Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
9.5.10 19:55

čiči, díky za odpověď, koupím saxany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 19:59

Mě taky jí, co mu dám. Ještě nad ničím nevohrnul nos. Jen rejži jí trochu pomaleji než ostatní jídla. Ale sní to. Dneska jsem začala kaši, do postýlky dala okolo kluka kojící polštář, aby se nemohl přetáčet na břicho a pást, tak jsem zvědavá na noc.
Máte někdo zkušenosti s vlňákama na léto? Myslím s těma bombarďákama na noc - od prsou ke kolenům. Já vím, že se říká, že vlna v létě chladí…Ale která z nás si veme v v létě na noc svetr, aby se pěkně ochladila :roll: . Trochu se toho bojím. Ono igelit v jednorázovkách bude horší, ale zas to pokrývá menší část těla.

• Citovat
  • Upravit
8297
9.5.10 20:18

Ja jsem z toho taky rozpacita. Urcite bych volila jednovrstve, treba ropuchy jsou drzaky, samodoma vlnaky si tu holky tez chvali na noc a jsou jednovrstve. Co treba nejake samodoma na miru, aby to mel fakt jen do pasu a neprekrivalo to vetsinu stehen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 20:22

hmm, tak na to léto jsem teda taky zvědavá :think:, no uvidímě jak to bude vypadat v praxi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 20:25
čičinka píše:
Ja jsem z toho taky rozpacita. Urcite bych volila jednovrstve, treba ropuchy jsou drzaky, samodoma vlnaky si tu holky tez chvali na noc a jsou jednovrstve. Co treba nejake samodoma na miru, aby to mel fakt jen do pasu a neprekrivalo to vetsinu stehen?

Jenže já neupletu ani šálu.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
9.5.10 20:27

Jako mě přijde, že tu plenku na povrchu zas tak nacuclou nemá, tak snad by nebyly třeba nějaké extra držáky vlnáky.

• Citovat
  • Upravit
51750
9.5.10 20:32

Holky a co něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , hodilo by se to na noc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 20:35

Katy, ja myslim, ze klidne, to je podle me fuk, jestli jsou v celku nebo vazaci, jen bych se asi bala, aby si je dite nerozvazalo. Chtelo by to vazat vzadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 20:37

Hmmm, tak že budu potřebovat asi další vlňáčky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 21:09

A nešlo by to na uzel. Nebo přes to zapnout body?

• Citovat
  • Upravit
22590
9.5.10 21:11

Ahoj holky, tak vas akorat docitam … s obleckama nepooradim,pac mame manduku a mala na ni byla dost nevrla - ja ji nenutila a nezkousela jsem ji tam davat casto…tak nam tu lezi uplne naprd - tudiz zadne spesl oblecky neresim. NO druhe mimco uz budu ucit - pac uz sem prece chytrejsi :-D
Neno nezkousela si varit podle Anabell Carmel? Ja jela podle ni od malicka a mala ji temer vsechno - tak jak pises,ze zvire taky :-D. Jinak tu knihu maj holky aj v CR a sice neco je tam jinak nez v CR,ale ja to uzpusobila.
Tak jsem zjistila,ze jedny kalhotky jsou nam male(mala ma chudak uplne otlacene stehynka:-((( a to je mela jen 1 hodinu ). Jinak zatim vse ok, jen jedna jednovelikostni plinka byla trochu veda,nez jsem prisla jak zapnout patentky :think: , ale nakonec jsem snad pozapinala vse spravne. Jeste toho mam malo,takze cekam az do CR,kde uz mam objednane dalsi a kombinuju s jednorazovkama…na noc jeste radeji porad a pres den skoro vyjdu s tim co mam …mam tak na den a pul,pokud teda kazdej den vyperu :-D
Myslite teda ze na noc nenechavat ve vlnackach? Ja myslela,ze treba necham malou jen v nich bez spodniho pyzamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 21:11
neczuz píše:
A nešlo by to na uzel. Nebo přes to zapnout body?

Mimina jsou vynalezava :twisted:

Na uzel asi jo, ale co kdyz bude tahat, utahne to a pak to nepujde rozvazat? No to bycko by to snad resilo, ale treba Mates spi v overalcich a ty mu primo mezi nohama nezapinam, pac je kvuli pline nedopnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 21:13

Mirri teď vlňáčky na noc v pohohodě, my začaly řešit jak to bude v létě, když bude teplo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.5.10 21:14

Katy - ja tam prave nedopsala,ze myslim leto…
neslo by treba jen ty vlnene kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.5.10 21:18

Mirri já nevím, jako u nás je v létě fakt dost teplo, máme rovnou střechu, ale zase myslím, že když bude ELi jen ve body a vlňáčcích, ta k že by to nemuselo být tak strašné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure