Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
11.5.10 08:56
NeNa píše:
Vlnenej ctverec? Co mi to zas uteklo? :lol: Ja mam vlnenou vkladacku…je to takove zfilcovatele…barevne…nalanolinovala jsem to, strkam to do kalhotovek pod vkladacku a pres to vsecko pak vlnaky…Baba ji ma taky, tak ze by mela na mysli todle?

Baba nemá, Baba todle nemyslí.
Baba myslet normální upletený obdélník, který se frkne do zavazovaček mezi savou vrstvu a zavazovačku. Pak už se na to nebudou dávat svrchní kalhotky. Na léto to bude dobrý. A čmeláčí HHS vyniknou i bez průhlednejch pipivlňáků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 08:59
Baba píše:
NeNa píše:
Vlnenej ctverec? Co mi to zas uteklo? :lol: Ja mam vlnenou vkladacku…je to takove zfilcovatele…barevne…nalanolinovala jsem to, strkam to do kalhotovek pod vkladacku a pres to vsecko pak vlnaky…Baba ji ma taky, tak ze by mela na mysli todle?
Baba nemá, Baba todle nemyslí.
Baba myslet normální upletený obdélník, který se frkne do zavazovaček mezi savou vrstvu a zavazovačku. Pak už se na to nebudou dávat svrchní kalhotky. Na léto to bude dobrý. A čmeláčí HHS vyniknou i bez průhlednejch pipivlňáků :mrgreen:

To vypadá geniálně. Možná bych dokonce čtverec upletla. :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
11.5.10 09:02

Babo tak jsem po cestě do školky nad tím přemýšlela a napadlo mě to samé, teda ne napadlo, ale došla jsem k tomu jak si to asi myslela. :lol: NO a myslíš, že by se hodily i ty co ukázala Nena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 09:36

Baba jak to, ze to nemas? Myslim to, co mam ja??? :mrgreen: Tak ale pdostata stejna. ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.5.10 09:42
NeNa píše:
Baba jak to, ze to nemas? Myslim to, co mam ja??? :mrgreen: Tak ale pdostata stejna. ne?

Baba myslí, to co máš Ty :mrgreen: Potřebovala sem pkusnýho králíka, aby to vyzoušel. Ale když to tak chválíš :think:

No ale Ty tu svoji vkládačku nelano… neto, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 09:46

Ja mam tez vkladacku vlnenou, cudlle, nelanolinuju ji jako gate, jen jsem ji frkla do takove slabounke kury, co bych dala treba vlnene triko. Ted ji davam na noc, nemusim pak tolik vycpavat hambace. A hackuju si svoji, udelam ji dvakrat takovou nez je treba a pak ji mrsknu, az budu prat bile na 40, ona se hezky srazi a zfilcovati. A delam ji z merino vlny, tak by mela byt dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.5.10 09:48

Zuzi, to nevim, co z tech zbytku prosteradel, to nebude nejak extra sat, na nejake obleceni to asi nevystaci, ze bys z toho treba usila tricko pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 09:57

Ja teda svoji vlnenou vkladacku nalano… :mrgreen: Kdyz uz tam byly vlnaky, tak mi nejak prislo, ze tam je v tom skopku misto, a bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.5.10 10:01

vy jste kujonky :lol:
a ja si to teda ujasnim,ju? Kdyz koupim treba ty vlnene disana (musi se taky lanolinovat kdyz je to plina?) dam do nich treba nejakou bambusovou vlozku,tak by to pro novorozene melo sat dobre,ne? A to jich mam poridit tak 18ks? Aby to stacilo… na noc bych davala asi vlnaky a pres den nejspis nejake pulky,ale asi bych je chtela taky na vazani, mate pro prte s nejakyma zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.5.10 10:04
Katy2 píše:
Babo tak jsem po cestě do školky nad tím přemýšlela a napadlo mě to samé

To seš dobrá teda. Mě po cestě do školky napadlo maximálně to, jestli zas bude kakao se škraloupem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.5.10 10:07

Mirii vazacka Disana je ustrykovana z nejaky prize, ci ceho, tenoucky, trochu to peruje, ae nesaje to vubec a NELANO se to. Zavazovaci pulky :nevim: to slysim poprve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 10:08

A prodává se něco podobného v čechách? Abych se s tím pletením neunáhlila. :-?

Příspěvek upraven 11.05.10 v 10:11

• Citovat
  • Upravit
22590
11.5.10 10:11
Baba píše:
Katy2 píše:
Babo tak jsem po cestě do školky nad tím přemýšlela a napadlo mě to samé
To seš dobrá teda. Mě po cestě do školky napadlo maximálně to, jestli zas bude kakao se škraloupem :mrgreen:

Babo - fuj, skraloup :poblion: , to sou myslenky po ranu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.5.10 10:14

Neno - safra :-(… me neprijdou moc dobre kalhotky na suchace ci patentky pro prte :-( … ja si pamatuju,ze tak pred 10 rokama jsme kupovali v drogerii prave umelohmotne kalhotky na zavazovani pro naseho psa kdyz harala,jsem ji tam vystrihli diru na ocas a dovnitr prilepili vlozku a krasne to drzelo - takove bile kalhotky obycejne :lol: Ze by se uz nic takoveho neprodavalo? Takze varianta je jen vlnaky(pohodlnost) a nebo hledat nejake pohodlne pulky? :think:
Ze vy jste tu jeste pulky na zavazovani nevymyslely :think: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 10:19
Mirii píše:
Neno - safra :-(… me neprijdou moc dobre kalhotky na suchace ci patentky pro prte :-( … ja si pamatuju,ze tak pred 10 rokama jsme kupovali v drogerii prave umelohmotne kalhotky na zavazovani pro naseho psa kdyz harala,jsem ji tam vystrihli diru na ocas a dovnitr prilepili vlozku a krasne to drzelo - takove bile kalhotky obycejne :lol: Ze by se uz nic takoveho neprodavalo? Takze varianta je jen vlnaky(pohodlnost) a nebo hledat nejake pohodlne pulky? :think:
Ze vy jste tu jeste pulky na zavazovani nevymyslely :think: :lol: ?

Já se bojím, aby to nedělalo neplechu. Přeci jen, když přes sebe přeložíš látku, tak to drží samo o sobě a zavázáním to pojistíš. PUL asi bude klouzat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí