam chybí patentky ve dvou řadách,ale to jsem si měla říct,že? Tak příště
Katy ja je nalanolino a nepromokaj, dve hodiny v Cuddli na brise a stejny jako s Disanama, asi tim, ze jsou v rozkroku zdvojeny…ja sem s tloustkou spokojena, chci je na ven az bude teplo.
ta poslední fotka je to,co zbylo z té první.teda v té mystičce,co zbylo po jídle.Sice nic moc,ale na toho našeho smraďocha dobrý.
Katy, já bych se tloušťky nebála, mám tu zavazovací mamabless, je jen o trošinku tlustší než disana vázačka a teda drží jak divá. A to je jednovrstvá.
Efi, plína krásná
obě
Ta autíčková, ono kdyby to bylo moc sražené, tak ji můžeš reklamovat. Já mám taky kalhotkovku, navrch má hilco, no možná se to malounko scvrklo, ale nijak markantně.
A nakolik vyšla ta kapsovka?
Efik parádní fotky. ![]()
Jasně určitě budou vlňáčky super, věřím tomu.
Jen teda asi jí moc dlouho nevydrží, ona je fakt žížala, myslím že ani vel L by to moc nevyřešila, možná by je měla o něco málo delší.
Jo jinak samozřejmě je má v pase volné,tak že budu muset strčit gumičku. ![]()
kapsovka vyšla na 380kč.Celkem slušná cena a je krásná jen příště bych si tam nechala přidělat dvě řady patentek.Mám totiž MMT a tak jsem rozmlsaná.Pod patentky paní dává nejspíš biobavlnu,tudíž to bude déle schnout,ale neva.
Pami - nic moc?? Ja myslim,ze teda snezeno dost
a kapsovka vypada dost dobre, ze bych taky objednala
![]()
hurá