Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neczuz napsala jsi to dobře, jen mě pak zmátla otázka Mirri, jsem se do toho pak nějak zamotala. ![]()
Oskárek píše:
a kde je Baba? zajímala by mě aktuální poloha superplíny
Baba se učí, Baba bude mít asi termín, tak že určitě má hlavu zabořenou do skript. ![]()
Baba ZDE! Info nové žádné. Ale nejsem doma, tak nevím, jestli se něco nepovaluje na poště. Ale asi ne, nikdo mi nepsal. Jo a naše švadlenka odfičela na dovolenou, ale do 14 dnů bys to měla mít doma.
Katy2 píše:Oskárek píše:Baba se učí, Baba bude mít asi termín, tak že určitě má hlavu zabořenou do skript.
a kde je Baba? zajímala by mě aktuální poloha superplíny
Tak tak, Baba tu vůbec není ![]()
Mirii ja bych ty dve Popoliny vymenila za krabicku Popolini viskozovejch vkladacek…co ty na to?
NeNa píše:
Mirii ja bych ty dve Popoliny vymenila za krabicku Popolini viskozovejch vkladacek…co ty na to?
Mirri to je dobrej obchod, ber to. ![]()
Suvi, já dávám shortiesky na noc pořád
Od tý doby, co se mi Disany zcvrkly
Drží dobře. Už fungujou rok. Jako občas se stala nehoda, ale to by se stala i s Disanama si myslím.
jo baba má termín, tak ať se to pěkně naučí
že bych teda zkusila ty shortiese na noc ![]()
Oskárku, já je mám ráda, připadají mi teda jako držáky, na to, jak jsou tenký.Večer vycvakne 260ml UM, pak v noci dalších 200ml, občas i víc a ráno je plína durch, shortiesky navlhlý. Už mu jsou teda těsný, ale nechce se mi teď kupovat další, tak pak bude mít na noc longiesky. Já bych se toho léta nebála, zase tolik tropickejch nocí tady v Čechách nemíváme…škoda. A k ránu bývá chladno.
NeNa píše:
Neno - klido pido
, ale nechces radeji penize a koupit si je sama?
Nebo jak to provedeme? ![]()
Babo - a kdy ti mam ja poslat penize a adresu ? ![]()
Katy - je fakt,ze co davam latkovky,tak nam lip drzej vsechny gate ![]()
Ale jeste furt nedavam na noc…pac vlnaky na me budou cekat az na zacatku cervna doma… ted musim prat kazdej den,jinak bych nemela pliny
,ale zase uz nechci kupovat dalsi,kdyz uz jich spousta ceka doma ![]()
Jo a ty bambusovy ctverce Kikko asi koupim - jak budu objednavat ty plinky disany, budu muset koupit jeste aj nejake normalni ctverce,pac uz jich moc nemam a vim,ze jak mala blindila apod,tak to stacilo tak akorat… Snad to budou met pak vsechno v jednom obchode,at to zase neobjednavam ze 2 ruznych ![]()
Já měla 60 plen jen na blití. Tedy 40 doma, 20 u babičky. Teď si s nima vystačím na přebalování. ![]()
Ahoj holky, tak já jsem se nechala nadchnout a ke svým vícevrstvým plenkám jsem objednala ještě zavazovací Disana a chtěla bych je kombinovat s ručně pletenými vlňáčky.
Ale chci se zeptat, jak zavazujete otáčející se dítě. Mě ta Adélka pořád rotuje, mám docela potíž jí zapnout i do těch PULek tak nevím jak jí budu točící se zavazovat… Máte na to nějakej trik, nebo ty dětátka hypnotizujete? ![]()
Jé, to si musím přečíst co jsem napsala, ale myslela jsem to přesně jako ty. Prostě dát tam čč na osminy, nebo tu bambusku.