Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jdi do toho, je to sranda. A přijde mi, že toho sní od začátku dost. Teda kolik přesně nevím, protož e je to na malé, na mě, na zemi, na psech… Ale rychle se to zlepšuje
Ale třeba čtvrtku ovoce sní v pohodě celou sama skoro od počátku.
Tady začínala s hruškou
čičinka píše:
Tak do nosidla davam radeji pulky, jak se to tam vsechno tiskne, tak vlnaky se mohou docela rychle promacet.
Ted davam nejradeji haipa daipa, jso olemovane fleecem, to je takove prijemne mekke.A oblekam tak, ze nejvic vrstev ma na nozickach, to ma nejake navleky pod teplackama a dvoje ponozky a navrch davam treba body s dlouhym a pres to jeste tricko, pres nej MaM kapsu celorocni. Pokud prsi, tak suses kinder bundu, pokud je zrovna zima me, tak suses mikinu z bundy, porpipade kombinuju. Kdyz ted bylo extra hnusne, mel jednovrstvou kuklu merino. Snazim se oblekat tak, aby kdyz nekam prijdem a zrovna spi, tak abych jen sundala veci z vrchu a nepotil se navleceny v nejake bundicce nebo teplem overalku.
viz str 645
čiči děkujji za repete
tvůj příspěvek jsem četla, děkuji za opravdu vysilující odpověd. Jsem věděla, že na tebe se muzu spolehnout.
Jeste k tomu mnozstvi, co dite sni…mel pulku hrusky, nakrajena na ctyri mesicky, ohloda to, co mu trci z ruky ven, to co mu zbyde v ruce pak pusti a zacne makat na dalsim kusu…
Neno Zvíře se tváří spokojeně, to je fakt, jen jak to vysvětlit Eli, že se tak jí a ne že se to blije ven? ![]()
Katy2 píše:
Holky tak já vám to jezení vašich dětí fakt zááávidím, to my budeme mixovat snad do 18ti. Jako u Elišky to nehrozí, ona není schopná pozřít ani piškot.Ať dělám co dělám, tak jí s toho prostě navaluje, nejhorší je, že jí stačí trochu a už zvrací, tak že vyhodí vše co v tom žaludku má. Jsem se na to ptala i dr. tak mi řekla, že prostě některé děti s tím mají problémy, no a my bohužel musíme patřit mezi ně.
Jako ona neni schopná jíst ani hustější masozeleninový příkrm, prostě musí to být polohusté, když je to hustější tak jí s toho natahuje a blije to.
Já mám fakt asi vadné dítě, co? Ledviny nemá, není schopná jíst tuhou stravu............asi jí půjdu vrátit, určitě mi jí vyměnili.
Katy - ona to bude fakt modelina
, pas jako vosa,zaklad na bulimii
… Ne vazne, nam mala taky dost zvracivala - nejprve z mleka a pozdeji i z prikrmu(mixovanych) .. proste ublinkavala treba az hodinu po jidle… delala to snad az tak do 1 roku… ja myslim,ze i ty casem prejdes na pevnejsi stravu - jen na malou nespechej a ono to pujde,neboj. Hlavne az bude mit rozumu vic a uvidi ostatni deti jak neco bastej…
Neno - a nemate doma krecka ?
… stejne na 6 mesicu hloda fakt brzo
. Krmis az od 6,nebo zacinalas driv??
Holky ja se vcera ptala na to jak zachazite s novejma vlnackama … zadna odpoved ![]()
Tak zkousim znovu, kdyz jsou nove perete je a pak lonolinujete? Nebo jen lanolinujete a kolikrat za sebou?
Mirii zacal jist pred tremi tydny, drasal se nam po taliri…ale on uz v te dobe sam sedel. Desim se toho, az mu konecne vyleze zub, asi nas pak sezere ![]()
Vlnaky - nove preperu v Ecoveru na vlnu, pak lanolinuju. Necham to tam valet pres noc. Potom peru dle nutnosti, vlastne jen kdyz jsou pokadeny, a to uz se zaplatpambu delsi dobu nestalo, nebo se nejak pekelne upatla. Nocni vlnaky lanolinuju tak jednou mesicne, Longiese na ven
jednou za dva?
Mirii píše:Katy2 píše:Katy - ona to bude fakt modelina
Holky tak já vám to jezení vašich dětí fakt zááávidím, to my budeme mixovat snad do 18ti. Jako u Elišky to nehrozí, ona není schopná pozřít ani piškot.Ať dělám co dělám, tak jí s toho prostě navaluje, nejhorší je, že jí stačí trochu a už zvrací, tak že vyhodí vše co v tom žaludku má. Jsem se na to ptala i dr. tak mi řekla, že prostě některé děti s tím mají problémy, no a my bohužel musíme patřit mezi ně.
Jako ona neni schopná jíst ani hustější masozeleninový příkrm, prostě musí to být polohusté, když je to hustější tak jí s toho natahuje a blije to.
Já mám fakt asi vadné dítě, co? Ledviny nemá, není schopná jíst tuhou stravu............asi jí půjdu vrátit, určitě mi jí vyměnili.
, pas jako vosa,zaklad na bulimii
… Ne vazne, nam mala taky dost zvracivala - nejprve z mleka a pozdeji i z prikrmu(mixovanych) .. proste ublinkavala treba az hodinu po jidle… delala to snad az tak do 1 roku… ja myslim,ze i ty casem prejdes na pevnejsi stravu - jen na malou nespechej a ono to pujde,neboj. Hlavne az bude mit rozumu vic a uvidi ostatni deti jak neco bastej…
Mirri kdyby si jen ublinkla tak to nějak neřeším, ale jí když natáhne, tak prostě začne zvracet. ![]()
Mirri nové vlňáčky vyperu v ruce a hodím do lanolinové lázně, pak nechám uschnout a pak používám. ![]()
NeNo, kdo u vás dojíždí ty uslintané zbytky?
U nás je to rodělený. Ovoce já, zeleninu náš vitamíny posedlý čokl.
neno mohla bys ty tvoje fotinky a postřehy mrsknout i k mojí diskuzi? mám pocit že jsem šáhla do vosího hnízdečka s tímto tématem. Aby neměly pocit, že jsem se zbláznila jenom já
To je přece nádhera jak to baští. Já prostě nechápu ty kategoričky…
Neno - to je sikulin
,nam se taky mala sapala po taliri,ale ja si nejak postavila hlavu a dala ji az v 6 mesicich, ted uz bych krmila teda drive
A stejne vas malej za chvilu ohloda,jen co bude mit prvni zub ![]()
Katy - tak to teda musi byt des
,ale to bude urcite lepsi s vekem,ne? Nebo co na to doktorka, nezabyva se tim nejak vazneji?
Babo - my taky mame uklidovou cetu
, pes na vetsi kousky a kocka dojede to jemnejsi
jen nechteji ani jeden zrat rajcata ![]()
verunkamandarinka píše:
neno mohla bys ty tvoje fotinky a postřehy mrsknout i k mojí diskuzi? mám pocit že jsem šáhla do vosího hnízdečka s tímto tématem. Aby neměly pocit, že jsem se zbláznila jenom jáTo je přece nádhera jak to baští. Já prostě nechápu ty kategoričky…
Veru- me neprijde,ze je tam nekdo nejak proti… nebo jsem slepa? ![]()